arrow_upward

Dragør

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Dragør. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Historisk idyl tæt på hovedstaden – Dragør har det hele

Leder du efter nye erhvervslokaler til din virksomhed? Lige midt på Amager finder du en by med en helt enestående location. Dragør ligger således blot 12 kilometer fra Københavns centrum, og det er således det helt rette sted for dig, der ønsker at drive erhverv i en charmerende by med mange historiske bygninger, samtidig med at du hurtigt vil kunne komme ind til hovedstaden. Dragør er vokset sammen med Store Magleby, og de to byer har tilsammen 12.132 indbyggere (2017), mens der i hele Dragør Kommune bor ca. 14.000 indbyggere (2015).

Når man skal ud og lede efter lokaler til sin virksomhed, er det som regel et vigtigt aspekt, at byen har en god location. Dragør må siges at score højt på dette parameter, eftersom byen byder på historisk idyl, uden at du er langt væk fra storbyen.

Charmerende by med en fantastisk location – Dragør vil kunne gavne din virksomhed

Dragør er særligt kendt for sin gamle bydel, der primært består af brostensbelagte stræder og gulmalede huse med røde teglstenstage, der straks vækker nostalgiske minder. Der er således tale om en idyllisk by, hvor du har mulighed for at se mange historiske bygninger, der er velbevarede, og som er med til at give en helt fantastisk stemning i byen. Herudover byder Dragør på en yderst charmerende havn, der både tages i brug af mindre fiskebåde, fritidsbåde og sejlbåde. Det er alle disse aspekter, som gør, at Dragør er velbesøgt af turister hele året rundt. Dette er blandt andet grunden til, at byen er et rigtig godt sted at have erhvervslokaler som virksomhed.

Dragør Erhverv arbejder for et stærkt erhvervsliv til gavn for alle

Foruden at kunne byde på nostalgi og idyl eksisterer der flere foreninger i byen, der arbejder på at sikre bedre vilkår for virksomheder og borgere i byen. Blandt disse foreninger findes Dragør Erhverv for virksomhedsejere i byen, og de ønsker særligt at fremme betingelserne for erhvervslivet. Det gør de blandt andet ved at samarbejde med kommunen, agere som talerør for erhvervslivet, tiltrække aktører, synliggøre byen gennem forskellig markedsføring samt ved at inspirere byens virksomheder. Foreningen vil således kunne hjælpe dig med at finde dig godt til rette i byens erhvervsliv.

Er du på udkig efter erhvervslokaler til din virksomhed, vil du her i byen hurtigt kunne komme godt på plads. Samtidigt får du også her den helt ideelle location – Dragør er uden tvivl det helt perfekte sted for erhvervsdrivende.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal