arrow_upward

7 butikslokaler: Helsinge

Denne liste viser ledige butikslokaler til leje i Helsinge. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på den butik du leder efter. Klik på butikker i listen for at se...Læs mere

Opret en søgeagent

Lej butikslokale i Helsinge

Helsinge er en by i Nordsjælland, som ligger i Gribskov Kommune og Region Hovedstaden. Her er der flere populære muligheder for butiksejere, der ønsker at leje sig ind i butikslokaler i attraktive omgivelser.

Store butikslokaler i Helsinge

Helsinge byder på en lang række forskellige butikslokaler i flere forskellige størrelser. Det er blandt andet derfor, at butiksejere vælger at tage til Helsinge frem for mange andre byer. Der er er god plads til udvikling, hvis virksomheden blot har en mindre butik, men forventer på sigt at skulle flytte over i noget større. Dette kan sagtens klares i Helsinge. Der er flere populære områder, hvor der allerede nu er butiksejere, der har udnyttet de gode omgivelser. På Skovgårdsvej er der gode muligheder for at finde store butikslokaler, som de helt store virksomheder med fordel kan benytte. Her er der højt til loftet og store udstillingsvinduer, så de forbipasserende forbrugere kan kigge ind i butikken. I dette område er der store virksomheder som Jysk, Jem&Fix, Tulip og T. Hansen, som benytter de store butiksfaciliteter. Disse butikslokaler er derfor utroligt populære, da naboerne er store virksomheder, der dagligt trækker tusindvis af forbrugere til området. Der er derudover gode parkeringsforhold, som ofte vil være tilknyttet lejerne af butikslokalerne. Er dette ikke tilfældet, er der gode parkeringsforhold rundt omkring i Helsinge, som typisk kan lejes over en længere periode.

Moderne butikslokaler i Helsinge

Ved flere af butikslokalerne i Helsinge kan der også udlejes et udenomsareal, så butikkerne kan udstille produkter fra butikken, hvis der er godt vejr. På Bymosevej er der gode muligheder for at leje butikslokaler i et område med mange bilforretninger. Helsinge er kendt for at have en del bilforhandlere i dette område, og det bliver også derfor kaldt for ’Helsinge Bilby’. Her er det muligt at leje butikslokaler, der er skræddersyede til bilforretninger. Der er derfor højt til loftet og store vinduer og gode parkeringsmuligheder. Der vil typisk også være gode køkkenfaciliteter i de moderne butikslokaler, så virksomhedens ansatte ikke nødvendigvis behøver at forlade butikken for at holde pauser. Derudover er det ofte vigtigt for virksomheder i den større størrelse, at der er gode lagerforhold ved kontorerne. Dette er også gældende for en stor del af butikslokalerne i Helsinge, hvor der enten er et lagerlokale i form af baglokale eller en kælder. Der vil formentligt også være store kontorpladser i flere af butikkerne.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage