arrow_upward

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Solrød. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Lej lokaler i Solrød

Solrød Kommune ligger syd for København i nærheden af Køge. Der er omkring 30 kilometer til Indre København, og kommunen ligger lige ud til vandet. Solrød er kendt for sine mange virksomheder, der har hovedsæde i kommunen, og chancen for at overleve som nystartet virksomhed er højere i Solrød, end den er i resten af landet.

Lej kontorlokaler

I Solrød er der som sagt mange virksomheder, der har valgt at bosætte sig. Det er meget attraktivt at oprette virksomhed her, og derfor er det også muligt at leje mange forskellige former for kontorlokaler i alle mulige størrelser.

En anden mulighed for kontorleje er, at man flytter sin virksomhed ind i et kontorfællesskab, så man arbejder side om side med andre virksomheder og deler lokaler med dem. På den måde får man en masse sparring og samarbejde, som det er svært at få andre steder, og man kan hele tiden få nye inputs og idéer fra andre personer, som står i samme situation og måske har et helt andet syn på driften af virksomheden.

Opret virksomhed i succesrigt område

Gennemsnittet for det antal virksomheder, som overlever, er højere i Solrød Kommune, end det er i resten af landet. Det er et område, som er meget fokuseret på drift af virksomheder, og det er derfor også et område, hvor man kan finde mange forskellige samarbejdspartnere, som står i samme situation, som man selv gør.

Mange unge virksomheder oprettes i området, og fælles for mange af dem er, at det er deres første forsøg på at drive egen virksomhed. Derfor er der enormt mange sparringspartnere, som man kan få inputs fra i forhold til, hvad der virker, og hvad der ikke virker.

Derudover er der jo ikke langt til København, hvor det er muligt at finde enormt mange kunder og samarbejdspartnere, så det er et ideelt område at slå sig ned i som virksomhed. S-togslinjen til Køge har station i Solrød, og det er derfor nemt at komme til København med toget.

I kommunen er der over tiden også opstået populære sommerhusområdet, hvilket gør Solrød attraktiv for turister. Derfor kommer der hvert år enormt mange besøgende til kommunen, som også kan være et vigtigt kundegrundlag, hvis man som virksomhed har mulighed for at satse på turister som en del af sin strategi.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage