arrow_upward

1 butikslokale: Ringsted

Denne liste viser ledige butikslokaler til leje i Ringsted. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på den butik du leder efter. Klik på butikker i listen for at se...Læs mere

Opret en søgeagent

Attraktive lokaler til butik – Ringsted er en moderne kultur- og handelsby

På Midtsjælland ligger en by, der har den helt rette placering, såfremt du leder efter attraktive erhvervslokaler til butik – Ringsted er en yderst spændende samt moderne kultur- og handelsby, der formår at byde på lidt af det hele, hvorfor din butik vil få masser af muligheder her. Byen byder blandt andet på et teater, et musikhus samt et kongrescenter, og herudover ligger der flere store såvel som små virksomheder i byen.
Ydermere skal Ringsteds enestående infrastruktur også nævnes, hvilket yderligere understøtter det faktum, at der her er tale om den ideelle placering til en butik. Det betyder, at du nemt og hurtigt kan komme både til og fra byen via E20-motorvejen, og herudover har byen også motorvejs- og jernbaneforbindelser til store dele af Sjælland, herunder København.

Få masser af hjælp til at butik – Ringsted er den ideelle sparringspartner

Ringsted er desuden et ideelt sted til erhvervslokaler, i og med at byen fungerer som en rigtig god sparringspartner, såfremt du vælger at drive erhverv her i byen. De hjælper dig således rigtig godt på vej og hjælper dig blandt andet med at skabe vækst i din virksomhed. Ydermere vil de også kunne være behjælpelige i forhold til at skabe et stærkt netværk, som du kan få stor gavn af, og herudover tilbyder byen en lang række arrangementer, som du kan tage til for at søge inspiration.

Central placering i hjertet af Sjælland med gode forbindelser

Der er således ingen tvivl om, at der her er tale om en by med den helt rette placering, når det kommer til at finde nye lokaler til butik – Ringsted er centralt placeret i hjertet af Sjælland, hvorfor man nemt og hurtigt kan komme hurtigt videre til de andre større byer på Sjælland samt til Fyn. Herudover byder Ringsted desuden på et mangfoldigt og spændende kulturliv, som tiltrækker masser af turister, hvilket ligeledes gør byen til et særligt attraktivt sted at placere en butik.

Charmerende by, der tiltrækker mange besøgende hvert år  

Ringsted i Midtsjælland er en by, der formår at byde på lidt af det hele, hvorfor det er et særligt attraktivt sted at have en butik. Denne charmerende by kombinerer det moderne med det gamle handelsliv, og herudover byder byen på et særdeles spændende kulturliv, der tiltrækker mange besøgende hvert år. Ydermere finder du i Ringsted et dynamisk erhvervsliv, der omfatter forskellige brancher, og endelig skal den optimale infrastruktur også nævnes, der gør, at dine medarbejdere og kunder hurtigt vil kunne komme til din butik.

star
star
star
star
star
4.5 ud af 5 / 2 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage