arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Bm 22.nov.17 ny reduced

Lokalebasen.dk i Berlingske: Store lejestigninger i det centrale København

22
nov
2017
Steen Uno
Udbudspriserne på kontorlejemål i København City er på et godt år steget med 10 procent. I havnearealerne synes priserne derimod at falde en smule - muligvis fordi der her er opført så mange kontorer, at markedet begynder at være mættet.
22
nov
2017
Steen Uno


Hovedstadens dyreste kontorlejemål finder man i Hellerup, men det centrale København er - hvis prisudviklingen i de forskellige bydele fortsætter - på vej til at overtage tronen.

Sådan konstaterer Berlingske Business Ejendomme i en aktuel artikel baseret på friske tal fra Lokalebasen.dk, som en gang om året opgør de annoncerede gennemsnitlige udbudspriser på aktuelle lejemål, som ejerne søger lejere til.

Det påfaldende, at mens der har været stigende lejepriser i det centrale København, har der været et lille fald, der hvor man finder de attraktive lejemål med udsigt til vand. Ud over Hellerup gælder det også Nordhavn og København V, der blandt andet omfatter Kalvebod Brygge samt nybyggeriet bag Fisketorvet, skriver Berlingske.

Jakob Dalhoff, CEO hos Lokalebasen.dk, vurderer over for Berlingske, at en medvirkende forklaring kan være, at der er kommet så meget af den slags kontorbyggeri, at konkurrencen begynder at presse priserne ned.

"Eksempelvis kan Tuborg Havn i Hellerup ikke længere betragtes som eksklusivt i ordets bogstaveligste forstand - man kan sagtens finde kontorlokaler med de samme kvaliteter mange andre steder i København," siger Jakob Dalhoff.

 

Læs hele artiklen i Berlingske Business Ejendomme, onsdag 22. november 2017:
Store lejestigninger i det centrale København

 

 

 

Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo
  • Lokalebasen medlemskab logo
  • Lokalebasen medlemskab logo
  • Lokalebasen medlemskab logo
  • Lokalebasen medlemskab logo