Søg erhvervslokale i hele Danmark

arrow_drop_up

Butikslokale til leje på Østervangsvej 4A, 6715 Esbjerg N

info
Hvad bruges dine oplysninger til?
Order form shadow
Anmod om fremvisning
Anmod om fremvisning close
event
Jeg accepterer Lokalebasen.dks betingelser herunder e-mails
Order form shadow
Kontakt udbyder
Kontakt udbyderclose
Jeg accepterer Lokalebasen.dks betingelser herunder e-mails
Order form shadow
Adresse (Se på kort):
Østervangsvej 4A
6715 Esbjerg N
Areal
476 m²
Priser
Leje pr. måned46.846 kr.
Leje pr. m²/ år1.181 kr.
Priser pr. m²
Leje / m² / år:1.181 kr.
Drift / m² / år:74 kr.
Priser pr. år
Leje / årIkke angivet
Drift / årIkke angivet
A conto varme / årIkke angivet
A conto vand / årIkke angivet
A conto el / årIkke angivet
Årlig leje & driftIkke angivet
Område
6715 Esbjerg N
Afstand til offentlig transport
 
Bus
127 m
 
Tog
924 m

Butik / kontor udlejes i Esbjerg

Med central placering i kendt og velbesøgt retailområde i Esbjerg N – hvor mange af byens største og mest velkendte kædekoncepter er beliggende – udlejes nu dette regulære butikslejemål med et væld af anvendelsesmuligheder, idet de planmæssige rammer danner grundlag for såvel dagligvarehandel, restaurant, butik med udvalgsvarer samt liberale erhverv.

Lejemålet er beliggende i en bygning, der blev nyopført i 2010, og som siden opførelsen har været anvendt af Danske Bank. I samme bygning ligger Hallman Optik, typehusfirmaet Huscompagniet samt forsikringsselskabet Topdanmark.

Bygningen udgør en del af det område, som i daglig tale kaldes “Østervangscentret”, og som desuden rummer et par boksbutikker, en nyetableret Fitness World samt dagligvarekæderne Lidl og Aldi. I området ligger desuden 2 velbesøgte tankstationer samt byens største møbelhus.

Nærværende lejemål byder på en særdeles attraktiv synlighed, er let tilgængelig og har gode parkeringsfaciliteter lige udenfor døren – med såvel kundeparkering foran som personaleparkering bag lejemålet.

Indvendigt er lejemålet indrettet som bank, bestående af et større åbent kundeområde med pænt indgangsparti i glas og med mødelokaler, handicaptoilet m.v. placeret på langs mod bygningens midte. Bagerst i lejemålet er etableret personaleafdeling med kantine, toiletter og bad. Indvendige vægge består hovedsageligt af “ikke-bærende” vægge, hvormed der er god mulighed for at indrette lokalerne til evt. andet formål – alt efter behov.

Lejemålet er udstyret med omfattende IT-kabling og har ventilationsanlæg med kølefunktion.

Udlejer indgår gerne i dialog med en ny lejer omkring ændring af indretning – og lejemålet kan således, efter nærmere aftale, afleveres nyindrettet til lejer.

Der er adgang til Østervangscentret via rundkørslen i Stormgade, der er et af Esbjergs mest trafikerede knudepunkter.

email
Interesseret? Modtag gratis information om dette lejemål

Du kan gratis og uforpligtende modtage information om dette lejemål via e-mail. Så har du udbyders kontaktinformation ved hånden inden for kort tid. Klik på knappen herunder og udfyld kontaktformularen.

Beliggenhed

Lignende butikslejemål