arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

arrow_drop_up

Butikslokale til leje på Østervangsvej 14, 6715 Esbjerg N

Få mere information
info
Hvad bruges dine oplysninger til?
Order form shadow
Anmod om fremvisning
Anmod om fremvisning close
event
Order form shadow
Kontakt udbyder
Kontakt udbyderclose
Order form shadow
Adresse (Se på kort):
Østervangsvej 14
6715 Esbjerg N
Areal
535 m²
Priser
Leje pr. måned ex. drift29.425 kr.
Leje pr. m²/ år ex. drift660 kr.
Priser pr. m²
Leje / m² / år:660 kr.
Drift / m² / år:75 kr.
Priser pr. år
Leje / årKontakt udbyder
Drift / årKontakt udbyder
A conto varme / årKontakt udbyder
A conto vand / årKontakt udbyder
A conto el / årKontakt udbyder
Årlig leje & driftKontakt udbyder
Område
6715 Esbjerg N
Afstand til offentlig transport
 
Bus
64 m
 
Tog
931 m

Butik udlejes i velbesøgt område i Esbjerg

På central placering i kendt og velbesøgt retailområde i Esbjerg N – hvor mange af byens største og mest velkendte kædekoncepter er beliggende – udlejes nu denne nyere boksbutik, der er særlig velegnet for de butikskoncepter, som prioriterer en høj grad af synlighed og gode adgangsforhold.

Lejemålet er beliggende som det midterste af 3 lejemål – med Design Cykler på den ene side og en nyindrettet Fitness World på den anden side. Hidtil har nærværende lejemål været benyttet af Expert/Punkt 1, som nu flytter til større lokaler.

Denne bygning udgør en del af et relativt nyt område – Østervangscentret – hvor også Hallmann Optik, HusCompagniet, Topdanmark, Fitness World, to populære tank-selv-stationer samt dagligvarekæderne Lidl og Aldi er repræsenteret.

Østervangscentret ligger således både synligt og centralt i Esbjergs nordlige indkøbsmekka – med adgang via rundkørslen i Stormgade, der er et af Esbjergs mest trafikerede knudepunkter. Fra samme rundkørsel er der også adgang til Idémøbler (Esbjerg største møbelhus), Svane Køkkener, Garant Tæpper og Silvan.

Ligeledes er der adgang til butikkens P-plads fra den bagvedliggende Østre Gjesingvej, hvor flere store kædebutikker og byggemarkeder er placeret.

Indvendigt fremstår lejemålet delvist klar til indflytning. Den endelige slut-indretning afhænger således af en kommende lejers ønsker og behov, og lejemålet afleveres nyindrettet til lejer med standardindretning – eventuelle specielle ønsker kan naturligvis aftales nærmere.

I alt udgør lejemålet 535 m². Alt i alt et pænt og præsentabelt lejemål i attraktivt område.

email
Interesseret? Modtag gratis information om dette lejemål

Du kan gratis og uforpligtende modtage information om dette lejemål via e-mail. Så har du udbyders kontaktinformation ved hånden inden for kort tid. Klik på knappen herunder og udfyld kontaktformularen.

Beliggenhed

Lignende butikslejemål