arrow_upward

Denne liste viser parkeringspladser i Frederikshavn. Brug filteret for at udvide eller indskrænke din søgning. For at få nærmere information og kontaktoplysninger skal du klikke dig ind på emnet. Læs mere

Opret en søgeagent

Parkering i Frederikshavn

Frederikshavn er en del af Region Nordjylland og den største by i Frederikshavn Kommune. Her er der mange forskellige parkeringsmuligheder, som erhvervsdrivende kan gøre stor nytte af, hvis virksomheden skal holde til i Frederikshavn. 

Gode parkeringsmuligheder i Frederikshavn

For at kunne drive erhverv i Frederikshavn er det vigtigt at vide, om der er gode parkeringsmuligheder i byen. Dette er ofte afgørende for erhvervsdrivende, der drømmer om at tage hele virksomheden med sig. Der er heldigvis flere forskellige muligheder i Frederikshavn, når det kommer til leje af parkeringspladser. 

I Frederikshavns centrum kan der lejes forskellige parkeringspladser, som enten kan lejes enkeltvis eller flere sammen. Dette er gerne, alt efter hvor mange pladser der i forvejen er lejet ud. Som erhvervsdrivende vil det selvfølgelig være det smarteste af finde parkeringspladser, hvor virksomheden kan leje en lang række pladser sammen, så medarbejderne ikke skal have forskellige parkeringsforhold. Her gælder det om at være hurtig, og det kan ofte være en fordel at leje kontor, hvor der er tilknyttet parkeringspladser. Dette er dog ikke altid muligt, men Frederikshavn er heldigvis en by, hvor der kan lejes parkeringspladser rundt om i byen.

Parkering ved havnen

Frederikshavn er kendt for byens havneområde, og her er der flere muligheder for at kunne leje parkeringspladser. Der er både mulighed for at kunne finde gratis parkeringspladser og parkeringspladser mod betaling. Det er også muligt at leje parkeringspladser nede ved havneområdet, hvilket kan være en fordel for erhvervsdrivende, der ønsker at have tæt kontakt til Frederikshavn Havn. Er det derimod blot et ønske om at have gode parkeringsforhold centralt i byen, så er havneområdet også et rigtig godt valg. Fra havnen er der gåafstand til de forskellige færger og til midtbyen via gangbroen. Derfor er det en god placering at leje parkeringspladser i området omkring Frederikshavn Havn, da erhvervsdrivende vil være i nærheden af byens centrale omdrejningspunkter.

Lej parkeringspladser

Ved at leje parkeringspladser til sine medarbejdere er der sikkerhed for, at der altid vil være parkeringsmuligheder. Dette er derfor ganske fordelagtigt for erhvervsdrivende, der slipper for at skulle jage rundt efter parkeringspladser og dermed risikere at komme for sent på arbejde eller være påvirket af, hvor lang tid man må holde på en given parkeringsplads. Alle disse faktorer er med til at påvirke medarbejderne, når de arbejder, og dette slipper de erhvervsdrivende for i Frederikshavn ved at leje sig ind på de mange parkeringsmuligheder.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage