arrow_upward

Denne liste viser ledige butikslokaler til leje i Skive. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på den butik du leder efter. Klik på butikker i listen for at se...Læs mere

Opret en søgeagent

Find den perfekte placering til din butik – Skive tiltrækker mange besøgende

Leder du efter nye lokaler til leje til din butik? Skive i Midtjylland ved halvøen Salling byder på alt det, du skal bruge for at drive en virksomhed, hvorfor byen har den helt perfekte placering til en butik – Skive består af charmerende gamle bygninger, og herudover ligger byen tæt på Limfjorden, hvilket gør, at der hver eneste sommer kommer mange besøgende både fra ind- og udland. Skive er den nordligste købstad i Region Midtjylland, og de nærmeste større byer er Viborg, Struer, Holstebro, Hobro og Herning. Skive ligger således tæt op af flere store jyske byer, hvilket blot yderligere er med til at gøre dette til et attraktivt sted for erhvervsdrivende.

Attraktiv placering for en butik – Skive varetager erhvervslivets interesser

Skive er en by, der gør utroligt meget for at varetage erhvervslivets interesser i hele kommunen. Det betyder, at der konstant bliver arbejdet på at få skabt vækst i byen samt at udvikle erhvervslivet og heraf de virksomheder, der indgår i byen. På den måde bliver egnen hver eneste dag et mere attraktivt område for bosættelse, men også for turisme og erhvervslivet i særdeleshed. Målet i kommunen er således at skabe et stærkt miljø gennem forskellige initiativer, og det består blandt andet i, at man som virksomhed kan få en aktiv samarbejdspartner i byens erhvervscenter. På den måde kan du altid søge masser af professionel vejledning og hjælp, uanset hvilken branche du arbejder inden for, så din virksomhed kan udvikle sig mest muligt.

En by der formår at skabe de optimale rammer for erhvervsdrivende

Byen formår således at skabe de optimale rammer for alle typer af virksomheder, hvilket gør det til en yderst attraktiv by, såfremt du leder efter lokaler til leje til din butik – Skive har fokus på vækst samt udvikling, hvorfor din virksomhed er garanteret masser af muligheder og et aktivt og samarbejdende miljø. Herudover byder Skive desuden på en industrihavn, og ydermere er Limfjorden den helt store tiltrækningsmagnet for turister fra hele verden. Det er især om sommeren, at den er velbesøgt, og den bruges både til lystfiskeri og sejlads. Der er således ingen tvivl om, at sommerperioden er det tidspunkt, hvor Skive får vist sit fulde potentiale, men generelt set er der tale om en attraktiv by til en butik – Skive kombinerer smuk natur i rolige omgivelser med et rigt og dynamisk erhvervsliv, der konstant er i udvikling.

star
star
star
star
star
4.0 ud af 5 / 1 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage