arrow_upward

Odense C

Denne liste viser ledige butikslokaler til leje i Odense C. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på den butik du leder efter. Klik på butikker i listen for at...Læs mere

Opret en søgeagent

På udkig efter charmerende butikker til leje – Odense er stedet at lede

Odense er noget ganske særligt og bliver anset af mange som en charmerende og eventyrlig by. Butikker i denne by har dermed en helt særlig atmosfære omkring sig. Odense gemmer på mange butikslokaler, store som små. Der findes en bred samling af hyggelige gågader, sidegader, stræder og torve, hvilket giver kunderne gode og spændende shopping-muligheder. Byens centrum og særligt gågaden tilbyder et mylder af butikker til leje med et bredt udvalg af produkter til enhver smag.

Attraktive butikslokaler i Odense C

Hvis du er på udkig efter butikker til leje – Odense har et væld af butikslokaler til alle formål. Detailhandelslivet i byens centrum er opdelt i områderne: Odense Bymidte, Vesterbro, områderne ved Kongensgade, Vestergade, Nørregade samt ved Overgade. Planlægningsmæssigt hører Bazar Fyn desuden til bymidten, selv om området ikke er fysisk og funktionelt integreret som de øvrige delområder. Midt i Odense centrum ligger gågaderne Kongensgade og Vestergade, der byder på mange charmerende butikslokaler. Gågaderne i centrum danner rammen om de fleste af byens butikker og tilbyder det bedste inden for danske og internationale tøjmærker, skønhed, indretning og design.

Spændende butikker til leje i Rosengårdscentret og Viva Odense

Søger du butikker til leje i et storcentre, er der også mange gode muligheder i Odense. I byen ligger blandt andet et af Danmarks største og ældste indkøbscentre, Rosengårdcentret, der rummer 153 butikker med en størrelse på omkring 100.000 m² i et indendørs gågade lignende miljø. På grund af det høje antal af butikker er Rosengårdcentret et af Danmarks største. I 2007 blev centret kåret som Danmarks bedste shoppingcenter ud af en pulje på omkring 24 af Danmarks førende shoppingcentre. Derudover fulgte også en nominering som Nordens bedste shoppingcenter i 2009. Byens kommende butikscenter Viva, der netop nu opføres mellem Rugårdsvej og Østre Stationsvej, som en naturlig forlængelse af gågaden Kongensgade, åbner i 2016 og vil få over 100 forretninger. Ønsker du at leje en butik i Odense, er der derfor også muligheder her.

Læs mere om Odense C på WikiEstate
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Vis antal