arrow_upward

3 butikslokaler: Brønshøj

Denne liste viser ledige butikslokaler til leje i Brønshøj. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på den butik du leder efter. Klik på butikker i listen for at se...Læs mere

Opret en søgeagent

Butik i Brønshøj – mulighed for at skabe en stærk kundekreds

Brønshøj er en del af bydelen Brønshøj-Husum i København. Denne bydel har omkring 44.000 indbyggere og udgør den nordvestlige bydel i Københavns Kommune. Brønshøj, som har ca. 40.000 indbyggere, består ligeledes især af villakvarterer rundt om Brønshøj Torv, Rytterskolen og Brønshøj Kirke. Hermed er der rig mulighed for at tiltrække en lang række børnefamilier til diverse butikker. Eftersom Brønshøj desuden blot ligger syv km fra København Centrum, er det ganske nemt at komme ind til midtbyen i bilen eller med den kollektive trafik. Infrastrukturen er velfungerende i og omkring byen, og derfor vil det heller ikke blive et problem at tiltrække veluddannede og kompetente medarbejdere til butikker i Brønshøj.

God beliggenhed

Erhvervsdrivende, som ønsker at finde en mere fredelig beliggenhed væk fra det indre Københavns storbylarm, kan med fordel undersøge diverse butikslokaler i Brønshøj. Ud over at prisen på lejemål er væsentlig billigere, end hvad man kan finde i København Centrum, findes et betydeligt plus i bydelens store kundekreds. Mange børnefamilier vælger nemlig at flytte ud i både gamle og nye kvarterer i området med ønsket om at komme fra de små lejligheder i centrum og flytte ud i noget større i forstæderne. Hermed er der et stort behov for både gode supermarkeder, men ikke mindst også et behov for diverse specialbutikker, så borgerne ikke behøver at tage bilen eller hoppe på bussen ind til midtbyen.

Interessante butikslokaler

Brønshøj er desuden indehaveren af en lang række spændende butikslokaler. Erhvervsdrivende kan blandt andet undersøge adressen Krabbesholmvej. Her findes lejemål beliggende over for Brønshøj Torv, som er en hyggelig grøn plads med bænke, hvor mange borgere nyder at tilbringe fridage eller de sene eftermiddage. Hermed er der gode muligheder for at åbne en bred vifte af butikker, idet borgere i alle aldersgrupper besøger området dagligt. Islevhusvej rummer ligeledes gode muligheder, hvor tidligere lejere har brugt butikslejemål til storkøkken/catering. Derudover er en anden adresse, Frederikssundsvej, en interessant beliggenhed for en lang række af forskellige brancher. Et af lejemålene byder blandt andet på helt nyt køkken, badeværelse samt et stort rum med mulighed for opdeling i flere mindre rum. Det er samtidig muligt at leje p-plads ved siden af lejemålet. Endnu en grund til at slå sig ned i Brønshøj som butiksindehaver er områdets gode muligheder for parkering, så både børnefamilier, unge par og ældre har lyst til at besøge bydelens forskellige butikker.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage