arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Nyhed30b

TV-program stiller skarpt på Lokalebasens "landbrugsejendom"

24
jul
2015
Steen Uno
DRs tv-serie "Dyrk, høst, spis - byhaver med Herman og Hertz" har besøgt Lokalbasen.dks spændende innovative overbo, citylandbruget ØsterGRO - se eller gense afsnittet her!
24
jul
2015
Steen Uno

 


For et år siden indrettede Lokalebasen.dk sit ny domicil i et tidligere bilauktionshus Æbeløgade på det ydre Østerbro, hvor det innovative citylandbrug ØsterGRO har indrettet en 600 m² stor økologisk tagfarm, der forsyner sine 17 medlemsfamilier med friskhøstede grøntsager.

ØsterGRO har siden sin start i juni 2014 været genstand for stor medieinteresse og bevågenhed - har været præsenteret i et bredt udvalg af landets store dagblade og medier, TV-avisen, Politiken, Information med mange flere.

Også DRs aktuelle sommerserie "Dyrk, høst, spis - byhaver med Herman og Hertz" har valgt at stille skarpt på det spændende urbane Østerbro-landbrug beliggende i tredje sals højde.

I det aktuelle afsnit kokken Thomas Herman og byhave-eksperten Marie Hertz det interessante citylandbrug, hvor Marie Hertz lærer ham at dyrke kartofler i en spand, og hvordan han kan høste sine egne svampe fra kaffegrums samt øvrige gode tips til dyrkning.

Høsten fra tagterrasen kommer med i køkkenet, hvor Thomas tilbereder sin middag med masser af grønt og indbagt høne.


Markant eksponering

"Siden vi i juli 2014 selv flyttede ind i vores "landbrugs-
hus",  har vi har haft kolossal stor fornøjelse og også
forretningsmæssig værdi af at være underbo til Øster-
GRO," siger Lokalebasen.dks direktør Jakob Dalhoff
(foto).

"Der går vel snart næppe en dag, hvor jeg ikke tager
trappen op til taget for at fremvise vores efterhånden
ganske berømte landbrug for en af vores mange sam-
arbejdspartnere og forretningsforbindelser.

Adskillige af dem har nemlig allerede hørt om Øster-
GRO og nærmest insisterer på at se det spændende
citylandsbrug med egne øjne, hvilket de selvfølgelig får lov til," siger Jakob Dalhoff.

 


 

 

<< Se alle nyheder
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo trustpilot.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo googlestreetview.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo fdih.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo ejendomsforeningen.svg
  • Lokalebasen medlemskab logo copyrighted.svg
Ella chatHjælp
Brug for hjælp?close
arrow_backTilbage
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.