arrow_upward

6 butikslokaler: Hjørring

Denne liste viser ledige butikslokaler til leje i Hjørring. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på den butik du leder efter. Klik på butikker i listen for at se...Læs mere

Opret en søgeagent

Gode infrastrukturelle forhold er afgørende for et blomstrende erhvervsliv, og hvis du vælger at slå dig ned i et butikslokale i Hjørring, så kan du blive sikret en god infrastruktur – både som pendler, cyklist eller billist.

I Hjørring Centrum vil du naturligvis kunne finde byens togstation, hvorfra der er forbindelser til resten af landet, og der er desuden den såkaldte Hirtshalsbane, der snor sig fra Hjørring til Hirtshals, der er beliggende ca. 20 kilometer væk. Som pendler kan du tilmed fragtes, nemt og effektivt, gennem Hjørring by eller til de omkringliggende byer via lokale busser, der drives af Nordjyllands Trafikselskab. Her på siden kan du finde køreplaner. Foretrækker du derimod at trække i cykelbuksen, og få find i håret? Så kan du i Hjørring finde et velfungerende forgrenet net af cykelstier, og Kommunen planlægger at udbygge cykelnettet yderligere i den nærmere fremtid, da der er klare sundheds- og miljømæssige fordele ved at få cyklen gjort til det fortrukne transportmiddel i byen.

Som billist vil du også kunne mærke de formidable infrastrukturelle forhold i Hjørring. I 2002 stod motorvejen E39 mellem Hjørring og Brønderslev nemlig klar, og Hjørring blev da forbundet med det europæiske motorvej. Motorvejen strækker sig i op nord til Hirtshals.

I sin traditionelle form er en butik et fysisk sted, hvorfra man som forretning kan fremvise og forhandle sine varer som tøj eller ydelser som terapi, massage m.m. Der er derudover internetbutikker, også kaldet webshops, hvorfra man sælger og promoverer sine varer og sit brand via en online platform, hvilket størstedelen af virksomheder også gør brug af den dag i dag.

Søger du et butikslokale i Hjørring, så er der en række faktorer, som vi anbefaler, at du tager til efterretning. Der er bl.a. et vigtigt parameter som beliggenhed, der kan have en altafgørende betydning for din virksomheds succes. Det er nemlig typisk vigtigt at finde et butikslokale, der er beliggende centralt, da du her vil opnå en stor synlighed. Ydermere er der typisk mange forbipasserende og dermed potentielle kunder, hvilket vil øge din chance for at få flere og nye kunder og dermed højne din omsætning. Det er i dette henseende desuden vigtigt at overveje, om ens kerne kundegruppe er at finde i det område, hvor du overveje at leje et butikslokale. Det er dertil vigtigt at overveje, i hvilket miljø du ønsker, at din butik skal være beliggende i. Skal det gerne være et travlt, dynamisk bymiljø eller rettere et mere rustikt eller naturskønt område?

Der er derudover faktorer som butikkens størrelse, indretning og fremtoning, der er vigtige at tage med i den samlede betragtning. Er størrelsen på butikslejemålet ideelt for dine behov og formål, og er der konvergens mellem butikkens fremtoning og stil og din virksomheds brand? Og er det sådan, som I ønsker at fremstå udadtil? Det er nemlig vigtigt at huske på, at butikken er jeres varetegn og ansigt udadtil. Men til at starte med er det altid en god idé at få et overblik over de ledige butikslokaler, der er at finde i Hjørring, samt hvad prisniveauet er. Gå ind på Lokalebasen.dk, og få dannet dig et overblik.

Hvis man ønsker at begive sig ud på en shoppingtur i Hjørring, så er der rig mulighed for at finde noget til enhver smag. Da Hjørring er Vendsyssels største handelsby, trækker byen nemlig et væld af folk fra hele oplandet, hvilket danner grundlag for, at mange forretninger har valgt at drive forretning i byen.

I Hjørrings store gågadeområde, der er beliggende centralt i byen, vil man især kunne finde mange butikker. Centralt finder man også shoppingcentret Metropol, der i 2009 slog dørene op. Centret huser over 35 butikker, fire caféer, en postafdeling, fitnesscenter samt et bibliotek, og her kan du svinge betalingskortet i butikker, der sælger alt fra nye sportssko til spækbræt. Også Bispetorv Bycenter kan du shoppe amok i. Det er beliggende klos op ad Banegården, og bycentret udgør i alt 25.000 kvm., hvoraf 12.000 kvm. udgør butikker, 5.000 kvm. udgør lejeboliger, men de resterende 8.000 kvm. udgør boliger, kontor, restaurant, liberalt erhverv m.m.

Bevæger du dig rundt omkring i hjertet af Hjørring vil du også støde på en masse specialbutikker, tøjbutikker, smykkebutikker, caféer osv. Og i Hirtshals, hvor havnen agerer centralt samlingspunkt, finder man flere hyggelige restauranter og caféer, der byder på alt godt fra havet. Den store tilstrømning af beboere fra de omkringliggende forstæder, skaber altså liv i byen og handler tilmed i byens mange shopping- og indkøbsmuligheder.

Det er en god idé at få et indblik i den købekraft, der optræder i den by, hvor du overvejer at finde dit nye butikslejemål. Købekraften kan nemlig få stor indvirkning på din virksomheds succes og vækst, da den er med til at definere, hvor mange penge borgerne i en givet by har til rådighed – og altså dermed har mulighed for at kunne handle i diverse butikker som fx din.

Købekraften i Hjørring ligger cirka midt i mellem, hverken højere eller markant lavere end gennemsnittet på landsplan. Geomatic, et dansk analysevirksomhed, har udarbejdet et interaktivt kort, der angiver danskernes gennemsnitlige indkomst fordelt på byer. Zoomer man ind på Hjørring, kan man se, at byen har en blandet sammensætning af indkomster. Der er altså både områder i byen med indbyggere med en meget høj indkomst og områder, hvor borgerne har en forholdsvis lav indkomst. Samlet er gennemsnitindkomsten dog lige en kende under gennemsnittet på landsplan.

star
star
star
star
star
4.5 ud af 5 / 2 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage