arrow_upward

17 butikslokaler: Odense C

Denne liste viser ledige butikslokaler til leje i Odense C. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på den butik du leder efter. Klik på butikker i listen for at...Læs mere

Opret en søgeagent

På udkig efter charmerende butikker til leje – Odense er stedet at lede

Odense er noget ganske særligt og bliver anset af mange som en charmerende og eventyrlig by. Butikker i denne by har dermed en helt særlig atmosfære omkring sig. Odense gemmer på mange butikslokaler, store som små. Der findes en bred samling af hyggelige gågader, sidegader, stræder og torve, hvilket giver kunderne gode og spændende shopping-muligheder. Byens centrum og særligt gågaden tilbyder et mylder af butikker til leje med et bredt udvalg af produkter til enhver smag.

Attraktive butikslokaler i Odense C

Hvis du er på udkig efter butikker til leje – Odense har et væld af butikslokaler til alle formål. Detailhandelslivet i byens centrum er opdelt i områderne: Odense Bymidte, Vesterbro, områderne ved Kongensgade, Vestergade, Nørregade samt ved Overgade. Planlægningsmæssigt hører Bazar Fyn desuden til bymidten, selv om området ikke er fysisk og funktionelt integreret som de øvrige delområder. Midt i Odense centrum ligger gågaderne Kongensgade og Vestergade, der byder på mange charmerende butikslokaler. Gågaderne i centrum danner rammen om de fleste af byens butikker og tilbyder det bedste inden for danske og internationale tøjmærker, skønhed, indretning og design.

Spændende butikker til leje i Rosengårdscentret og Viva Odense

Søger du butikker til leje i et storcentre, er der også mange gode muligheder i Odense. I byen ligger blandt andet et af Danmarks største og ældste indkøbscentre, Rosengårdcentret, der rummer 153 butikker med en størrelse på omkring 100.000 m² i et indendørs gågade lignende miljø. På grund af det høje antal af butikker er Rosengårdcentret et af Danmarks største. I 2007 blev centret kåret som Danmarks bedste shoppingcenter ud af en pulje på omkring 24 af Danmarks førende shoppingcentre. Derudover fulgte også en nominering som Nordens bedste shoppingcenter i 2009. Byens kommende butikscenter Viva, der netop nu opføres mellem Rugårdsvej og Østre Stationsvej, som en naturlig forlængelse af gågaden Kongensgade, åbner i 2016 og vil få over 100 forretninger. Ønsker du at leje en butik i Odense, er der derfor også muligheder her.

star
star
star
star
star
3.5 ud af 5 / 2 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage