arrow_upward

5 Coworking: Århus C

Denne liste viser coworking spaces i Århus C. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Coworking i Århus C – fremragende beliggenhed og kreative kontormiljøer

Århus er Danmarks næststørste by, beliggende i Østjylland og Jyllands største byområde med omkring 273.000 indbyggere. Århus C hører ind under Aarhus Kommune, som har cirka 340.000 indbyggere. Aarhus er samtidig en del af Byregion Østjylland, der er Danmarks største vækstcenter uden for Københavnsområdet. Århus ligger endvidere ved Aarhus Bugt med udsigt til halvøen Mols mod øst og til Kattegatøerne Samsø og Tunø mod sydøst. Idet Århus er indehaveren af en lang række videregående uddannelser, er der ligeledes glimrende chancer for at tiltrække dygtige og nyuddannede medarbejdere til virksomheder i Århus C. Århus rummer blandt andet følgende uddannelsessteder: Aarhus Universitet, Danmarks Journalisthøjskole og Arkitektskolen Aarhus.

Glimrende infrastruktur

Vedrørende Århus’ kollektive trafik har byen mange bybuslinjer, som alle drives af Midttrafik. De fleste bybuslinjer i byen går som radikallinjer ud fra byens centrum og ud i forstæderne, bortset fra ringlinjerne 5A og 6A, som kører på Århus’ to ringveje. Århus har endvidere 26 jernbanestationer, hvoraf hoveddelen hører til Odderbanen eller Grenaabanen. Den største jernbanestation er samtidig Aarhus Hovedbanegård, som betjenes af DSBs og Arrivas tog. Her er der hyppige afgange til de omkringliggende byer samt til København. Dermed kan virksomhedens medarbejdere let benytte sig af byens offentlige transport, hvis de har møder uden for byen, eller hvis de skal pendle frem og tilbage fra Århus’ forstæder eller omkringliggende byer.

Har virksomhedens medarbejdere egen bil, er der ligeledes en velfungerende infrastruktur, hvad angår biltrafikken. Den Østjyske Motorvej går nemlig forbi Århus og har fra Motorvejskryds Århus Syd forbindelse til Ringvejen via Århus Syd Motorvejen. Trafikken mod vest går desuden via indfaldsvejen Silkeborgvej ud til Motorvejskryds Århus Vest, hvor der er forbindelse til både Østjyske Motorvej og Herningmotorvejen mod Herning.

Interessante og kreative coworking kontorer

Virksomheder, der ønsker at finde ny inspiration, eller, som trænger til en omgang gode råd og vejledning, kan hurtigt kigge nærmere på diverse coworking kontorer i Århus C. På Karupvej findes det kreative kontorfællesskab VAERKSTED, som er beliggende i en tidligere værkstedshal. Hallen er ombygget til et lyst og råt kontormiljø, hvor blandt andet arkitekter, designere, webudviklere og konsulenter kan mødes og opbygge et stærkt netværk. Der er endvidere gratis parkering lige uden for døren, så bekymringen om at finde en parkeringsplads i Århus C’s travle gader ikke gør sig gældende. Ønskes en endnu mere central beliggenhed, kan firmaer og selvstændige iværksættere undersøge coworking kontorlandskabet Sjak27 på Mejlgade. Her er nøgleordet hygge, og kreativ tænkning er i fokus sammen med gode sociale og faglige rammer.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage