arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

arrow_drop_up

Boligudlejning til salg på Søndergade 14 A, 7620 Lemvig

Få mere information
info
Hvad bruges dine oplysninger til?
Order form shadow
Anmod om fremvisning
Anmod om fremvisning close
event
Order form shadow
Kontakt udbyder
Kontakt udbyderclose
Order form shadow
Adresse (Se på kort):
Søndergade 14 A
7620 Lemvig
Areal
0 m²
Afstand til offentlig transport
 
Bus
250 m
 
Tog
585 m

Udlejningsejendom på tvangsauktion

Misligholdelsesauktion.

Tinglyst areal 304 m², heraf vej 0 m².

Udlejningsejendom beliggende centralt i Lemvig. Ejendommen er opført i røde mursten med delvis pudset facade, delvise termoruder samt tagbeklædning af tagpap formentlig lagt på underliggende skifertag. Ejendommens gavl bærer præg af, at ejendommen har været sammenbygget med anden bygning, som er nedrevet. Gavlen er i dårlig stand.

Ejendommen er i henhold til BBR opført i 1906 og har i henhold til BBR et samlet bygningsareal på 191 m² og et bebygget areal på 91 m². Af det samlet bygningsareal udgør bolig arealet i henhold til BBR 180 m², erhvervsareal 90 m² og udnyttet tagetage 79 m².

Ejendommen opvarmes ved fjernvarme. Ejendommens vandforsyning er fra alment vandforsyning og ejendommen har afløb til spildevandsforsyningens rensningsanlæg.

Sammenbygget med ejendommen er en bygning opført i 1993 med et bebygget areal i henhold til BBR på 20 m². Samlet erhvervsareal udgør 20 m². Denne bygning er formentlig opført med træskellet og ydervægge beklædt med et plast/metalholdigt materiale samt eternittag. Bygningen er i henhold til BBR registreret som vaskeri og der er i bygningen efter de foreliggende oplysninger fra BBR etableret fjernvarme og vandinstallation som hovedbygningen. I vaskehuset er der en vaskemaskine mrk. Bosch classix x5 samt en tørretumbler AEG Lava term af ældre model.

Hovedejendommen er opdelt i 4 lejemål, heraf 3 beboelseslejemål og 1 erhvervslejemål. Lejemålene er indrettet således:

Lejemålet beliggende i stueplan: Der er tale om et erhvervslejemål med et areal i henhold til BBR på 90 m². Lejemålet er udlejet til Wellness/massage. Lejekontrakten er vedlagt salgsopstillingen. Lejemålet er indrettet med et butiks-/behandlingsrum, gang, depotrum/opbevaringsrum, frokoststue samt baglokale med håndvask og toilet. Lejemålet er udlejet og lejekontrakten er vedlagt salgsopstillingen. Lejer oplyser at huslejen udgør kr. 2.400 pr. måned, at der p.t. ikke opkræves aconto varme, men at der p.t. opkræves aconto vand med kr. 150 pr. måned udover lejen. Det fremgår af lejekontrakten, at der er indbetalt depositum med kr. 7.200, men efter oplysninger fra lejer er der indbetalt kr. 6.000.

Lejemålet beliggende 1. sal: Lejemålet står tomt og er omfattet af kondemneringsbeslutning fra Lemvig Kommune vedlagt salgsopstillingen. Lejemålet har i henhold til BBR et areal på 99 m² og er registreret anvendt til beboelsesformål. Lejemålet er indrettet med entre/gang, lille toilet med brus, værelse med adgang til tagterrasse, yderligere et værelse/soveværelse, stue samt køkken.

Lejemålet beliggende 2. th.: Lejemålet står tomt og er omfattet af kondemneringsbeslutning fra Lemvig Kommune vedlagt salgsopstillingen. Lejemålet har i henhold til BBR et areal på 41 m² og anvendes til beboelse. Lejemålet er indrettet med mindre køkken, badeværelse med brus, samt yderligere et rum/stue/værelse.

Lejemålet beliggende 2. tv.: Lejemålet har i henhold til BBR et areal på 40 m² og udlejet til bolig. Lejemålet er indrettet med entre/køkken med spisekrog, badeværelse med brus og stue. Lejligheden er udlejet til beboelse. Lejekontrakten er vedlagt salgsopstillingen. Huslejen udgør pr. måned efter oplysninger fra lejer kr. 3.020 inkl. aconto vand og varme. Der er indbetalt depositum kr. 7.500. Efter oplysninger fra lejer er den indbetalte leje fordelt med husleje kr. 2.500, aconto varme kr. 325, aconto vand kr. 195.

De tre beboelseslejemål har adgang via fælles trappeopgang i porten. Ud over lejemålene er der øverst i ejendommen et loft/tørreloft, der anvendes til opmagasinering.

Det bemærkes, at ejendommens beskrivelse i et vist omfang er baseret på offentlige registre, som kan indeholde fejl. Der indestås ikke for rigtigheden af de oplysninger, der er afgivet i ejendomsdatarapport og BBR. Registrering af BBR skal beskrive de faktiske forhold. Udskriften er således ikke bevis for, at gældende love og bestemmelser er overholdt.

Bekæmpelse af hvidvask og terrorfinansiering: En auktionskøber skal som følge af hvidvaskningsreglerne legitimere sig over for kreditforeningen. Er auktionskøber en fysisk person, skal der udleveres kopi af sundhedskort og billedlegitimation i form af kopi af pas eller kørekort til kreditforeningen eller dennes repræsentant. Hvis køber er et selskab, skal der udleveres tegningsudskrift fra Erhvervsstyrelsen, som er mindre end 3 måneder gammel samt legitimation for de fysiske personer, som er endelige ejere af selskabet (direkte eller indirekte). Legitimationen skal være tydelig og let læselig. Udstedelse af samtykkeerklæring er blandt andet betinget af, at gyldig legitimation er udleveret til og godkendt af kreditforeningen eller dennes repræsentant.

Det præciseres, at ovennævnte oplysninger delvis er baseret på udskrift af BBR-registret, hvorfor der således ikke kan indestås for oplysningernes rigtighed. Registrering af BBR skal beskrive de faktiske forhold. Udskriften er således ikke bevis for, at gældende love og bestemmelser er overholdt.

email
Interesseret? Modtag gratis information om dette lejemål

Du kan gratis og uforpligtende modtage information om dette lejemål via e-mail. Så har du udbyders kontaktinformation ved hånden inden for kort tid. Klik på knappen herunder og udfyld kontaktformularen.

Headline
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved atoprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage