Fotograf med drive og IT-flair

Fotograf med drive og IT-flair

28
jul
2015
Anne-Kathrine Utzon
Lokalebasen søger en fotograf med IT-kompetencer. Vil du blive en del af en ung og innovativ virksomhed med højt til loftet?
28
jul
2015
Anne-Kathrine Utzon

Lokalebasen.dk er en mindre IT-virksomhed, der formidler erhvervslejemål online. For nogle måneder siden fusionerede vi med MatchOffice, der repræsenterer kontorhoteller i mere end 100 lande. Vi er Danmarks største formidler af erhvervslokaler med mere end 70.000 besøgende om måneden og over 1000 udlejninger alene i 2014. Vi er en virksomhed i vækst og for at opretholde en stærk position i fremtiden, søger vi nu en medarbejder med interesse for fotografering, med øje for detaljen samt forkærlighed for den nyeste teknologi.


Du vil komme til at arbejde i tæt forbindelse med Google universet, herunder Business View, der bedst kan beskrives som Street View, bare indenfor. Du vil få rig mulighed for at arbejde i Googles moderne billederedigeringsværktøj kaldet Pano Editor.


Vi tilbyder et job med mulighed for stor personlig såvel som professionel udvikling. Du vil blive undervist inden for den nyeste Google-teknologi, og du vil være med til at bygge noget op, som unægteligt vil vokse med virksomheden. Herunder ligger et stort ansvar, og du vil få stor indflydelse på vores og vores kunders ansigter udadtil såvel som produktet, der skal udvikles i takt med, at virksomheden vokser. Der tilbydes madordning og sociale aktiviteter.

 

Ansvarsområder:

 • Fotografering af erhvervslejemål i hele landet.
 • Planlægning og koordinering af fotoshoots.
 • Uploading og kvalitetssikring af panoramaer.
 • CRM-relaterede administrative opgaver.

 

Vi søger en energisk og dedikeret person, der er i stand til selvstændigt at kunne håndtere og administrere sin portefølje af kunder. Du ved, at ordren vindes i marken, men også at du skal yde en kvalitetsbevidst og struktureret indsats. Du skal have erfaring med fotografering og billederedigering.

 

Om dig:

 • Du er udadvendt og finder det interessant at køre ud og være i dialog med husets kunder.
 • Du har flair for fotografering og billedredigering samt gode IT-kompetencer.
 • Du ønsker at arbejde i et dynamisk, ungt miljø og arbejder godt i samarbejde med med andre mennesker. 
 • Du er tryg med at arbejde selvstændigt og planlægge din egen arbejdsdag. 
 • Du har kørekort og meget gerne egen bil (samt cykel til fotoshoots i Indre By).

 

Om stillingen

Stillingen kan tiltrædes omkring 1. september 2015.

En virksomhed med fladt hierarki og højt til loftet, beliggende på Østerbro. For spørgsmål eller ansøgning kontakt stifter og adm. direktør Jakob Dalhoff (+45) 3945 8555, send CV og motiveret ansøgning til jd@lokalebasen.dk

 

 

 

Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
 • Lokalebasen medlemskab logo
 • Lokalebasen medlemskab logo