arrow_upward

10 butikslokaler: Randers C

Denne liste viser ledige butikslokaler til leje i Randers C. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på den butik du leder efter. Klik på butikker i listen for at...Læs mere

Opret en søgeagent

Find flotte lokaler til din butik – Randers har en central placering med mange forbindelser

I Østjylland ligger en yderst charmerende by, der har den helt rette placering i forhold til erhvervslokaler til butik – Randers er landets sjettestørste by, hvorfor den byder på mange spændende muligheder for din virksomhed. Byen er placeret lige under Randers Fjord, og herudover ligger den blot 39 kilometer nord for Aarhus, hvilket gør, at den har en central placering tæt på mange af de større jyske byer i området. Herudover fungerer byen som et trafikalt knudepunkt for både syd- og nordgående veje, der er flere tog- og busforbindelser til byer som Hobro og Langå, og endelig stopper samtlige IC-tog i nordgående retning i Randers. Byen har således den ideelle infrastruktur, hvilket gør byen til et oplagt sted for danske virksomheder at åbne en ny butik.

Få mange muligheder for din butik – Randers byder på et dynamisk erhvervsliv

Randers er ydermere oplagt til erhvervslokaler, i og med at byen byder på et yderst charmerende og dynamisk erhvervsliv, der omfatter flere forskellige brancher. Der er således en lang række både udenlandske og danske virksomheder, der enten har hovedkontorer eller afdelinger her i byen, og der er således tale om et spændende arbejdsmiljø, der er utroligt attraktiv for både nystartede og etablerede virksomheder. Det er især i byens centrum, at detailhandelen finder sted, og Randers byder på et særdeles spændende og omfattende gågadenet, der tiltrækker rigtig mange lokale og besøgende. Herudover ligger der også et Storcenter i den sydlige del af byen, der omfatter over 50 butikker.

Randers er den ideelle sparringspartner, der vil kunne hjælpe alle former for erhverv  

Der er således ingen tvivl om, at denne by har den helt rette placering, såfremt du leder efter nye og attraktive erhvervslokaler til din butik – Randers formår at byde på naturskønne omgivelser i en dynamisk by med gode tog- og busforbindelser. Herudover ligger en lang række virksomheder i byen, ligesom at den formår at byde på masser af detailhandel. Herudover er Randers en by, der gør rigtig meget for at bibeholde det attraktive erhvervsliv og arbejdsmiljø i byen, hvorfor der altid er masser af hjælp at hente i forhold til forskellige problemstillinger. Du har på den måde en rigtig god sparringspartner i denne østjyske by, der på den måde er det helt ideelle sted for en butik. Endelig skal det rige kulturliv i byen naturligvis også nævnes, som hvert eneste år tiltrækker utroligt mange turister.

star
star
star
star
star
4.5 ud af 5 / 2 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage