arrow_upward

56 erhvervslokaler: Kolding

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Kolding. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Søger du et velplaceret erhvervslejemål: Kolding er det optimale sted at lede

Kolding er en købstad i Sydjylland og er med sine cirka 58.000 indbyggere Danmarks 7. største by. Byen har en strategisk god beliggenhed, der gør det yderst fordelagtigt at have erhvervslejemål i Kolding. Her mødes motorveje fra nord, syd, øst og vest, og derudover ligger Kolding inden for 40 minutter fra Billund Lufthavn. Kolding danner ramme for et dynamisk erhvervsliv, og ekspansionen i det 20. århundrede har betydet, at meget af den ældre bebyggelse er forsvundet og erstattet af moderne byhuse. Udviklingen har medført, at der i dag er rigtig mange spændende muligheder inden for erhvervslejemål i Kolding. Byen er endvidere med tiden vokset til at blive en af de vigtigste handelsbyer i Trekantområdet, der har flere industriarbejdspladser end København, Århus og Odense tilsammen.

Få et erhvervslejemål i Kolding – en succesfuld kommune

I 1981 bliver Kolding kåret til Årets By primært på grund af forbedrede vilkår for erhvervslivet samt etablering af nye virksomheder, og byens positive udvikling og bemærkelsesværdige vækst er forsat lige siden. Denne udvikling har de mange virksomheder, der har erhvervslokaler i Kolding nydt godt af – og gør det stadig den dag i dag. Koldings beliggenhed i Trekantområdet har betydet en stor vækst for byen de seneste 20 år med en tilsvarende ekspansion af erhvervslivet. Der er dermed, med tiden, også kommet flere erhvervslejemål i Kolding. Byen blev i 2009 kåret som årets vækstcenter i Danmark af Dagbladet Børsen. Årsagen hertil var blandt andet en solid indsats fra Business Kolding, der er kommunens erhvervsråd. Business Kolding stræber efter at give virksomheder og iværksættere i Kolding de bedste vilkår - byen oplever nemlig en fortsat høj grad af vækst i antallet af arbejdspladser, hvilket forventes at medføre en generel vækst i hele byen. Dette vil naturligvis indvirke på antallet af erhvervslejemål – Kolding er allerede nu en populær beliggenhed for virksomheder. Kommunens vision i perioden 2012-2022 lyder "Kolding - Vi designer livet". Kolding kommune har vedtaget en vision, der skal udvikle Kolding Kommune frem til år 2022. Visionen blev vedtaget med en uddybning af visionen om sammen at designe muligheder for et bedre liv gennem iværksætteri, social udvikling og uddannelse.

En af landets bedste handelsbyer

Kolding kåredes som landets bedste handelsby vest for Storebælt i 2013, blandt andet grundet Kolding Storcenter og byens centrale placering – samt et handelsoverskud på 2,5 mia. kr. Ønsker du at åbne en butik, er der dermed også gode grunde til at undersøge mulighederne for et erhvervslejemål i Kolding. I den nordlige bydel ligger Kolding Storcenter, der rummer en række butikker, spisesteder og Biocenter Kolding, der er den eneste biograf i Kolding. Kolding Storcenter er Jyllands største indkøbscenter og afholder løbende forskellige attraktive arrangementer året rundt. I storcenteret er der eksempelvis gode muligheder for at finde eftertragtede erhvervslokaler til leje i Kolding.

Attraktive erhvervskvarterer og erhvervslokaler i Kolding

Erhvervslivet i Kolding inden for bymidten udgøres hovedsagelig af detailhandel, forlystelser, liberale erhverv samt kontor- og servicevirksomheder. Kolding Havn er aktiv som industri- og erhvervshavn med en hovedvægt af transporterhverv. Der er dermed et rigt udbud af erhvervslokaler i Kolding – både i indre by og ved havnen. Og herudover er der også mange spændende erhvervslejemål i Kolding omkring de kendte erhvervsområder: Bramdrup Industripark II, Industripark Bramdrup, Bramdrup Erhvervspark, Industri Nord, Nordic Synergy Park og Petersmindevej.

Dynamiske erhvervslejemål: Kolding tilbyder nytænkende erhvervspark

Nordic Synergy Park skal give Kolding et fremtidigt dynamisk og videns-intensivt miljø med tætte linjer mellem forskning og produktions- og servicevirksomheder. Noget der i de næste 25-30 år skal skabe i omegnen af 30.000 nye arbejdspladser. Er du på udkig efter et inspirerende erhvervslejemål i Kolding i et dynamisk, visionært miljø, kan det bestemt anbefales at kigge mod Nordic Synergy Park, der danner ramme om et dynamisk vækstmiljø med mennesker, natur og virksomheder. Her finder du nogle yderst attraktive muligheder for erhvervslokaler i Kolding.

Med en beliggenhed tæt på motorvejsnettet samt regelmæssig bus- og togtrafik er Kolding et oplagt sted at søge efter erhvervslokaler til din kommende virksomhed. Erhvervslokaler anvendes til industri, service og øvrige erhverv, og de erhvervslokaler, hvorfra du driver din virksomhed, har betydning for din virksomheds omsætning, vækstpotentiale og profilering, hvorfor der er flere ting, du skal være opmærksom på, når du er på jagt efter erhvervslokaler i Kolding Kommune. Din virksomheds beliggenhed og omgivelser er en del af gesjæftens ansigt udadtil, og kan dermed være med til at styrke virksomhedens image. Derfor bør du overveje, om de erhvervslokaler, du har i kikkerteren, sender det signal, du ønsker. Erhvervslokalernes placering, størrelse samt interiør skal være i overensstemmelse med dit brand, og de valgte erhvervslokaler har desuden betydning for medarbejdertrivsel og dermed indirekte indflydelse på produktiviteten i din virksomhed. Dine erhvervslokaler skal endvidere være indrettet, så de svarer til din virksomheds behov, i forhold til funktioner og arbejdsgange. Og så skal de selvsagt være velfungerende, ligesom de tekniske installationer skal være i orden, så driften ikke forstyrres. Der er et stort udvalg af erhvervslokaler i Kolding blandt andet på Vejlevej, Albuen og Jupitervej. Du finder dem alle sammen på Lokalebasen – din nemme og direkte vej til det store marked for erhvervsejendomme til leje og salg i Kolding Kommune. Med erhvervslokaler her i byen, har du gode indkøbs- og shoppingmuligheder i Kolding, som er en gammel handelsby. I de gamle gågader i Kolding City er der ekstra liv hver tirsdag og fredag, når der er markedsdage på Akseltorv. Ud over de faste markeds- dage er der også mange andre aktiviteter hen over året med blandt andet maj-marked, internationale markedsdage og By Night-arrangementer. Lidt uden for centrum finder du Kolding Storcenter, som har mere end 120 butikker, og som flere gange er blevet kåret til landets bedste shoppingcenter.

star
star
star
star
star
4.7 ud af 5 / 6 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Velegnet til café/restaurant
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage