arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

arrow_drop_up

Butikslokale til leje på Østervangsvej 4A, 6715 Esbjerg N

Få mere information
info
Hvad bruges dine oplysninger til?
Order form shadow
Anmod om fremvisning
Anmod om fremvisning close
event
Order form shadow
Kontakt udbyder
Kontakt udbyderclose
Order form shadow
Adresse (Se på kort):
Østervangsvej 4A
6715 Esbjerg N
Areal
476 m²
Priser
Leje pr. måned ex. drift46.846 kr.
Leje pr. m²/ år ex. drift1.181 kr.
Priser pr. m²
Leje / m² / år:1.181 kr.
Drift / m² / år:74 kr.
Priser pr. år
Leje / årIkke angivet
Drift / årIkke angivet
A conto varme / årIkke angivet
A conto vand / årIkke angivet
A conto el / årIkke angivet
Årlig leje & driftIkke angivet
Område
6715 Esbjerg N
Afstand til offentlig transport
 
Bus
127 m
 
Tog
924 m

Butik / kontor udlejes i Esbjerg

Med central placering i kendt og velbesøgt retailområde i Esbjerg N – hvor mange af byens største og mest velkendte kædekoncepter er beliggende – udlejes nu dette regulære butikslejemål med et væld af anvendelsesmuligheder, idet de planmæssige rammer danner grundlag for såvel dagligvarehandel, restaurant, butik med udvalgsvarer samt liberale erhverv.

Lejemålet er beliggende i en bygning, der blev nyopført i 2010, og som siden opførelsen har været anvendt af Danske Bank. I samme bygning ligger Hallman Optik, typehusfirmaet Huscompagniet samt forsikringsselskabet Topdanmark.

Bygningen udgør en del af det område, som i daglig tale kaldes “Østervangscentret”, og som desuden rummer et par boksbutikker, en nyetableret Fitness World samt dagligvarekæderne Lidl og Aldi. I området ligger desuden 2 velbesøgte tankstationer samt byens største møbelhus.

Nærværende lejemål byder på en særdeles attraktiv synlighed, er let tilgængelig og har gode parkeringsfaciliteter lige udenfor døren – med såvel kundeparkering foran som personaleparkering bag lejemålet.

Indvendigt er lejemålet indrettet som bank, bestående af et større åbent kundeområde med pænt indgangsparti i glas og med mødelokaler, handicaptoilet m.v. placeret på langs mod bygningens midte. Bagerst i lejemålet er etableret personaleafdeling med kantine, toiletter og bad. Indvendige vægge består hovedsageligt af “ikke-bærende” vægge, hvormed der er god mulighed for at indrette lokalerne til evt. andet formål – alt efter behov.

Lejemålet er udstyret med omfattende IT-kabling og har ventilationsanlæg med kølefunktion.

Udlejer indgår gerne i dialog med en ny lejer omkring ændring af indretning – og lejemålet kan således, efter nærmere aftale, afleveres nyindrettet til lejer.

Der er adgang til Østervangscentret via rundkørslen i Stormgade, der er et af Esbjergs mest trafikerede knudepunkter.

email
Interesseret? Modtag gratis information om dette lejemål

Du kan gratis og uforpligtende modtage information om dette lejemål via e-mail. Så har du udbyders kontaktinformation ved hånden inden for kort tid. Klik på knappen herunder og udfyld kontaktformularen.

Beliggenhed

Lignende butikslejemål