arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Open uri20140829 1 1me6h7i reduced

Lokalebasen.dk optimerer: NY brugerservice på lejertryghed og logistik

13
sep
2013
Steen Uno
En ny aktuel undersøgelse fra en af verdens største erhvervsmæglerkæder Colliers, inspirerer nu Lokalebasen.dk til at forbedre sin digitale service for sine flere end 1.000 daglige, unikke brugere: En tryghedsgaranti, som kan sikre udlejere, at deres måske kommende lejere har orden i tingene, samt en ny smart logistisk hjælpefunktion.
13
sep
2013
Steen Uno

Ud over pris og omkostninger tæller medarbejdernes trivsel og daglige arbejdsmiljø samt den rigtige beliggenhed højest, når virksomheder prioriterer deres erhvervslejemål. Her et kommende interiør fra NCCs nye “kontorsiloer” i Nordhavn.

 

Af Steen Uno

En ny aktuel undersøgelse fra en af verdens største erhvervsmæglerkæder Colliers, inspirerer nu Lokalebasen.dk til at forbedre sin digitale service for sine flere end 1.000 daglige, unikke brugere: En tryghedsgaranti, som kan sikre udlejere, at deres måske kommende lejere har orden i tingene, samt en ny smart logistisk hjælpefunktion.

Pris og omkostninger er nu som før fortsat de allervigtigste parametre, når den danske virksomhed 2013 prioriterer samt vælger kontorlejemål. Det understreger en aktuel undersøgelse fra en af verdens største erhvervsmæglerkæder, Colliers.

Næst efter pris prioriterer virksomhederne det også meget højt, at deres medarbejdere trives i lejemålets fysiske miljø, og at det har tilpas åbne adgangsveje for firmaets kunder og samarbejdspartnere.

Blandt dem, der har læst Colliers aktuelle rapport med stor interesse, er Jakob Dalhoff, som er direktør for Lokalebasen.dk A/S.

“Priserne kan vi desværre ikke gøre noget ved – dem styrer markedet jo helt selv og ganske suverænt – men det interesserer os i høj grad, hvilke ting danske firmaer netop nu og her lægger mest vægt på.

Derfor lytter vi i høj grad til de signaler og strømpile, som Colliers´ interessante rapport kan give os som inspiration til vores daglige udviklingsarbejde," siger Jakob Dalhoff.

Udlejere skal “godkendes”

Han mærker sig i særdeleshed ved virksomhedernes højt prioriterede ønsker til en udlejer, hvor de kan få tryghed og fleksibilitet og deres krav til logistik, transport og beliggenhed – både for firmaernes ansatte og for deres klienter.

“På Lokalebasen.dk arbejder vi p.t. på at kvalitets-optimere og godkende vores udlejere, så vores mange tusinder af månedlige potentielle lejere kan føle sig trygge og vide, at de kan forvente at finde lejemål, der er tilpas lødige, i orden samt opfylder en række minimumskrav, når de søger erhvervslokaler hos os.

M.h.t. til firmaernes prioriteringer om beliggenhed og bekvemme transportveje kan jeg røbe, at alle vores lejemål på Lokalebasen.dk om kort tid vil blive forsynet med ny smart-info, som viser, hvor langt der er til offentlige transportmuligheder, samt hvilke bus- og toglinjer der præcist kører ved lejemålet," annoncerer Jakob Dalhoff.

 

 

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.