arrow_upward

Værløse

Denne liste viser ledige butikslokaler til leje i Værløse. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på den butik du leder efter. Klik på butikker i listen for at se...Læs mere

Opret en søgeagent

Find et lokale til din butik i Værløse

Er du på udkig efter et butikslokale, så er Værløse et rigtigt godt sted at drive forretning. Byen, der har en lang historie, er placeret i Nordsjælland, hvorfra der er godt og vel 22 kilometer ind til centrum af København. Værløse har et indbyggertal på 13.127 indbyggere (2017), og det gør den til en af de større byer i Furesø Kommune, hvor også byen Farum hører til efter kommunesammenlægningen i 2008.

Furesø Kommune er en del af Region Hovedstaden, der som betegnelse dækker over 29 kommuner, der er tæt placeret på København. Dette gør Værløse til et attraktivt sted i et erhvervshenseende, da der fra Værløse er gode infrastrukturelle forbindelser både med offentlig og privat transport. Værløse er tæt beliggende ved vejnettet, der forbinder store dele af Sjælland, og byen har også en S-togsstation, som giver nem og bekvem transport til og fra blandt andet København.

Butik i smukke omgivelser

Værløse er, foruden at være centralt og attraktivt placeret i nærheden af København, også en by, der byder på et væld af smuk natur. Omkring byen er der blandt andet tre butik søer (Furesøen, Farum Sø og Søndersø) samt store skove, og derfor kan du med en butik i Værløse se frem til at drive forretning i rolige og ikke mindst hyggelige omgivelser

Butikkerne i Værløse er centreret omkring Bymidten, som dækker over et område med omkring 50 butikker og spisesteder. I området omkring Bymidten er også Værløse Biograf, Kulturhuset ’Galaksen’, foreningshuset ’Satelitten’ samt Værløse Bibliotek placeret, og derfor er Bymidten og det nærliggende område en ideel placering til en butik i Værløse, da stedet er attraktivt at besøge for mange af byens handlende. I sommermånederne er Bymidten fyldt op med udendørs aktiviteter i form af blandt andet musikalsk underholdning og arrangementer for hele byen. Åbningstiderne i Værløse Bymidte er mandag-fredag 9.30-18.00 samt lørdag 9.30-15.00, men enkelte butikker kan dog have andre åbningstider. Nogle butikker har også søndagsåbent på henholdsvis første eller sidste søndag i måneden. Bymidten holder endvidere aftenåbent to gange om året i sommerperioden, så byens borgere kan nyde godt af handelsmulighederne på de milde sommeraftener. Med en butik i Værløse er der altså gode muligheder for, at du kan få din forretning op at køre, og byen har en unik beliggenhed, som med garanti vil gøre dig til en glad forretningsdrivende.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Vis antal