Søg ejendom i hele Danmark

arrow_drop_up

Investeringsejendom til salg på Kronborgvej 40, 8970 Havndal

info
Hvad bruges dine oplysninger til?
Order form shadow
Udfyld venligst
Adresse (Se på kort):
Kronborgvej 40
8970 Havndal
Areal
157 m²
Priser
Afstand til offentlig transport
 
Bus
106 m
Grundareal 2.107 m²

Tvangsauktion på erhvervsbygning i Havndal

Auktionen finder sted d. 06. sep 2017 i Randers byret.

Ejendommens areal udgør ifølge tingbogen 2.107 m², heraf vej 0 m².

Ejendomsværdi pr. 01.10.2016 kr. 720.000 heraf grundværdi kr. 238.700.

Ejendommen er beliggende i landzone.

Ejendommen består ifølge BBR af følgende bygninger:

Bygning 1: Bygning til kontor, handel, lager, herunder offentlig administration. Opført i 1970. Opført i mursten (tegl, kalksten, cementsten) med built-up tag. Bebygget areal udgør 549 m², heraf samlet bolig areal 157 m² og samlet erhvervsareal 392 m².

Bemærkninger for grund: Tank på 2.500 l fra 1970 – ingen attest.

Varmeforsyning: Centralvarme fra eget anlæg, et-kammer fyr. Opvarmningsmiddel: Flydende brændsel (olie, petroleum, flaskegas) Vandforsyning: Privat alment vandforsyningsanlæg. Afløbsforhold: Afløb til spildevandsforsyningens renseanlæg.

Ejendommen er et gult murstenshus i ét plan med tilhørende parkeringsplads og have.

Ejendommen er opdelt i en erhvervsdel, der er med eternittag og en beboelsesdel, der er med fladt tag i tagpap. Herudover er der på ejendommen en dobbelt garage med tilhørende opbevaringsrum.

Ejendommens erhvervsdel er opdelt i et butikslokale og et lagerlokale. Fra lagerlokalet er der adgang til et mindre kontor, vaske-/fyrrum, teknikrum samt to kølerum. Endelig er der fra lagerlokalet adgang til beboelsesdelen.

Indgang til butikslokalet sker gennem en dobbelt skydedør i glas på forsiden af ejendommen. Butikslokalet er med lyst linoleumsgulv samt hvide vægge og lofter. Lokalet er indrettet med en kasselinje med varebånd og kasse, én kølegondol, én kølemontre samt diverse hylder og reoler til udstilling af varer. Fra butikslokalet er der videre adgang til lagerlokalet, der er indrettet med linoleumsgulv, hvide vægge og mørke lofter. Lagerlokalet kan tilgås fra butikslokalet og fra en dør på siden af ejendommen. I rummet er en ældre ekspeditionsdisk. Fra lagerlokalet er der adgang til et mindre kontor, et vaske-/fyrrum, teknikrum samt to kølerum. Kontorlokalet er indrettet med linoleumsgulv, hvide vægge og lofter og med indbyggede skabe. Vaske/fyrrummet er indrettet med flisegulv, grønne vægge, mørke lofter samt et indbygget skab. I rummet er registreret en vaskemaskine af mrk. Miele, håndvask i stål samt oliefyr af mrk. Amanda. I teknikrummet er registreret tre kompressorer af mrk. DWM Copeland og en vandvarmer af mrk. IWO.

Ejendommens beboelsesdel kan tilgås via dør mellem lageret og køkkenet, via dør mellem lageret og entréen og via selvstændig indgang på ejendommens ene side.

Fra beboelsesdelens entre er der via en gang adgang til husets 3 værelser, et toilet, et badeværelse samt husets stue. Entréen/gangen er indrettet med fliser (entrédel) og med lyst gulvtæppe (gangdel), gule murstensvægge og trælofter. Husets tre værelser er alle indrettet med gulvtæppe, hvide vægge og hvide lofter. I to af værelserne er der indbyggede skabe. Toilettet er indrettet med lyse fliser på gulv og lyseblå fliser på vægge samt lyst loft. På toilettet er registreret toilet af mrk. Ifö, håndvask med vandhane af mrk. Ideal Standard.

Husets primære badeværelse er indrettet med lyse fliser på gulv og mørkeblå fliser på væggene samt hvidt loft. Badeværelset er indrettet med et hvidt skabsarrangement, badekar, bruseniche, toilet af mrk. Gustavsberg og håndvask med vandhane af mrk. Damixa.

Husets stue er indrettet med lysegråt gulvtæppe, hvide tapetserede vægge og trælofter. Fra stuen er der adgang til husets have og køkkenet. I stuen er registreret en brændeovn af mrk. Morsø.

Køkkenet er indrettet med lyst linoleumsgulv og med vægge beklædt med træ ved spiseplads og med fliser over køkkenbordpladerne. Køkkenet er indrettet med et to skuffe-/skabsarrangementer med laminatbordplader. Der er i køkkenet registreret komfur og opvaskemaskine af mrk. Siemens, emhætte af mrk. Bahco, køleskab af mrk. Gram samt stålvask.

Ejendommens have er indrettet med en flisebelagt terrasse samt græsplane med diverse træer, buske og bede.

Garagen er indrettet med to porte samt et opbevaringsrum. Opbevaringsrummet er adskilt fra garagen og har selvstændig indgang. Garagen er udvendigt opført i gule mursten og med fladt tag og indvendigt med gulv, vægge og lofter i beton.

Foranstående oplysninger hidrører fra besigtigelse af ejendommen foretaget af ikke byggesagkyndig, ejerens oplysninger samt offentlige registre, så som eks. BBR-meddelelse, hvorfor der ikke indestås for oplysningernes rigtighed, og de i BBR-meddelelsen registrerede forhold kan adskille sig fra de faktiske forhold. Der er ikke foretaget opmåling af arealerne i forbindelse med tvangsauktionen.

email
Interesseret? Modtag gratis information om denne ejendom

Du kan gratis og uforpligtende modtage information om denne ejendom via e-mail. Så har du kontaktinformation ved hånden inden for kort tid. Klik på knappen herunder og udfyld kontaktformularen.

Beliggenhed