arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

arrow_drop_up

Coworking til leje på Howitzvej 60, 2000 Frederiksberg

Få mere information
info
Hvad bruges dine oplysninger til?
Order form shadow
Anmod om fremvisning
Anmod om fremvisning close
event
Order form shadow
Kontakt udbyder
Kontakt udbyderclose
Order form shadow
Kontaktperson
Creators Floor
phone Vis telefonnummer
email
Udbyder
Symbion A/S
Adresse (Se på kort):
Howitzvej 60
2000 Frederiksberg
Areal
10 - 40 m²
Priser
Priser pr. m²
Priser pr. år
Leje / årKontakt udbyder
Drift / årKontakt udbyder
A conto varme / årKontakt udbyder
A conto vand / årKontakt udbyder
A conto el / årKontakt udbyder
Årlig leje & driftKontakt udbyder
AlarmsystemBemandet reception
Cafeteria / CateringElevator
Fælles loungeområdeFælles mødelokaler
HandikapvenligtParkeringspladser
RengøringTekøkken
ToiletVirtuelt kontor
WiFiÅbent 24/7
Energimærkefritaget
Område
2000 Frederiksberg
Nærmeste annoncerede p-plads
Barfoed Group P/S137 m
Afstand til offentlig transport
 
Bus
103 m
 
Metro
211 m

Coworking til seriøse iværksættere i Danmarks største iværksætter-community.

Dette kontorfællesskab og co-working space er fusionen mellem Danmarks største startup-community og CBS - Danmarks førende Business School. Kontorfællesskabet skal bygge broer imellem kompetente studerende, ambitiøse iværksættere, og et netværk af etablerede danske virksomheder. Iværksætterne på kontorfællesskabet får adgang til det største netværk i Danmark bestående af videnstunge virksomheder. Netværket skaber de optimale forhold for vækst, og ved at udnytte de mange interne kompetencer, er der altid nem adgang til nyttig viden og rådgivning.

Kontorfællesskabet og co-working space't er for mindre og skalérbare ambitiøse og innovative iværksættere. Du har mulighed for at leje en fast plads med hæve-sænke-skrivebord, kontorstol og aflåst skab. Hvis du er meget på farten kan du også vælge Membership, hvor du kan benytte vores Membershipområder på alle vores lokationer. Membershipområderne er indrettet med langborde, hvor du sidder sammen med ligesindende iværksættere. Med vores nære forbindelser til CBS og Accelerace (Skandinaviens førende accelerator) stræber vi efter at tilbyde et unikt læringsmiljø og et fællesskab for startups og iværksættere.

email
Interesseret? Modtag gratis information om dette lejemål

Du kan gratis og uforpligtende modtage information om dette lejemål via e-mail. Så har du udbyders kontaktinformation ved hånden inden for kort tid. Klik på knappen herunder og udfyld kontaktformularen.

Headline

Lignende coworking

Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved atoprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage