arrow_upward

Denne liste viser ledige butikslokaler til leje i Hadsten. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på den butik du leder efter. Klik på butikker i listen for at se...Læs mere

Opret en søgeagent

Find et lokale til din butik i Hadsten

I den østjyske stationsby Hadsten bor der 8.093 indbyggere (2017), og byen har et bredt udvalg af butikker og øvrigt handelsliv, som gør det attraktivt at placere netop din butik i Hadsten. Hadsten er den største by i Favrskov Kommune, og derfor hører byen også til Region Midtjylland. Byen er placeret imellem Randers i nordlig retning og Aarhus i sydlig retning, og den ligger i et naturskønt område omgivet af blandt andet grønne områder og Lilleåen.

En by med en lang historie

Hadsten har rødder, der går langt tilbage i historien. Det bevises blandt andet af arkæologiske udgravninger, som fastslår at området, hvor Hadsten ligger, allerede var beboet før år 0. Selve byen, som vi kender den i dag, opstod dog først rigtig i forbindelse med anlæggelsen af Den Østjyske Længdebane, der havde officiel indvielse i 1862. Med ’fødslen’ af en stationsby fulgte derfor naturligt et større kultur- og erhvervsliv, og det er netop det, som danner grundlag for byen i dag.

Byen danner i dag rammen om en del uddannelsessteder, såvel ungdomsuddannelser som videregående uddannelser, og det er også med til at gøre byen livlig og attraktiv at bo og drive forretning i. I midtbyen findes et bredt udvalg af detailbutikker, som dækker et væld af behov, og netop disse gode indkøbsmuligheder bidrager til at skabe et godt handelsliv, som du med fordel kan nyde godt af med en butik i Hadsten.

Business Region Aarhus

Hadsten er med placeringen i Østjylland en del af Business Region Aarhus, som er et erhvervspolitisk tiltag, der via et samarbejde mellem 12 østjyske kommuner har til formål at skabe optimale betingelser for vækst og udvikling i erhvervslivet i Østjylland. Med en butik i Hadsten kommer du altså som erhvervsdrivende til at indgå i et erhvervsnetværk, der sigter efter at være Danmarks største vækstmetropol uden for hovedstaden. Business Region Aarhus tilbyder blandt andet et væld af erhvervsrettede aktiviteter, der giver muligheder for god sparring, skabelse af netværk samt udveksling af erfaringer. Med andre ord forsøger Business Region Aarhus altså at styrke det østjyske erhvervsliv gennem nøgleordene ’dialog’ og ’partnerskab’, som giver optimalt samarbejde og udnyttelse af ressourcer.

star
star
star
star
star
4.0 ud af 5 / 1 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage