arrow_upward

Denne liste viser ledige butikslokaler til leje i Holbæk. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på den butik du leder efter. Klik på butikker i listen for at se...Læs mere

Opret en søgeagent

Holbæk Kommune er placeret centralt på Sjælland og ligger, takket være en veludbygget infrastruktur, tæt på Købenavn, Roskilde og Kalundborg. Holbæk har tre jernbaneforbindelser, herunder Nordvestbanen mod Roskilde og København og Kalundborg (betjent af DSB), Odsherredsbanen og Tølløsebanen (betjent af Lokaltog). Holbæk ligger for enden af Holbækmotorvejen (afkørsel 18, 19 og 20). Motorvejen blev i 2006 udvidet, således at den i dag strækker sig syd om byen og ender i den vestlige forstad Tuse (afkørsel 20: Holbæk V), hvor den tidligere sluttede ved Holbæk Mega Center. Fra Tuse Nord er der bygget en ny to- plus ensporet motortrafikvej til nord for Vig, hvor den kobles sammen med resten af motortrafikvejen fra Lumsås. Ved Roskilde er Holbækmotorvejen blevet udvidet til tre spor for at afhjælpe de tidligere problemer med kødannelser.

Den betydning som de butikslokaler, du vælger at drive din butik fra, kan ikke overdrives. Butikslokalet har indflydelse på alt fra kundetilstrømning og omsætning til dine ansattes trivsel og butikken eller dit brands profil. Og der er flere ting at være opmærksom på, når du skal vælge butikslokaler i Holbæk, da butikkens indretning og omgivelser også kan være med til at styrke butikkens image. Butikken bør med andre ord være dit vartegn, hvorfor det er værd at overveje, om butikslokalet (eller butikslokalerne) sender det signal, du ønsker. Der skal være overensstemmelse mellem dit brand og butikkens placering, størrelse og interiør. Fordi butikslokalerne også påvirker eventuelt butikspersonales arbejdsglæde, så har de indirekte indflydelse på effektiviteten, serviceniveauet og i sidste ende omsætningen i din butik. Butikken skal naturligvis være indrettet, så den afspejler behov i forhold til funktioner og arbejdsgange. Butikkens placering er desuden vigtig i forhold til rekruttering af butikspersonale samt varelevering. Søg efter ledige butikslokaler i Holbæk på Lokalebasen, fx på Slotsvolden og L.C. Worsøesvej.

Holbæk er en by med et stort og bredt butiksliv. Byen, der har 700+ år å bagen, er en moderne handelsby med rig mulighed for at foretage gode indkøb. I bymidten ligger der tre store handelsgader, hvoraf Ahlgade er den ene, som løber hele vejen gennem byen med cafeer og spisesteder som perler på en snor samt et utal af mærkevare- og specialforretninger. I Nygade, Holbæks lille gågade, der munder ud i Ahlgade, ligger det lokale bryghus, flere restauranter, et bibliotek og flere specialbutikker. Smedelundsgade er en stor, farverigt sammensat gade med dagligvarebutikker med danske såvel som udenlandske fødevarer i særklasse. I de små tilstødende gader finder man flere specialbutikker og diverse gallerier, som også er et besøg værd. Holbæk Byforum arbejder for et højt aktivitetsniveau i bymidten og for løbende at udvikle Holbæk som en attraktiv handelsby. Med hensigten om, at borgere og besøgende får en enestående oplevelse, gennemfører Holbæk Byforum hvert år en lang række aktiviteter og events i Holbæk midtby. Størstedelen af Holbæks specialbutikker ligger i strøggaderne i byens centrum side om side med mange hyggelige cafeer og restauranter. I Holbæk midtby er der tilbagevendende aktiviteter som markeder, koncerter, natløb, aftensalg, Black Friday og meget andet. Så er dine kontorer beliggende her i byen, så har du rigtig gode indkøbsmuligheder, ikke mindst i Holbæk Mega Center, som er Holbæks store shopping-område, hvor du finder alle de store butikker som Bauhaus, Jysk, og Skousen. Alle butikkerne ligger centralt, og det er nemt at komme hertil, uanset om du kommer i bil eller i bus. Og der er gratis parkering og også mulighed for at få stillet sulten.

Står valget på butikslokaler i Holbæk, så er information om erhvervsvenlighed, indtægtsniveau og købekraft i Holbæk relevant. Og købekraften i Holbæk er god, og den disponible indkomst i kommunen indtager en 57. plads i en sammenligning af alle 98 danske kommuner (hvor placering 98 er den højeste), foretaget af Danmarks Statistik. Ifølge denne oversigt er den årlige disponible gennemsnitsindkomst i Holbæk Kommune 206.536 kroner (2014). Den disponible indkomst er det beløb, en person har tilbage til opsparing og forbrug efter betaling af direkte skatter, arbejdsmarkedsbidrag, underholdsbidrag og renteudgifter. Uanset om din virksomhed er ny eller etableret spiller forhold som udvikling, kommunalperformance og rammebetingelser for virksomheder i Holbæk Kommune en vigtig rolle, når du overvejer at leje butikslokaler her i kommunen.

Læs mere om Holbæk på WikiEstate
star
star
star
star
star
4.0 ud af 5 / 1 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage