Søg erhvervslokale i hele Danmark

Lb filter iconJuster liste
Vælg område(r)Lb target icon

 

Søger du et velplaceret erhvervslejemål: Kolding er det optimale sted at lede

Kolding er en købstad i Sydjylland og er med sine cirka 58.000 indbyggere Danmarks 7. største by. Byen har en strategisk god beliggenhed, der gør det yderst fordelagtigt at have erhvervslejemål i Kolding. Her mødes motorveje fra nord, syd, øst og vest, og derudover ligger Kolding inden for 40 minutter fra Billund Lufthavn. Kolding danner ramme for et dynamisk erhvervsliv, og ekspansionen i det 20. århundrede har betydet, at meget af den ældre bebyggelse er forsvundet og erstattet af moderne byhuse. Udviklingen har medført, at der i dag er rigtig mange spændende muligheder inden for erhvervslejemål i Kolding. Byen er endvidere med tiden vokset til at blive en af de vigtigste handelsbyer i Trekantområdet, der har flere industriarbejdspladser end København, Århus og Odense tilsammen.

Få et erhvervslejemål i Kolding – en succesfuld kommune

I 1981 bliver Kolding kåret til Årets By primært på grund af forbedrede vilkår for erhvervslivet samt etablering af nye virksomheder, og byens positive udvikling og bemærkelsesværdige vækst er forsat lige siden. Denne udvikling har de mange virksomheder, der har erhvervslokaler i Kolding nydt godt af – og gør det stadig den dag i dag. Koldings beliggenhed i Trekantområdet har betydet en stor vækst for byen de seneste 20 år med en tilsvarende ekspansion af erhvervslivet. Der er dermed, med tiden, også kommet flere erhvervslejemål i Kolding. Byen blev i 2009 kåret som årets vækstcenter i Danmark af Dagbladet Børsen. Årsagen hertil var blandt andet en solid indsats fra Business Kolding, der er kommunens erhvervsråd. Business Kolding stræber efter at give virksomheder og iværksættere i Kolding de bedste vilkår - byen oplever nemlig en fortsat høj grad af vækst i antallet af arbejdspladser, hvilket forventes at medføre en generel vækst i hele byen. Dette vil naturligvis indvirke på antallet af erhvervslejemål – Kolding er allerede nu en populær beliggenhed for virksomheder. Kommunens vision i perioden 2012-2022 lyder "Kolding - Vi designer livet". Kolding kommune har vedtaget en vision, der skal udvikle Kolding Kommune frem til år 2022. Visionen blev vedtaget med en uddybning af visionen om sammen at designe muligheder for et bedre liv gennem iværksætteri, social udvikling og uddannelse.

En af landets bedste handelsbyer

Kolding kåredes som landets bedste handelsby vest for Storebælt i 2013, blandt andet grundet Kolding Storcenter og byens centrale placering – samt et handelsoverskud på 2,5 mia. kr. Ønsker du at åbne en butik, er der dermed også gode grunde til at undersøge mulighederne for et erhvervslejemål i Kolding. I den nordlige bydel ligger Kolding Storcenter, der rummer en række butikker, spisesteder og Biocenter Kolding, der er den eneste biograf i Kolding. Kolding Storcenter er Jyllands største indkøbscenter og afholder løbende forskellige attraktive arrangementer året rundt. I storcenteret er der eksempelvis gode muligheder for at finde eftertragtede erhvervslokaler til leje i Kolding.

Attraktive erhvervskvarterer og erhvervslokaler i Kolding

Erhvervslivet i Kolding inden for bymidten udgøres hovedsagelig af detailhandel, forlystelser, liberale erhverv samt kontor- og servicevirksomheder. Kolding Havn er aktiv som industri- og erhvervshavn med en hovedvægt af transporterhverv. Der er dermed et rigt udbud af erhvervslokaler i Kolding – både i indre by og ved havnen. Og herudover er der også mange spændende erhvervslejemål i Kolding omkring de kendte erhvervsområder: Bramdrup Industripark II, Industripark Bramdrup, Bramdrup Erhvervspark, Industri Nord, Nordic Synergy Park og Petersmindevej.

Dynamiske erhvervslejemål: Kolding tilbyder nytænkende erhvervspark

Nordic Synergy Park skal give Kolding et fremtidigt dynamisk og videns-intensivt miljø med tætte linjer mellem forskning og produktions- og servicevirksomheder. Noget der i de næste 25-30 år skal skabe i omegnen af 30.000 nye arbejdspladser. Er du på udkig efter et inspirerende erhvervslejemål i Kolding i et dynamisk, visionært miljø, kan det bestemt anbefales at kigge mod Nordic Synergy Park, der danner ramme om et dynamisk vækstmiljø med mennesker, natur og virksomheder. Her finder du nogle yderst attraktive muligheder for erhvervslokaler i Kolding.

Din søgning gav ingen resultater