arrow_upward

Hadsten

Denne liste viser ledige butikslokaler til leje i Hadsten. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på den butik du leder efter. Klik på butikker i listen for at se...Læs mere

Opret en søgeagent

Find et lokale til din butik i Hadsten

I den østjyske stationsby Hadsten bor der 8.093 indbyggere (2017), og byen har et bredt udvalg af butikker og øvrigt handelsliv, som gør det attraktivt at placere netop din butik i Hadsten. Hadsten er den største by i Favrskov Kommune, og derfor hører byen også til Region Midtjylland. Byen er placeret imellem Randers i nordlig retning og Aarhus i sydlig retning, og den ligger i et naturskønt område omgivet af blandt andet grønne områder og Lilleåen.

En by med en lang historie

Hadsten har rødder, der går langt tilbage i historien. Det bevises blandt andet af arkæologiske udgravninger, som fastslår at området, hvor Hadsten ligger, allerede var beboet før år 0. Selve byen, som vi kender den i dag, opstod dog først rigtig i forbindelse med anlæggelsen af Den Østjyske Længdebane, der havde officiel indvielse i 1862. Med ’fødslen’ af en stationsby fulgte derfor naturligt et større kultur- og erhvervsliv, og det er netop det, som danner grundlag for byen i dag.

Byen danner i dag rammen om en del uddannelsessteder, såvel ungdomsuddannelser som videregående uddannelser, og det er også med til at gøre byen livlig og attraktiv at bo og drive forretning i. I midtbyen findes et bredt udvalg af detailbutikker, som dækker et væld af behov, og netop disse gode indkøbsmuligheder bidrager til at skabe et godt handelsliv, som du med fordel kan nyde godt af med en butik i Hadsten.

Business Region Aarhus

Hadsten er med placeringen i Østjylland en del af Business Region Aarhus, som er et erhvervspolitisk tiltag, der via et samarbejde mellem 12 østjyske kommuner har til formål at skabe optimale betingelser for vækst og udvikling i erhvervslivet i Østjylland. Med en butik i Hadsten kommer du altså som erhvervsdrivende til at indgå i et erhvervsnetværk, der sigter efter at være Danmarks største vækstmetropol uden for hovedstaden. Business Region Aarhus tilbyder blandt andet et væld af erhvervsrettede aktiviteter, der giver muligheder for god sparring, skabelse af netværk samt udveksling af erfaringer. Med andre ord forsøger Business Region Aarhus altså at styrke det østjyske erhvervsliv gennem nøgleordene ’dialog’ og ’partnerskab’, som giver optimalt samarbejde og udnyttelse af ressourcer.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal