arrow_upward

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Dragør. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Historisk idyl tæt på hovedstaden – Dragør har det hele

Leder du efter nye erhvervslokaler til din virksomhed? Lige midt på Amager finder du en by med en helt enestående location. Dragør ligger således blot 12 kilometer fra Københavns centrum, og det er således det helt rette sted for dig, der ønsker at drive erhverv i en charmerende by med mange historiske bygninger, samtidig med at du hurtigt vil kunne komme ind til hovedstaden. Dragør er vokset sammen med Store Magleby, og de to byer har tilsammen 12.132 indbyggere (2017), mens der i hele Dragør Kommune bor ca. 14.000 indbyggere (2015).

Når man skal ud og lede efter lokaler til sin virksomhed, er det som regel et vigtigt aspekt, at byen har en god location. Dragør må siges at score højt på dette parameter, eftersom byen byder på historisk idyl, uden at du er langt væk fra storbyen.

Charmerende by med en fantastisk location – Dragør vil kunne gavne din virksomhed

Dragør er særligt kendt for sin gamle bydel, der primært består af brostensbelagte stræder og gulmalede huse med røde teglstenstage, der straks vækker nostalgiske minder. Der er således tale om en idyllisk by, hvor du har mulighed for at se mange historiske bygninger, der er velbevarede, og som er med til at give en helt fantastisk stemning i byen. Herudover byder Dragør på en yderst charmerende havn, der både tages i brug af mindre fiskebåde, fritidsbåde og sejlbåde. Det er alle disse aspekter, som gør, at Dragør er velbesøgt af turister hele året rundt. Dette er blandt andet grunden til, at byen er et rigtig godt sted at have erhvervslokaler som virksomhed.

Dragør Erhverv arbejder for et stærkt erhvervsliv til gavn for alle

Foruden at kunne byde på nostalgi og idyl eksisterer der flere foreninger i byen, der arbejder på at sikre bedre vilkår for virksomheder og borgere i byen. Blandt disse foreninger findes Dragør Erhverv for virksomhedsejere i byen, og de ønsker særligt at fremme betingelserne for erhvervslivet. Det gør de blandt andet ved at samarbejde med kommunen, agere som talerør for erhvervslivet, tiltrække aktører, synliggøre byen gennem forskellig markedsføring samt ved at inspirere byens virksomheder. Foreningen vil således kunne hjælpe dig med at finde dig godt til rette i byens erhvervsliv.

Er du på udkig efter erhvervslokaler til din virksomhed, vil du her i byen hurtigt kunne komme godt på plads. Samtidigt får du også her den helt ideelle location – Dragør er uden tvivl det helt perfekte sted for erhvervsdrivende.

star
star
star
star
star
4.7 ud af 5 / 3 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage