arrow_upward

4 Coworking: Odense C

Denne liste viser coworking spaces i Odense C. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Coworking i Odense C – glimrende infrastruktur og fokus på inspirerende kontormiljøer

Odense er Danmarks tredjestørste by samt Fyns største by og har omkring 178.000 indbyggere. Odense er beliggende ved Odense Å, ca. tre kilometer for Odense Fjord. Byen er desuden hovedby i Odense Kommune og er indehaveren af landets næststørste hospital; Odense Universitetshospital. Byen ligger omkring 160 km fra den danske hovedstad, og i bil kan virksomheder nå frem til møder i København på lidt under to timer via motorvejen E20. Den fynske storby er endvidere i de seneste år vokset som studieby grundet det større udbud af forskellige uddannelser, som før kun blev tilbudt i Aarhus eller København. Hermed er der god mulighed for at indhente kompetente og nyuddannede medarbejdere til en lang række virksomheder.

Infrastruktur og transport

Odenses infrastruktur er i høj grad præget af dens beliggenhed ved Odense Kanal, der forbinder Odense Havn med Odense Fjord. Hvad angår togtrafik, kører al togtrafik mellem Jylland og Sjælland gennem Odense Banegård, som ligeledes fungerer som endestation for trafikken mellem Odense og Svendborg på Svendborgbanen. Der er endvidere hyppige togforbindelser til København og Aarhus, som kun hver især tager ca. halvanden time.

Den Fynske Motorvej går desuden gennem den sydlige del af Odense, og især de sydlige indfaldsveje er præget af meget trafik fra byens og andre områders pendlere. I juni 2009 åbnede endvidere sidste etape af Svendborgmotorvejen, som løber fra Odense til Svendborg og indgår i Primærrute 9. Denne motorvej aflaster den gamle landevej, hvor der ofte var megen trafik. Hermed er der dannet fortrinlige rammer for trafikken i og omkring Odense, så medarbejdere vil have let ved at komme til og fra arbejdspladsen på travle hverdage.

Spændende og nye coworking kontorlandskaber

I Odense C findes en række nye og interessante coworking kontormiljøer, som i høj grad kan medvirke til udviklingen af mindre virksomheder i bydelen. På Kochsgade kan virksomheder blandt andet kigge nærmere på coworking kontoret Coworking Plus. Dette coworking kontor er et dynamisk innovationsmiljø, hvor kontorpladserne henvender sig til entreprenører, startups og vækstvirksomheder. Vidensdeling, åbenhed og generøsitet er ligeledes nøgleordene for Coworking Plus, og virksomheder kan glæde sig til at arbejde i et utraditionelt miljø, hvor blandt andet muligheden for en udvidelse af netværket er i fokus. Dette kontorfællesskab har endvidere en attraktiv beliggenhed i hjertet af Odense i den gamle cykelfabriks lokaler, og udendørsområdet er forsynet med en stor p-plads.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage