arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Virtuelt kontor

Show find et attraktivt virtuelt kontor

Find dit virtuelle kontor i København på Lokalebasen.dk

Et virtuelt kontor kan være en rigtig god løsning, hvis du har brug for telefon- og adresseservice, adgang til mødelokaler, men ikke har behov for et fysisk kontor. Løsningen med et virtuelt kontor bliver især benyttet i København, hvor udbuddet af virtuelle kontorer er størst. Angiv i kommentarfeltet, hvor i landet du søger et virtuelt kontor.

Du kan finde mange kontorfællesskaber og kontorhoteller, der tilbyder virtuelle kontorer - og til ganske fornuftige priser. Der er som nævnt væsentlig flere muligheder, hvis du søger i nærheden af større byer som København, Odense og Århus, men mulighederne findes i det meste af landet.

Hvorfor vælge et virtuelt kontor?

Vælger du et virtuelt kontor, får du:

  • Virksomhedsadresse og adresseservice
  • Telefonservice inkl. lokalnummer, besvarelse samt viderestilling
  • Kontorservice og håndtering af post
  • Professionel receptionist samt hjælp til administrative opgaver
  • Adgang til møde- og kontorlokaler på både time- og dagsbasis
  • Besparelser i forhold til et fysisk kontor

 

Fortæl os hvor du søger virtuelt kontor

Udfyld formularen nedenfor, og angiv i kommentarfeltet, hvor i landet du søger virtuelt kontor.

Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage