arrow_upward

5 virtuelle kontorer: København K

Denne liste viser virtuellekontorer i København K. Brug filteret for at ændre din søgning og bestil information på de emner, du er interesseret i for at få kontaktoplysninger til udlejer.Læs mere

Opret en søgeagent

Få plads på et virtuelt kontor i København K

Et virtuelt kontor er en god mulighed for dig, der har en virksomhed, som ikke nødvendigvis kræver en fysisk adresse til andet end at modtage post. Det kan for eksempel være, at du rejser meget, og virksomheden egentlig klarer sig selv i mellemtiden. Så kan du vælge at oprette dig på et virtuelt kontor i København K, hvor du får adresse. Dette giver din virksomhed et professionelt præg, da det er med til at skabe et billede af en velfungerende virksomhed, som har adresse i et af de mest prestigefyldte områder af København.

Et virtuelt kontor fungerer sådan, at du lejer dig ind på en adresse uden egentlig at være der. De fleste steder giver også mulighed for leje af mødelokaler, så man rent faktisk har mulighed for at være på en fysisk adresse, når man skal mødes med kunder eller mulige samarbejdspartnere. Når du så har lejet dig ind på adressen, så giver det mulighed for at modtage din post her, og samtidig kan du have en telefonpasser ansat, så dit nummer stiller videre til receptionen, hvis du ikke tager den. Dette er en let måde at fremstå mere professionel, mens du samtidig ikke mister mulige kunder, fordi de ikke lige kunne få fat på dig.

Lej en virtuel kontorplads i København K

At have plads på et virtuelt kontor bliver mere og mere populært for hver dag, der går. Det er en spændende, ny måde at drive virksomhed på, for i mange tilfælde behøver man ikke at have en fysisk adresse længere. At det er blevet så populært resulterer derfor i, at der kommer flere og flere udbydere af virtuelle kontorpladser. Der kommer dagligt nye opslag, og er du interesseret i et virtuelt kontor, handler det bare om at følge med på nettet, hvor langt de fleste henvendelser omkring en virtuel kontorplads sker.

København K er et rigtig godt valg i forhold til adresse, da det ligger helt centralt i hovedstaden, og derfor er det nemt at komme til og fra, hvis du på et tidspunkt vælger at afholde et møde i et af de mødelokaler, du kan booke på din virtuelle kontorplads. Derudover er det et område, som mange beboere i København besøger eller kommer forbi på daglig basis, hvilket også gør det nemt at hente den post, de modtager for dig.

star
star
star
star
star
0.0 ud af 5 / 0 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Velegnet til café/restaurant
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage