arrow_upward

167 butikslokaler: Storkøbenhavn

Denne liste viser ledige butikslokaler til leje i Storkøbenhavn. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på den butik du leder efter. Klik på butikker i listen for at se...Læs mere

Opret en søgeagent

Til dig, der søger en butik til leje: København er et mekka for butikker

København er Danmarks mest eftertragtede og anderkendte beliggenhed for både små som store butikker. Alt fra den luksuriøse tøjbutik til salg af dagligvarer har mulighed for at trives i Danmarks hovedstad. Ønsker man den bedste placering på Strøget i Indre By, er konkurrencen stor. Finanskrisens tordenvejr har lagt sig, og en sundere og en mere optimistisk fremtid er i vente for virksomheder med butikslokaler til leje i København. Dette har dog også resulteret i en stigende efterspørgsel efter de mest eftertragtede butikker, hvorfor det i dag har ekstra stor betydning, at du som butikssøgende, holder dig opdateret på markedet for butik til leje i København.

Europas største gade for shopping

Strøget er Europas og dermed også Københavns største gade for shopping. Danskere såvel som turister samt tøjelskere strømmes til Københavns mest befolkede og anderkendte gade for at opleve gadens interessante kultur for butiksliv. Ønsker din virksomhed at profilere jer til den størst mulige kundebase, og har i mod på en dyr husleje, så er Strøget den korrekte gade for jer. På strøget er der plads til et hav af forskellige butikslokaler, lige fra klubber, cafeer og restauranter til tøjbutikker, smykkeforretninger m.m. Med en butik på strøget kan du forvente en konstant kundebase året rundt både i julen såvel som om sommeren.

Butikslivet i Storkøbenhavn

Søger du butik til leje i København, er der mange muligheder ud over Strøget. Storkøbenhavn dækker over et kæmpe område, lige fra Gentofte, til Amager, Ballerup, Greve samt Taastrup med et hav af butikker til leje. Hovedstaden er kendt for at være et centrum for tøj og design og på både Østerbro samt Frederiksberg vil du finde fantastiske muligheder for din tøjbutik, med et aktivt og befolkningsrigt byliv. Har du en stor forretning, og er du på udkig efter et store butikslokaler til leje i København, så vil området omkring Glostrup være velegnet til din virksomhed. I Glostrup finder du butikker til leje på op til 2.000 m2, udlejer er oftest yderst fleksibel, så du kan tilpasse butikken til dine ønsker.

Enhver type butik til leje - København matcher alle behov

Er du usikker på, hvor du ønsker at placere din næste butik, er det en god idé at indsnævre din søgning. Som udgangspunkt kan det betale sig at undersøge, hvilken kundebase du ønsker at fange. Kundebasen vil hjælpe dig med at finde den korrekte beliggenhed for din forretning. Dit ønskede prisniveau samt din foretrukne størrelse til butikslejemålet vil herefter hjælpe dig med at indsnævre din søgning, så du kan finde den perfekte butik til leje, som matcher dine behov.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage