arrow_upward

5 butikslokaler: Kolding

Kolding huser knap 500 registrerede butikslejemål, hvoraf mange er spændende specialbutikker beliggende på gågaderne Jernbanegade, Slotsgade og Østergade samt først som sidst i Kolding Storcenter, der tilbyder flere end 120 butikker. Ikke mindst takket være...Læs mere

Opret en søgeagent

Den betydning som de butikslokaler, du vælger at drive din butik fra, kan ikke overdrives. Butikslokalet har indflydelse på alt fra kundetilstrømning og omsætning til dine ansattes trivsel og butikken eller dit brands profil. Og der er flere ting at være opmærksom på, når du skal vælge butikslokaler i Kolding, da butikkens indretning og omgivelser også kan være med til at styrke butikkens profil. Butikken bør med andre ord være dit vartegn, hvorfor det er værd at overveje, om butikslokalet (eller lokalerne) sender det signal, du ønsker. Der skal være overensstemmelse mellem dit brand og butikkens placering, størrelse og interiør. Fordi butikslokalerne også påvirker eventuelt butikspersonales arbejdsglæde, så har lokalerne også indirekte indflydelse på effektiviteten, serviceniveauet og i sidste ende omsætningen i din butik. Butikken skal naturligvis være indrettet, så den afspejler behov i forhold til funktioner og arbejdsgange. Butikkens placering er desuden vigtig i forhold til rekruttering af butikspersonale samt varelevering. Søg efter ledige butikslokaler i Kolding på Lokalebasen, fx i Jernbanegade, på Skovvangen eller på Vejlevej. Kolding er gammel handelsby, og det kan man mærke, når man besøger butikkerne i byen og i de gamle gågader i Kolding centrum er der ekstra ’liv i kludene’ hver tirsdag og fredag, når der er markedsdage på Akseltorv. Ud over de faste markedsdage er der også mange andre aktiviteter hen over året, fx maj-marked, internationale markedsdage og By Night-arrangementer. Lidt uden for byen ligger Kolding Storcenter, som har samlet mere end 120 butikker – og flere gange er kåret til Danmarks bedste shoppingcenter. Der er andre ord rigtig gode indkøbs- og shoppingmuligheder i Kolding, og i og omkring byen finder du desuden masser af stemningsfyldte kroer og spisesteder. I centrum af Kolding i kælderen under Koldinghus ligger Madkælderen, der serverer egnsretter og gode vine og i et af Koldings gamle byhuse ligger Hereford Steak House, der serverer møre bøffer. I kulturkompleksets Nicolai Café kan du spise italiensk brunch
og frokost i weekenderne samt aftensmad alle ugens dage og på Tyrstrup Kro lidt uden for Kolding gør de det i god kogekunst, baseret på årstidens råvarer og mange lokale delikatesser.

Står valget på butikslokaler i Kolding, så er information om erhvervsvenlighed, indtægtsniveau og købekraft i Kolding relevant. Og købekraften i Kolding er god, og den disponible indkomst i kommunen indtager en 56. plads i en sammenligning af alle 98 danske kommuner (hvor placering 98 er den højeste), foretaget af Danmarks Statistik. Ifølge denne oversigt er den årlige disponible gennemsnitsindkomst i Kolding Kommune Kolding. 206.286 kroner (2014). Den disponible indkomst er det beløb, en person har tilbage til opsparing og forbrug efter betaling af direkte skatter, arbejdsmarkedsbidrag, underholdsbidrag og renteudgifter. Uanset om din virksomhed er ny eller etableret spiller forhold som udvikling, kommunalperformance og rammebetingelser for virksomheder i Kolding Kommune en vigtig rolle, når du overvejer at leje butikslokaler her i kommunen. Dansk Industri har siden 2010 hvert år sammenlignet det lokale erhvervsklima i landets 98 kommuner. I sammenligningen vurderer DI kommunalperformance på bagrund af faktorer som rammevilkår, infrastruktur og transport, arbejdskraft, kommunal sagsbehandling, skatter, afgifter og gebyrer, fysisk placering, brug af private leverandører, kommunens image, velfærdsservice samt information og dialog med kommunen, hvilket munder ud i en samlet placering og overordnet vurdering af kommunens erhvervsvenlighed. I sammenligningen opnåede Kolding igen i 2016 en flot placering som nummer 15, hvor kommunen i 2015 fik en 16. plads, og altså er gået en enkelt plads frem. Huspriserne i Kolding er et andet udtryk for, hvor mange penge folk har til forbrug og investering i området. De reelle huspriser i Kolding og ikke kun til salg-priserne siger noget om det generelle niveau. I fjerde kvartal 2016 er der ikke handlet nogen fritidshuse, men 14 ejerlejligheder til en kvadratmeterpris på 13.190 kroner per kvadratmeter, hvilket er et fald på -5,04 procent, hvor kvadratmeterprisen på parcel- og rækkehuse var 13.190 kroner per kvadratmeter, et fald på -4,00 procent i forhold til tredje kvartal 2016. Beregningen er baseret på, at der i perioden er handlet 102 parcel- og rækkehuse i Kolding Kommune.

star
star
star
star
star
4.5 ud af 5 / 2 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Velegnet til café/restaurant
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage