arrow_upward

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Kvistgård. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Udsøgt og yndig lokation - Kvistgård forener natur og by

Er du på udkig efter nye erhvervslokaler, vil du sætte pris på, hvad Kvistgård har at byde på. Den charmerende stationsby ligger i Helsingør Kommune og er præget af Nordsjællands karakteristiske smukke natur. Den rummer 1.162 indbyggere (2017), så den hører til de lidt mindre byer. På trods af størrelsen er den storslået i sin charme og gode location - Kvistgård ligger nemlig ikke mere end 8 km væk fra Helsingør og 4 km væk fra Espergærde, og så ligger byen midt i et naturskønt område.

Alle veje fører til Kvistgård
Et af kommunens store erhvervsområder ligger i Kvistgård - primært inde i centrum af byen. Virksomhederne trives godt, og der er stadig plads til nybyggeri af erhvervsbygninger i området. Boligområdet omfatter fortrinsvis parcelhuse, som centrerer sig omkring Munkegårdsvej, som munder ud i Hornbækvejen. Hornbækvejen kører langs Helsingør Kommunens vestlige byer og slutter øverst ved Hornbæk. Er der et større behov for at vende sydpå, ligger Helsingørmotorvejen lige øst for byen. 40 minutters kørsel på motorvejen, og så er du i København. Det er også en mulighed at benytte sig af de glimrende tog- og busforbindelser. Hvis det bliver nødvendigt at rejse til Sverige, kan dette også gøres nemt fra Kvistgård. Der kører tog direkte til Helsingør, hvor der afgår færger mellem Helsingør og Helsingborg op til 4 gange i timen det meste af døgnet. Overfarten tager kun 20 minutter. Så sætter du pris på, at dine erhvervslokaler er nemt tilgængelige til de omkringliggende byer (og lande!), vil den location, Kvistgård tilbyder, virkelig være en god investering.

Visioner for fremtiden
Kommunen stræber efter at blive Nordsjællands mest attraktive kommune at bosætte sig i. Her især med fokus på familier. Med flere familier og flere besøgende, vil erhvervslivet også blomstre. Virksomheder har både brug for kunder og kyndig arbejdskraft, hvis der skal skabes vækst og udvikling. Kommunen vil gerne udvikle forskellige erhvervsområder i en attraktiv retning, på baggrund af de forskellige styrker og muligheder, erhvervene hver især har. Ligeledes vil kommunen skabe de bedste forudsætninger og vilkår for nye virksomheder.


Vil du gerne blive en del af den nordsjællandske idyl, men samtidig have mulighed for at kunne være tæt på Hovedstaden og andre større byer, så gå efter den unikke location - Kvistgård besidder den i stor stil! Med erhvervslokaler i en af Danmarks mest velhavende og smukkeste kommuner, kan man næppe ønske mere.

star
star
star
star
star
4.7 ud af 5 / 3 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage