arrow_upward

5 butikslokaler: Vejle

Denne liste viser ledige butikslokaler til leje i Vejle. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på den butik du leder efter. Klik på butikker i listen for at se...Læs mere

Opret en søgeagent

Hvad skal du overveje, når du søger butik til leje i Vejle?

Når du leder efter ledige butikker i Vejle, er der mange ting, det er godt at tage højde for. Først og fremmest skal du overveje, hvor din butik skal placeres i byen. Er din målgruppe repræsenteret i det pågældende område? Herudover er det essentielt, at din butik får en placering, der er synlig for de forbipasserende - eller at der alternativt er mulighed for at reklamere for butikken på relevante steder.

Forskønnelse af Vejle Centrum

Det er nemt at finde en velbeliggende butik til leje i Vejle med attraktive omgivelser. Vejle er kendt som en af landets mest aktive handelsbyer, og byen har stort fokus på at give fordelagtige vilkår får handelslivet. Derfor har Vejle i de senere år ikke alene moderniseret byens hovedstrøg, men også forlænget det - så der er plads til endnu flere butikker. Herudover har man forskønnet midtbyen yderligere med kunst og moderne arkitektur.

Danmarks hyggeligste Handelsby

Vejle har over de seneste årtier generelt udvidet sit erhvervsliv og manifesteret sig som en moderne og uhyre driftig handelsby med et blomstrende og travlt butiksliv. Det er derfor intet under, at Vejle i 2010 kunne opleve sig kåret og fejret som Danmarks hyggeligste handelsby! Med en butik til leje i Vejle, får din butik glæde af den store indsats, der gøres i byen for at give de bedst mulige vilkår for detailhandlen.

Byen Med Danmarks Femtestørste Omsætning

Omsætningsmæssigt har Vejle også været i stand til at markere sig som Danmarks femtestørste handelsby efter hovedstaden. Vælger du en butik til leje i Vejle, får din butik glæde af denne store og voksende omsætning. Det hyggelige net af gågader i byen og den løbende forskønnelse af området er med til at trække mange handlende til fra Vejles store opland, som blandt andet inkluderer Bredsten, Børkop, Brejning og Hedensted. Foruden den attraktive bymidte, trækker også byens shoppingcentre rigtig mange til Vejle.

Overvej en butik til leje i Vejles shoppingcentre

Vejle huser to storcentre: Bryggen Shopping Center og Mary Shopping Center. I de to centre er der rige muligheder for at finde ledige butikker i Vejle. Begge er kendt for deres alsidige mix af butikker og centrale placering i byen - der er dermed mulighed for at nå ud til store grupper af potentielle kunder. Så skal du finde butikslokaler til leje i Vejle, er det bestemt også værd at overveje en placering her.


Her på Lokalebasen finder du nemt og hurtigt den helt rette butik til leje i Vejle. Start din søgning nu!

star
star
star
star
star
4.5 ud af 5 / 2 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage