arrow_upward

2 butikslokaler: Væggerløse

Denne liste viser ledige butikslokaler til leje i Væggerløse. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på den butik du leder efter. Klik på butikker i listen for at se...Læs mere

Opret en søgeagent

Lej butikslokale i Væggerløse

Væggerløse er en by på det sydlige Falster med beliggenhed i Guldborgsund Kommune og Region Sjælland. I Væggerløse er der flere forskellige butiksmuligheder, som dagligt benyttes af mange forskellige butikker. Butikslokalerne inviterer både til store og små butikker, så der er gode muligheder for at finde et lokale, som passer til en bestemt butikstype. Denne store forskellighed af butikslokaler er blandt andet en af grundene til, at Væggerløse er et yderst populært sted for butiksejere at tage til.

Store butikslokaler i Væggerløse

På trods af sin forholdsvis lille størrelse har Væggerløse mange store butikslokaler, som med fordel kan benyttes af store butikker. På Marielyst Strandpark er der flere eftertragtede butikslokaler, som er i den større størrelse, hvor der endda også typisk er mulighed for udvidelse af butikkerne. Det er ofte afgørende for mange butiksejere, om de kan se fremtidsmuligheder i den by, de vælger at bosætte sig i. Dette kan både være, hvis der skal findes et større butikslokale over tid, eller der skal findes et yderligere butikslokale. I Væggerløse er der mulighed for at få tilfredsstillet begge behov. Den store forskellighed i butikslokaler gør det muligt at gå fra et mindre butikslokale til et større, men også omvendt, hvis det skulle være behovet. Butikkerne har ofte været anvendt af en helt anden butikstype, end dem der bruger dem nu. I Væggerløse er lokalerne gerne designet til, at stort set alle butikker kan overtage butikslokalerne efter hinanden. Det er også med til at give byen et større råderum over butikslokaler til forskellige butikstyper, end det lige forventes.

Velbeliggende butikslokaler i Væggerløse

Væggerløse er kendt for at have mange turister boende i sommerhuse specielt henover sommeren. Det er ofte her, at butikkerne har flest besøgende og derfor også har deres største vækst i løbet af året. Derfor er der også mange populære butikslokaler tæt på flere af turistområderne. Marielyst Strandpark har et stort ferieområde, hvor der ligger flere forskellige butikker. I butikslokalerne er der gerne de forskellige funktioner, som skal til for at kunne drive en butik. Der er blandt andet typisk gode lagermuligheder, som enten er i en kælder eller et baglokale i butikken. Der er derudover gode parkeringsforhold i området omkring butikkerne i Væggerløse, så de besøgende kan sagtens bruge bilen, når de skal ud at besøge butikkerne. Det samme er selvfølgelig gældende for butikkens ansatte, som også kan benytte de gode parkeringsmuligheder. 

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage