arrow_upward

Kongens Lyngby

Denne liste viser ledige butikslokaler til leje i Kongens Lyngby. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på den butik du leder efter. Klik på butikker i listen for at...Læs mere

Opret en søgeagent

Attraktive bygninger og lokaler til butik lige midt i Kgs. Lyngby

Kgs. Lyngby er et yderst interessant og spændende sted at drive erhverv, i og med at denne nordlige del af Storkøbenhavn byder alle typer erhverv velkommen, og herudover tilbyder Kgs. Lyngby en lang række af attraktive bygninger og lokaler, der vil kunne passe perfekt til en butik. Byen byder på masser af muligheder inden for detailhandel, og det er særligt omkring byens hovedgade og storcenter, at denne handel udfolder sig. Faktisk byder storcentret på over 100 spændende butikker, og herudover ligger der flere større varehuse i byen. Det gør, at Kgs. Lyngby er det helt rette sted for en butik. 

Derfor får du mange muligheder med en butik i Kgs. Lyngby

Noget andet ganske særligt ved Kgs. Lyngby er den helt ideelle infrastruktur. Du vil således kunne finde en lang række bus- og togafgange, da byen er forbundet med både København og stort set alle de større omkringliggende byer. Herudover skal det nævnes, at der ligger flere større veje, herunder motorveje, tæt ved, som gør, at det er utroligt nemt som billist at komme hurtigt både til og fra byen. De mange uddannelsesinstitutioner i byen gør desuden, at der altid er masser af unge i Kgs. Lyngby, og herudover byder byen på en lang række foreninger og kulturtilbud.

Kgs. Lyngby er et ideelt sted at have en butik, i og med at det er en utrolig attraktiv og spændende bydel, der tiltrækker mange mennesker, både ældre og unge.

En spændende bydel med meget detailhandel og flere større virksomheder

Kgs. Lyngby er desuden kendt for at være en yderst moderne forstad, hvorfor en lang række danske virksomheder har valgt at have hovedsæde her i byen. Det betyder, at erhvervslivet i Kgs. Lyngby er kendt for sin store diversitet, og byen formår således at byde alle typer erhverv velkommen. Det gør desuden, at der med garanti også er plads til lige netop din butik i Kgs. Lyngby, og du vil her med garanti kunne finde lige akkurat det lokale eller den bygning, der stemmer overens med dine ønsker og krav.
Med en butik i Kgs. Lyngby kan du være sikker på, at der vil være nok at lave, i og med at der her bor masser af mennesker, da det er en utrolig populær bydel. Der er desuden masser af aktivitet grundet de mange foreninger, der er med til at bidrage til byens stærke sammenhold beboerne imellem. Herudover har Kgs. Lyngby også et omfattende kulturliv, hvilket bl.a. omfatter et kulturhus med biograf, spillested og teater. Der er således ingen tvivl om, at byen har den helt rette placering ift. at leje lokaler til en butik, i og med at du her får masser af spændende muligheder.

star
star
star
star
star
5.0 ud af 5 / 1 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal