arrow_upward

Holbæk

Denne liste viser ledige butikslokaler til leje i Holbæk. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på den butik du leder efter. Klik på butikker i listen for at se...Læs mere

Opret en søgeagent

Holbæk Kommune er placeret centralt på Sjælland og ligger, takket være en veludbygget infrastruktur, tæt på Købenavn, Roskilde og Kalundborg. Holbæk har tre jernbaneforbindelser, herunder Nordvestbanen mod Roskilde og København og Kalundborg (betjent af DSB), Odsherredsbanen og Tølløsebanen (betjent af Lokaltog). Holbæk ligger for enden af Holbækmotorvejen (afkørsel 18, 19 og 20). Motorvejen blev i 2006 udvidet, således at den i dag strækker sig syd om byen og ender i den vestlige forstad Tuse (afkørsel 20: Holbæk V), hvor den tidligere sluttede ved Holbæk Mega Center. Fra Tuse Nord er der bygget en ny to- plus ensporet motortrafikvej til nord for Vig, hvor den kobles sammen med resten af motortrafikvejen fra Lumsås. Ved Roskilde er Holbækmotorvejen blevet udvidet til tre spor for at afhjælpe de tidligere problemer med kødannelser.

Den betydning som de butikslokaler, du vælger at drive din butik fra, kan ikke overdrives. Butikslokalet har indflydelse på alt fra kundetilstrømning og omsætning til dine ansattes trivsel og butikken eller dit brands profil. Og der er flere ting at være opmærksom på, når du skal vælge butikslokaler i Holbæk, da butikkens indretning og omgivelser også kan være med til at styrke butikkens image. Butikken bør med andre ord være dit vartegn, hvorfor det er værd at overveje, om butikslokalet (eller butikslokalerne) sender det signal, du ønsker. Der skal være overensstemmelse mellem dit brand og butikkens placering, størrelse og interiør. Fordi butikslokalerne også påvirker eventuelt butikspersonales arbejdsglæde, så har de indirekte indflydelse på effektiviteten, serviceniveauet og i sidste ende omsætningen i din butik. Butikken skal naturligvis være indrettet, så den afspejler behov i forhold til funktioner og arbejdsgange. Butikkens placering er desuden vigtig i forhold til rekruttering af butikspersonale samt varelevering. Søg efter ledige butikslokaler i Holbæk på Lokalebasen, fx på Slotsvolden og L.C. Worsøesvej.

Holbæk er en by med et stort og bredt butiksliv. Byen, der har 700+ år å bagen, er en moderne handelsby med rig mulighed for at foretage gode indkøb. I bymidten ligger der tre store handelsgader, hvoraf Ahlgade er den ene, som løber hele vejen gennem byen med cafeer og spisesteder som perler på en snor samt et utal af mærkevare- og specialforretninger. I Nygade, Holbæks lille gågade, der munder ud i Ahlgade, ligger det lokale bryghus, flere restauranter, et bibliotek og flere specialbutikker. Smedelundsgade er en stor, farverigt sammensat gade med dagligvarebutikker med danske såvel som udenlandske fødevarer i særklasse. I de små tilstødende gader finder man flere specialbutikker og diverse gallerier, som også er et besøg værd. Holbæk Byforum arbejder for et højt aktivitetsniveau i bymidten og for løbende at udvikle Holbæk som en attraktiv handelsby. Med hensigten om, at borgere og besøgende får en enestående oplevelse, gennemfører Holbæk Byforum hvert år en lang række aktiviteter og events i Holbæk midtby. Størstedelen af Holbæks specialbutikker ligger i strøggaderne i byens centrum side om side med mange hyggelige cafeer og restauranter. I Holbæk midtby er der tilbagevendende aktiviteter som markeder, koncerter, natløb, aftensalg, Black Friday og meget andet. Så er dine kontorer beliggende her i byen, så har du rigtig gode indkøbsmuligheder, ikke mindst i Holbæk Mega Center, som er Holbæks store shopping-område, hvor du finder alle de store butikker som Bauhaus, Jysk, og Skousen. Alle butikkerne ligger centralt, og det er nemt at komme hertil, uanset om du kommer i bil eller i bus. Og der er gratis parkering og også mulighed for at få stillet sulten.

Står valget på butikslokaler i Holbæk, så er information om erhvervsvenlighed, indtægtsniveau og købekraft i Holbæk relevant. Og købekraften i Holbæk er god, og den disponible indkomst i kommunen indtager en 57. plads i en sammenligning af alle 98 danske kommuner (hvor placering 98 er den højeste), foretaget af Danmarks Statistik. Ifølge denne oversigt er den årlige disponible gennemsnitsindkomst i Holbæk Kommune 206.536 kroner (2014). Den disponible indkomst er det beløb, en person har tilbage til opsparing og forbrug efter betaling af direkte skatter, arbejdsmarkedsbidrag, underholdsbidrag og renteudgifter. Uanset om din virksomhed er ny eller etableret spiller forhold som udvikling, kommunalperformance og rammebetingelser for virksomheder i Holbæk Kommune en vigtig rolle, når du overvejer at leje butikslokaler her i kommunen.

Læs mere om Holbæk på WikiEstate
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal