arrow_upward

1 virtuelt kontor: Albertslund

Denne liste viser virtuellekontorer i Albertslund. Brug filteret for at ændre din søgning og bestil information på de emner, du er interesseret i for at få kontaktoplysninger til udlejer.Læs mere

Opret en søgeagent

Virtuelt kontor i Albertslund

Alle brancher og områder følger med tiden og udvikler sig løbende – det gælder også, når det kommer til kontorer. I det følgende skal vi både se nærmere på, hvad et virtuelt kontor er, og hvad Albertslund er for et område. Allervigtigst skal vi dog afdække, hvorfor lige præcis Albertslund er et helt oplagt sted for virksomheder at leje et virtuelt kontor. Vi forsøger at svare på spørgsmålet om, hvad virksomheder med et virtuelt kontor i Albertslund helt konkret kan vinde ved kombinationen af den konkrete beliggenhed og kontortype. Vi kan afsløre, at det er noget med lave udgifter og rigtig, rigtig mange andre fordele.

Albertslund for virksomheder

Omkring 15 km vest for Storkøbenhavn ligger bydelen Albertslund, som er kendt for at være en foregangsby; både når det kommer til miljø, bæredygtighed og innovative løsninger. Prisen for lejemål er væsentligt billigere end i selve København, og med den korte afstand til centrum er Albertslund en populær beliggenhed for virksomheder. I Albertslund får man rigtig meget for pengene, og som virksomhed er det altid kærkomment. Dine kunder har rig mulighed for at komme på besøg både via offentlig transport og bil, og med en beliggenhed i Albertslund er der altså basis for en masse givende kundemøder i fremtiden.

Hvad kan det virtuelle kontor?

Med beliggenheden på plads vender vi os nu mod kontortypen. Der, hvor din virksomhed vokser fra, og der, hvor du inviterer dine kunder på besøg. Her er det virtuelle kontor imidlertid noget anderledes fra andre kontortyper, idet du faktisk ikke har et fysisk kontor. Det virtuelle kontor er for dig, som ikke har behov for et kontor, men som gerne vil have adgang til mødelokaler, telefonpasning, reception og lignende ydelser – alt det får du med et virtuelt kontor. Du har altså god mulighed for at invitere kunder ind og benytte dig af faciliteterne, selvom du ikke selv har kontor på stedet.

Med et virtuelt kontor i Albertslund har du og din virksomhed alle muligheder. Der bruges ikke penge på mere end det højst nødvendige, men der er stadig mulighed for at invitere kunder til workshops og oplæg, arrangere givende medarbejderdage og i det hele taget få en hverdag, som spiller

star
star
star
star
star
0.0 ud af 5 / 0 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Velegnet til café/restaurant
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage