Coworking-marked buldrer & boomer videre som aldrig før

Coworking-marked buldrer & boomer videre som aldrig før

17
apr
2024
Steen Uno
Den globale coworking-bølge, som indledtes i det første og for alvor tog fart op gennem det ny årtusindes andet årti, bruser videre med uformindsket kraft, styrke og med estimeret årlig vækst på 17 procent frem til 2030.
17
apr
2024
Steen Uno

 

 

 

 


Det globale coworking-marked, der i 2024 værdisættes til 14,4 mia. dollars, fortsætter sit eventyrlige boom og ventes at ville vokse med en gennemsnitlig årlig vækstrate på 17,2% og nå en værdi på 37,4 mia. dollars i 2031.

Fra 29.000 før pandemien i 2020 forventer internationale CRE-eksperter, at antallet af coworking spaces på verdensplan i år højst sandsynligt vll komme til at runde 41.000.

Europa forventes i 2024 at have et udvalg af flere end 8.000 coworking spaces. Af disse er ikke færre end 1.400 af dem alene placeret i London - det er 1.000 flere end Paris og Barcelona med næstflest.   

I Skandinavien skønnes Sverige netop nu at have over 300 coworking spaces, Danmark 150-200, Norge 100-150 og Finland godt 100 - heraf tegner Stockhom sig for ca. 150, København ca. 100, Oslo og Helsingfors hver ca. 50. 
 

Perfekte match

På verdensplan kæmper giganten WeWork i disse måneder en desperat kamp for at finde frisk kapital til en retablering af sit globale coworking-imperium og definitivt afblæse konkurs-truslerne.

"Remote work-kulturen generelt og hybridarbejdets gennembrud efter covid i særdeleshed har sat skub i efterspørgslen på fleksible kontorlokaler og arbejdsstationer til overkommelig samt overskuelig pris," siger direktør hos Lokalebasen.dk, Jakob Dalhoff.

 

 Remote work-kulturen og hybridarbejdets gennembrud efter corona i særdeleshed
har sat skub i efterspørgslen på fleksible kontorlokaler og arbejdsstationer til såvel
overkommelig som overskuelig pris.
                              Fotos: Thehiveworldwide.com

 

 

"Freelancere og startups har jo som oftest hverken ressourcer til eller endnu behov for bekostelige kontorlejemål, og det gør bare coworking-miljøet til det helt perfekte match for dem." 

Magasinet NINEtoFIVE har her udvalgt et dusin moderne, attraktive danske coworking spaces med ledig kapacitet og som kan findes på Lokalebasen.dk:

 

 

 

eCommerce, Mimersgade 47, 2200 København N

Vi har fået en del kvadratmeter i overskud på vores kontor og ønsker nu at etablere et eCommerce-kontorfællesskab og give iværksættere mulighed for sparring, adgang til professionelle faciliteter og fællesskab med folk i samme erhverv. Vi er beliggende 850 m ra Nørrebro Station.

● Aktuel kapacitet: 1-30 pladser
● Leje pr. plads/måned: 1.795 kr.

Bestil info-materiale

 

 

 

Coworking, Pilestræde 60, 1112 København K

Smukt beliggende i det indre København, ideelt til kontoraktiviteter med en bred vifte af faciliteter til at understøtte din virksomhed. Nyindrettet med coworking-stationer, kontorrum, fælles kantine, egen gårdhave samt loungeadgang for medlemmer. Fem min. gang til Nørreport Station, p-faciliteter i området.

● Aktuel kapacitet: 1-10 pladser
● Leje pr. plads/måned: 2.800-3.100 kr.

Bestil info-materiale

 

 

 

Coworking, Strandvejen 60, 2900 Hellerup

I selvstændigt hus med udsigt over Øresund tilbyder businesscentret yderst eksklusive, individuelle og fleksible kontor-løsninger, hvad enten din virksomhed har brug for et medlemskab, en cowork-plads, kontor med plads til flere, eller evt. en hel privat etage. 700 m til Hellerup Staion, p-pladser i nærheden. 

● Aktuel kapacitet: 1-10 pladser
● Leje pr. plads/måned: Fra 3.800 kr.

Bestil info-materiale

 

 

 

The Union Workspaces, Vester Farimagsgade 19, 1606 Kbh. V

Nyindrettet kontorhotel med en helt særlig atmosfære med lounges, saloner, indbydende mødelokaler og en stor altan med udsigt over Københavns pulserende liv. Her finder du kaffebar og et brasserie med daglige sunde anretninger af årstidens friske råvarer. 100 m til Vesterport Station.

● Aktuel kapacitet: 1-40 pladser
● Leje pr. plads/måned: 1.800-4.500 kr.

Bestil info-materiale

 

 

 

Schiller Office Hotel, Nannasgade 28, 2200 København N

Få dit eget skrivebord med aflåst skuffesektion, ergonomisk kontorstol, LED bordlampe og 3x2 sektion reolplads hos Schiller Co-work i et topmoderne 10.000 m² stort kontorhus med en masse fællesfaciliteter, som skaber professionelle rammer for din virksomhed og din daglige arbejdstrivsel. 

● Aktuel kapacitet: 1-20 pladser
● Leje pr. plads/måned: 3.399 kr.

Bestil info-materiale

 

 

 

CPH:OFFICE, H.C. Ørsteds Vej 50C, 1879 Frederiksberg C

Her i hjertet af Frederiksberg gør vi os umage med at skabe de bedst mulige rammer for at du og din virksomhed kan trives. Derfor går vi meget op i det sociale, har vores helt egen netværksgruppe og nyder at spise frokost sammen og gå til fredagsbar eller sommerfest på vores fantastisk lækre tagterasse.

● Aktuel kapacitet: 1-40 pladser
● Leje pr. plads/måned: 1.695-2.995 kr.

Bestil info-materiale

 

 

 

Coworking, Bredgade 36, 1260 København K

Mulighed for at leje/indrette større eller mindre coworking-miljøer i et stort tomt kontorlejemål centralt beliggende med tre min. gang til Marmorkirken Metro, fem min. til Kongens Nytorv. Højhastigheds-WiFi, sikkerhedskamera-system, skøn balkon med grill og plads til at tage din hund med på kontoret af og til.  

● Aktuel kapacitet: 1-50 pladser
● Leje pr. plads/måned: Kontakt udlejer

Bestil info-materiale

 

 

 

Caspian Coworking, Svanevej 22, 2400 København NV

Tiptop istandsat, lille eksklusivt kontorhotel i hjertet af Nørrebro, kun 300 m fra Nørrebro Metro-/S-togsstation, med fokus på etablerede virksomheder, der ønsker privat aflåst kontor i et lækkert, dynamisk og hyggeligt miljø med andre ligesindede. Kvalitet i højsædet bl.a. med skriveborde fra Holmris og Håg-kontorstole.

● Aktuel kapacitet: 1-10 pladser
● Leje pr. plads/måned: 2.100-4.000 kr.

Bestil info-materiale

 

 

 

Lyngby Office Hub, Lyngby Hovedgade 53C, 2800 Kongens Lyngby

Vi er et hyggeligt, brugerdrevet coworking-fællesskab beliggende to minutter fra stationen. Lejen inkluderer eget skrivebord/stol, fri print, adgang til mødelokale med helt nyt videokonferencesystem, kaffe, the m.v.. Vi er 12 personer, som spænder bredt og har et stærkt socialt fællesskab.

● Aktuel kapacitet: 1-3 pladser
● Leje pr. plads/måned: 2.100 kr.

Bestil info-materiale

 

 

Coworking Plus, Kochsgade 31, 5000 Odense C

Rart kontorfællesskab centralt i Odense med bekvemme, fleksible kontorløsninger og arbejdsstationer, der giver fine muligheder for at netværke med andre coworkers og tilbyder en række perfekte løsninger for alt fra freelancere til større virksomheder. 10 min. gang til Banegården.

● Aktuel kapacitet: 1-50 pladser
● Leje pr. plads/måned: 2.200-2.500 kr.

Bestil info-materiale

 

 

 

Perron Workspace, Ny Banegårdsgade 55, 8000 Aarhus C

Stort premium kontorhotel i klassisk, smukt moderniseret ejendom med fantastisk udsigt og centralebeliggenhed kun 100 m fra Aarhus Hovedbanegård). Lyse og smukke rum, lækkert indrettet i nordisk hotel-stil med gode fællesfaciliteter, bl.a. to lounges, stor kantine med frokostordning og fem møderum.  

● Aktuel kapacitet: 1-20 pladser
● Leje pr. plads/måned: 1.390-4.000 kr.

Bestil info-materiale

 

 

 

Fellow Workspace, Mariane Thomsens Gade 4, 8000 Aarhus C

Fellow Workspace strækker sig over tre etager og over 2500 m² i Pakhusene på Aarhus Ø. Huset emmer af høj service og lækker indretning i ny nordisk hotelstil med internationalt strejf. Her er detaljer i rå beton og gennemgående elementer af tegl, egetræ, messing, natursten og varme tekstiler.

● Aktuel kapacitet: 1-145 pladser
● Leje pr. plads/måned: 1.750-4.500 kr.

Bestil info-materiale
 

 

Læs mere her:
Bbc.com: After WeWork's bankruptcy, what is the future of coworking

Commercialsearch.com: Coworking Trends to Keep an Eye On in 2024
Allwork.space: Yardi reports how the coworking boom is influencing CRE strategies
Yardi.com: Coworking and the new corporate office - special report in special report

 

 

 

 

 

 

 

Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo
  • Lokalebasen medlemskab logo