arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Fotograf nyhed

Fotograf med drive og IT-flair

28
jul
2015
Anne-Kathrine Utzon
Lokalebasen søger en fotograf med IT-kompetencer. Vil du blive en del af en ung og innovativ virksomhed med højt til loftet?
28
jul
2015
Anne-Kathrine Utzon

Lokalebasen.dk er en mindre IT-virksomhed, der formidler erhvervslejemål online. For nogle måneder siden fusionerede vi med MatchOffice, der repræsenterer kontorhoteller i mere end 100 lande. Vi er Danmarks største formidler af erhvervslokaler med mere end 70.000 besøgende om måneden og over 1000 udlejninger alene i 2014. Vi er en virksomhed i vækst og for at opretholde en stærk position i fremtiden, søger vi nu en medarbejder med interesse for fotografering, med øje for detaljen samt forkærlighed for den nyeste teknologi.


Du vil komme til at arbejde i tæt forbindelse med Google universet, herunder Business View, der bedst kan beskrives som Street View, bare indenfor. Du vil få rig mulighed for at arbejde i Googles moderne billederedigeringsværktøj kaldet Pano Editor.


Vi tilbyder et job med mulighed for stor personlig såvel som professionel udvikling. Du vil blive undervist inden for den nyeste Google-teknologi, og du vil være med til at bygge noget op, som unægteligt vil vokse med virksomheden. Herunder ligger et stort ansvar, og du vil få stor indflydelse på vores og vores kunders ansigter udadtil såvel som produktet, der skal udvikles i takt med, at virksomheden vokser. Der tilbydes madordning og sociale aktiviteter.

 

Ansvarsområder:

 • Fotografering af erhvervslejemål i hele landet.
 • Planlægning og koordinering af fotoshoots.
 • Uploading og kvalitetssikring af panoramaer.
 • CRM-relaterede administrative opgaver.

 

Vi søger en energisk og dedikeret person, der er i stand til selvstændigt at kunne håndtere og administrere sin portefølje af kunder. Du ved, at ordren vindes i marken, men også at du skal yde en kvalitetsbevidst og struktureret indsats. Du skal have erfaring med fotografering og billederedigering.

 

Om dig:

 • Du er udadvendt og finder det interessant at køre ud og være i dialog med husets kunder.
 • Du har flair for fotografering og billedredigering samt gode IT-kompetencer.
 • Du ønsker at arbejde i et dynamisk, ungt miljø og arbejder godt i samarbejde med med andre mennesker. 
 • Du er tryg med at arbejde selvstændigt og planlægge din egen arbejdsdag. 
 • Du har kørekort og meget gerne egen bil (samt cykel til fotoshoots i Indre By).

 

Om stillingen

Stillingen kan tiltrædes omkring 1. september 2015.

En virksomhed med fladt hierarki og højt til loftet, beliggende på Østerbro. For spørgsmål eller ansøgning kontakt stifter og adm. direktør Jakob Dalhoff (+45) 3945 8555, send CV og motiveret ansøgning til jd@lokalebasen.dk

 

 

 

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
 • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
 • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
 • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
 • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
 • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
 • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
 • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.