arrow_upward

Denne liste viser ledige butikslokaler til leje i Kongens Lyngby. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på den butik du leder efter. Klik på butikker i listen for at...Læs mere

Opret en søgeagent

Attraktive bygninger og lokaler til butik lige midt i Kgs. Lyngby

Kgs. Lyngby er et yderst interessant og spændende sted at drive erhverv, i og med at denne nordlige del af Storkøbenhavn byder alle typer erhverv velkommen, og herudover tilbyder Kgs. Lyngby en lang række af attraktive bygninger og lokaler, der vil kunne passe perfekt til en butik. Byen byder på masser af muligheder inden for detailhandel, og det er særligt omkring byens hovedgade og storcenter, at denne handel udfolder sig. Faktisk byder storcentret på over 100 spændende butikker, og herudover ligger der flere større varehuse i byen. Det gør, at Kgs. Lyngby er det helt rette sted for en butik. 

Derfor får du mange muligheder med en butik i Kgs. Lyngby

Noget andet ganske særligt ved Kgs. Lyngby er den helt ideelle infrastruktur. Du vil således kunne finde en lang række bus- og togafgange, da byen er forbundet med både København og stort set alle de større omkringliggende byer. Herudover skal det nævnes, at der ligger flere større veje, herunder motorveje, tæt ved, som gør, at det er utroligt nemt som billist at komme hurtigt både til og fra byen. De mange uddannelsesinstitutioner i byen gør desuden, at der altid er masser af unge i Kgs. Lyngby, og herudover byder byen på en lang række foreninger og kulturtilbud.

Kgs. Lyngby er et ideelt sted at have en butik, i og med at det er en utrolig attraktiv og spændende bydel, der tiltrækker mange mennesker, både ældre og unge.

En spændende bydel med meget detailhandel og flere større virksomheder

Kgs. Lyngby er desuden kendt for at være en yderst moderne forstad, hvorfor en lang række danske virksomheder har valgt at have hovedsæde her i byen. Det betyder, at erhvervslivet i Kgs. Lyngby er kendt for sin store diversitet, og byen formår således at byde alle typer erhverv velkommen. Det gør desuden, at der med garanti også er plads til lige netop din butik i Kgs. Lyngby, og du vil her med garanti kunne finde lige akkurat det lokale eller den bygning, der stemmer overens med dine ønsker og krav.
Med en butik i Kgs. Lyngby kan du være sikker på, at der vil være nok at lave, i og med at der her bor masser af mennesker, da det er en utrolig populær bydel. Der er desuden masser af aktivitet grundet de mange foreninger, der er med til at bidrage til byens stærke sammenhold beboerne imellem. Herudover har Kgs. Lyngby også et omfattende kulturliv, hvilket bl.a. omfatter et kulturhus med biograf, spillested og teater. Der er således ingen tvivl om, at byen har den helt rette placering ift. at leje lokaler til en butik, i og med at du her får masser af spændende muligheder.

star
star
star
star
star
4.5 ud af 5 / 2 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage