arrow_upward

Denne liste viser ledige butikslokaler til leje i Værløse. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på den butik du leder efter. Klik på butikker i listen for at se...Læs mere

Opret en søgeagent

Find et lokale til din butik i Værløse

Er du på udkig efter et butikslokale, så er Værløse et rigtigt godt sted at drive forretning. Byen, der har en lang historie, er placeret i Nordsjælland, hvorfra der er godt og vel 22 kilometer ind til centrum af København. Værløse har et indbyggertal på 13.127 indbyggere (2017), og det gør den til en af de større byer i Furesø Kommune, hvor også byen Farum hører til efter kommunesammenlægningen i 2008.

Furesø Kommune er en del af Region Hovedstaden, der som betegnelse dækker over 29 kommuner, der er tæt placeret på København. Dette gør Værløse til et attraktivt sted i et erhvervshenseende, da der fra Værløse er gode infrastrukturelle forbindelser både med offentlig og privat transport. Værløse er tæt beliggende ved vejnettet, der forbinder store dele af Sjælland, og byen har også en S-togsstation, som giver nem og bekvem transport til og fra blandt andet København.

Butik i smukke omgivelser

Værløse er, foruden at være centralt og attraktivt placeret i nærheden af København, også en by, der byder på et væld af smuk natur. Omkring byen er der blandt andet tre butik søer (Furesøen, Farum Sø og Søndersø) samt store skove, og derfor kan du med en butik i Værløse se frem til at drive forretning i rolige og ikke mindst hyggelige omgivelser

Butikkerne i Værløse er centreret omkring Bymidten, som dækker over et område med omkring 50 butikker og spisesteder. I området omkring Bymidten er også Værløse Biograf, Kulturhuset ’Galaksen’, foreningshuset ’Satelitten’ samt Værløse Bibliotek placeret, og derfor er Bymidten og det nærliggende område en ideel placering til en butik i Værløse, da stedet er attraktivt at besøge for mange af byens handlende. I sommermånederne er Bymidten fyldt op med udendørs aktiviteter i form af blandt andet musikalsk underholdning og arrangementer for hele byen. Åbningstiderne i Værløse Bymidte er mandag-fredag 9.30-18.00 samt lørdag 9.30-15.00, men enkelte butikker kan dog have andre åbningstider. Nogle butikker har også søndagsåbent på henholdsvis første eller sidste søndag i måneden. Bymidten holder endvidere aftenåbent to gange om året i sommerperioden, så byens borgere kan nyde godt af handelsmulighederne på de milde sommeraftener. Med en butik i Værløse er der altså gode muligheder for, at du kan få din forretning op at køre, og byen har en unik beliggenhed, som med garanti vil gøre dig til en glad forretningsdrivende.

star
star
star
star
star
4.0 ud af 5 / 1 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage