Søg ejendom i hele Danmark

arrow_drop_up

Investeringsejendom til salg på Ålborggårdvej 19, 9750 Øster Vrå

info
Hvad bruges dine oplysninger til?
Order form shadow
Udfyld venligst
Adresse (Se på kort):
Ålborggårdvej 19
9750 Øster Vrå
Areal
155 m²
Priser
Grundareal 3.210 m²

Hus i Øster Vrå på Tvangsauktion

Auktionen foregår d. 13. September klokken 09:00 i Hjørring

Grundareal 3.210 m².

Stuehus i 1½ plan opført i 1929, om-/tilbygget i 2001. Bebygget areal 105 m², udnyttet overetage på 55 m².

Indrettet med køkken-alrum med mørke køkkenelementer, indbygget ovn, indbygget kogeplade og frithængende emhætte samt glaskarnap og brændeovn. Der er fra køkken/alrum opgang til 1. sal og adgang til soveværelse med skydeskabe, værelse, bryggers med udgang til staldbygning og stort badeværelse med kar, bruser og to håndvaske. 1. sal består af værelse og stue. Der er elvarme i huset; det vides ikke, om det virker. Der har været opsat en varmepumpe, som ejers ægtefælle har medtaget. Hun har endvidere medtaget køleskab og vaskemaskine. Der er plastvinduer overalt i huset.

Stuehuset er sammenbygget med en staldbygning på anslået 100 m². Bag hovedbygningen er der et hønsehus på 34 m² opført i 1940 der er sammenbygget med en ældre bygning med rulleport og et stort træskur. De faktiske forhold stemmer ikke overens med BBR.

email
Interesseret? Modtag gratis information om denne ejendom

Du kan gratis og uforpligtende modtage information om denne ejendom via e-mail. Så har du kontaktinformation ved hånden inden for kort tid. Klik på knappen herunder og udfyld kontaktformularen.

Beliggenhed