arrow_upward

12 butikslokaler: Nyborg

Denne liste viser ledige butikslokaler til leje i Nyborg. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på den butik du leder efter. Klik på butikker i listen for at se...Læs mere

Opret en søgeagent

Perfekt placering til butik – Nyborg ligger ved Storebælt

Nyborg er en købstad, der ligger på Fyn, og som er placeret lige ved Storebælt. Byen er indehaver af Danmarks ældste kongeborg, Nyborg Slot, som har eksisteret siden 1911, og desuden ligger Danmarks ældste friluftsteater også i Nyborg. Da Nyborg er placeret lige ved Storebælt, er byen via Storebæltsbroen forbundet med Sjælland. Byen er en del af Region Syddanmark og ligger i Nyborg Kommune. Nyborg er den perfekte by at placere sin butik i, da mange mennesker dagligt kører igennem. Dette medvirker også til, at mange kender byen, samtidig med at dens mange attraktioner lokker folk til, der på denne måde har større tendens til at aflægge byens butikker et visit.

En erhvervsorienteret by i hjertet af Danmark

Nyborg er centralt placeret i Danmark, hvilket gør, at byen er nem at komme til og fra, uanset hvor i landet man kommer fra. Byen er meget erhvervsorienteret med små og mellemstore virksomheder, som eksempelvis Ekokem A/S eller Daloon A/S samt et livligt og pulserende centrum. Nyborg har mange tilbud til virksomheder og er åbne for både iværksættere og etablerede virksomheder. Kommunen har en erhvervsservice, hvor virksomheder har en nem indgang til kommunen. Her er det nemt og hurtigt at komme i kontakt med kommunen, som står klar med god vejledning og rådgivning inden for eksempelvis virksomhedsetablering, rekruttering, information om lokalplaner og miljø samt meget mere. Byen er desuden kendt for at have en stærk erhvervsorienteret vision, hvor et stærkt erhvervsliv er i fokus, og hvor det skal være attraktivt samt gavnligt at etablere og drive virksomhed. Det er især byens gode infrastruktur og centrale beliggenhed i landet, der skaber god grobund for virksomheder, der leder efter et sted at placere butik.

Byen med noget af den bedste infrastruktur i landet

Med sine centrale beliggenhed er Nyborg tæt forbundet med resten af landet. Byens infrastruktur er blandt en af de bedste i Danmark med både jernbane, havn og motorvej. Dette medvirker til, at det er utrolig nemt at komme til og fra byen, hvilket er yderst nyttigt for en virksomhed, der har sin butik placeret her, da både medarbejdere, besøgende og leverandører på denne måde nemt og hurtigt kan komme til og fra butikken.

Nyborg er med sin centrale placering, sin gode infrastruktur og sit store fokus på erhvervslivet den perfekte by for den erhvervsdrivende, der leder efter et flittigt besøgt sted til sin butik samt en arbejdsplads, som er ekstremt nem at komme til og fra.

star
star
star
star
star
3.5 ud af 5 / 2 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Velegnet til café/restaurant
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage