arrow_upward

Denne liste viser ledige butikslokaler til leje i Vanløse. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på den butik du leder efter. Klik på butikker i listen for at se...Læs mere

Opret en søgeagent

Lej et butikslokale i Vanløse

Vanløse er en bydel i København, der ligger mod vest i Københavns Kommune. Vanløse har en god infrastruktur og mange muligheder, hvis erhvervsdrivende ønsker at leje et butikslokale her.

Butikslokaler i Vanløse

I Vanløse er der en bred vifte af forskellige muligheder, når der skal lejes et butikslokale. Her er der nemlig mulighed for at leje lokaler, der passer små, mellemstore og store forretninger. Vanløse centrum er kendt for, at der er en lang række forskellige butikker, hvor der både er små og store butikslokaler, der passer perfekt til forretninger i alle størrelser. Her kan der findes butikslokaler, der blot er et enkelt lokale, men det er også muligt at finde butikslokaler, som har flere etager. Dette inviterer til en stor diversitet af forretningsmuligheder og er derfor også med til at gøre Vanløse til et yderst populært sted for erhvervsdrivende. Vanløse har også et shoppingcenter, der hedder ’’Kronen’’, hvor både store og små virksomheder kan blive en del af det store shoppingcenter, som tiltrækker mange turister. Vanløse Metro skaber gode muligheder for, at der kan komme kunder udefra, da metroen både kører til Københavns Lufthavn, men også til Kongens Nytorv, der ligger tæt på flere seværdigheder i Hovedstaden. Dette er derfor også en god mulighed for at kunne rekruttere medarbejdere til butikken, da metroen gør det ganske nemt at komme til og fra butikslokalet.

Vanløse grænser op til populære områder

Er det derimod et ønske at leje et endnu større butikslokale, vil det være en fordel at rykke lidt væk fra centrum. Her er der gode chancer for store lokaler, som store forretninger kan blive en del af. Disse butikslokaler har ofte et stort lager, som tit kan udvides, hvis det ønskes. Denne mulighed findes ofte lidt uden for centrum, da der gerne er mere plads end i hjertet af Vanløse. Der er flere populære områder, såsom Vanløses grænse op til Frederiksberg, der kan lokke mange kunder til fra denne bydel. Det er dog vigtigt som erhvervsdrivende at være opmærksom på, at flere af butikslokalerne kan være indrettet til en bestemt forretningstype, hvilket det ofte bærer præg af fra tidligere lejere. Det kan også være lejekontrakten, der afgør, hvilken forretningstype der må overtage butikken. Det kan være tilfældet, at butikken eksempelvis kun må overtages til salg af tøj. Derfor er det vigtigt som erhvervsdrivende at tjekke op på disse detaljer, inden lejekontrakten underskrives.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage