arrow_upward

Denne liste viser ledige butikslokaler til leje i Haderslev. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på den butik du leder efter. Klik på butikker i listen for at se...Læs mere

Opret en søgeagent

Dine butikslokaler er din butiks ansigt mod verden, hvorfor valget af butikslokaler er afgørende i forhold til markedsføring af dit brand og din butik, og der er flere ting at være opmærksom på, når der skal vælges butikslokaler, da butikkens omgivelser er med til at styrke butikkens image og dermed tiltrække kunder, også fra Haderslevs opland. Derfor er det værd at overveje, om butikslokalerne sender det signal, du ønsker. Der skal være harmoni mellem dit brand og butikslokalernes placering, størrelse og indretning. Butik kommer af det franske ord boutique, og anvendes typisk om et fysisk sted, men i stigende grad også om internetbutikker. Nogle butikker sælger kun bestemte varer, mens andre butikker sælger varer inden for flere forskellige varekategorier. Supermarkeder har fx et meget bredt sortiment, der dækker mange kategorier. Haderslev er en købstad med meget at byde på, et levende restaurationsliv og et blomstrende butiksliv, der bugner af dansk og international mode, genbrugsguld, brugskunst og møbeldesign. Tjek Lokalebasen og se butikslokaler til leje i Haderslev.

Ligger din butik i den gamle købstad Haderslev, så har du gode indkøbsmuligheder, fx i Kvickly, MENY, Netto, Fakta, Aldi, ABC Lavpris og Kiwi. Byens handels- og butiksliv markedsføres samlet under Haderslev Butikker, og tilbyder som nævnt gode indkøbsmuligheder, oplevelser og masser af byliv.
Haderslev Butikker står bag fire årlige specialtillæg, dagbladsannoncer, tv-reklamer, online- og radiospots, og har et tæt samarbejde med Haderslevs største dagblade og øvrige medier. I byens butikker kan du få alt inden for bolig og indretning, børnetøj, herre- og damemode, sko og tasker, brille- og smykkedesign, delikatesser, vin og fødevarer, radio, tv og elektronik med mere. Handelstandsforeningen har sin egen vagtordning, og det begrænser antallet af tricktyverier og øger trygheden for kunder og byens butikspersonale. Haderslev er desuden en ren og velholdt by, og det er også med til øge trivslen, og skaber gode forudsætninger for handlen. Det giver også et bedre indtryk for Haderslevs indbyggere, erhvervsdrivende, butiksindehavere og besøgende. Haderslev Butikker inviterer hvert år til en række større og mindre events for at give byen liv, alene eller sammen med forskellige samarbejdspartnere i byen, og der er noget for enhver smag blandt andet Western Night, jazzfestival, markedsdage, musik i gaderne og smagsfestival. Der er elektroniske displayskilte ved byens indfaldsveje, der fortæller om byens arrangementer, og så er der mere end 2.500 gratis parkeringspladser i og omkring centrum. Alt sammen for at trække besøgende til Haderslev. I december er der mange aktiviteter i byen, herunder vækning af julemand, luciaoptog, kanekørsel, musik, julehuse og diverse juleaktiviteter for byens børn samt smuk julebelysning.

Forhold som disponibel indkomst (købekraft) og erhvervsvenlighed er afgørende, når man påtænker at åbne butik i Haderslev, idet borgernes pengebeholdning har direkte indflydelse på omsætning og vækstpotentiale. Og lad os sige det som det er, købekraften er ikke den bedste i Haderslev. Til gengæld er Haderslev en rigtig købstad med rigtig gode indkøbsmuligheder, shopping, en rig historie og en masse natur-, kunst- og kulturtilbud, der gør byen attraktiv og lokker købelystne folk til. I 2015 var den gennemsnitlige disponible indkomst – som i de foregående år – størst i Gentofte og mindst på Langeland, viser tal fra Danmarks Statistik. I 2014 var den gennemsnitlige disponible indkomst for personer over 14 år på landsplan 209.700 kroner. I Haderslev var den i samme periode 190.219 kroner. Det betyder, at Haderslev på landsplan indtager en 14. plads (hvor 98 repræsenterer den højeste disponible indkomst). Den disponible indkomst er det beløb, en person har tilbage til forbrug eller opsparing efter betaling af direkte skatter, arbejdsmarkedsbidrag, underholdsbidrag og renteudgifter. Huspriserne i Haderslev er et andet udtryk for, hvor mange penge folk har til forbrug og investering i kommunen. De reelle huspriser i Haderslev og ikke kun til salg-priserne er mest retvisende, og siger noget om det generelle niveau. I andet kvartal 2016 var kvadratmeterprisen på parcel- og rækkehuse i Haderslev 8.027 kroner per kvadratmeter, og det er et fald på 5,33 procent i forhold til første kvartal 2016.

Læs mere om Haderslev på WikiEstate
star
star
star
star
star
4.0 ud af 5 / 1 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage