arrow_upward

2 virtuelle kontorer: København V

Denne liste viser virtuellekontorer i København V. Brug filteret for at ændre din søgning og bestil information på de emner, du er interesseret i for at få kontaktoplysninger til udlejer.Læs mere

Opret en søgeagent

Lej en plads på et virtuelt kontor i København V

Området omkring Vesterbro er kendt for at være lidt af et hipster-miljø med mange unge, nytænkende mennesker, som finder på kreative idéer og springer ud som iværksætter. Derfor er det ikke så sært, at virtuelle kontorpladser også er begyndt at opstå i dette område.

At have et virtuelt kontor kan være praktisk på mange måder. Hvis du eksempelvis rejser meget, så har du herigennem en mulighed for at få hentet din post og taget telefonen, når du ikke selv har mulighed for det. Derudover er det en god mulighed for at fremstå som en succesfuld og professionel virksomhed, når man har adresse på et af Danmarks mest eftertragtede og dyre områder. Derudover giver det et helt andet indtryk, når kunder får fat i en receptionist frem for din telefonsvarer. Det gør også chancen for at få nye kunder større, da de måske ville falde fra, hvis de ikke kunne få fat på dig, mens du med en receptionist har mulighed for at fastholde deres interesse og bede dem ringe igen på et andet tidspunkt, hvor de har bedre mulighed for at komme igennem.

Find din virtuelle kontorplads

Der kommer flere og flere på markedet, der udlejer virtuelle kontorpladser, og det handler bare om at slå til, hvis det giver mening for din virksomhed at have en virtuel kontorplads. Den teknologiske udvikling har gjort, at mange virksomheder i dag kan drives over nettet, og mange vælger derfor at gøre dette hjemme fra deres personlige adresse. Det er også helt fint, men det udviser ikke den samme professionalisme, som det gør at have virksomhedsadresse, receptionist og mødelokaler. Med fremkomsten af de virtuelle kontorer er det nu muligt at gøre begge dele. Man kan drive det hele hjemmefra, mens det udadtil ser ud, som om man driver virksomhed på en eksklusiv adresse.

Prisen for at leje en virtuel kontorplads er ikke høj, og derfor kan det særligt betale sig for små eller nystartede virksomheder, som endnu ikke holder mange møder. Markedet for virtuelle kontorer er allerede blevet stort, og det bør derfor være muligt at finde noget - specielt i en by som København. I området omkring Vesterbro og resten af København V findes der flere virtuelle kontorer, som alle tilbyder noget forskelligt, så det er værd at tjekke dem alle ud, før man vælger.

star
star
star
star
star
0.0 ud af 5 / 0 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Velegnet til café/restaurant
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage