arrow_upward

Kvistgård

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Kvistgård. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Udsøgt og yndig lokation - Kvistgård forener natur og by

Er du på udkig efter nye erhvervslokaler, vil du sætte pris på, hvad Kvistgård har at byde på. Den charmerende stationsby ligger i Helsingør Kommune og er præget af Nordsjællands karakteristiske smukke natur. Den rummer 1.162 indbyggere (2017), så den hører til de lidt mindre byer. På trods af størrelsen er den storslået i sin charme og gode location - Kvistgård ligger nemlig ikke mere end 8 km væk fra Helsingør og 4 km væk fra Espergærde, og så ligger byen midt i et naturskønt område.

Alle veje fører til Kvistgård
Et af kommunens store erhvervsområder ligger i Kvistgård - primært inde i centrum af byen. Virksomhederne trives godt, og der er stadig plads til nybyggeri af erhvervsbygninger i området. Boligområdet omfatter fortrinsvis parcelhuse, som centrerer sig omkring Munkegårdsvej, som munder ud i Hornbækvejen. Hornbækvejen kører langs Helsingør Kommunens vestlige byer og slutter øverst ved Hornbæk. Er der et større behov for at vende sydpå, ligger Helsingørmotorvejen lige øst for byen. 40 minutters kørsel på motorvejen, og så er du i København. Det er også en mulighed at benytte sig af de glimrende tog- og busforbindelser. Hvis det bliver nødvendigt at rejse til Sverige, kan dette også gøres nemt fra Kvistgård. Der kører tog direkte til Helsingør, hvor der afgår færger mellem Helsingør og Helsingborg op til 4 gange i timen det meste af døgnet. Overfarten tager kun 20 minutter. Så sætter du pris på, at dine erhvervslokaler er nemt tilgængelige til de omkringliggende byer (og lande!), vil den location, Kvistgård tilbyder, virkelig være en god investering.

Visioner for fremtiden
Kommunen stræber efter at blive Nordsjællands mest attraktive kommune at bosætte sig i. Her især med fokus på familier. Med flere familier og flere besøgende, vil erhvervslivet også blomstre. Virksomheder har både brug for kunder og kyndig arbejdskraft, hvis der skal skabes vækst og udvikling. Kommunen vil gerne udvikle forskellige erhvervsområder i en attraktiv retning, på baggrund af de forskellige styrker og muligheder, erhvervene hver især har. Ligeledes vil kommunen skabe de bedste forudsætninger og vilkår for nye virksomheder.


Vil du gerne blive en del af den nordsjællandske idyl, men samtidig have mulighed for at kunne være tæt på Hovedstaden og andre større byer, så gå efter den unikke location - Kvistgård besidder den i stor stil! Med erhvervslokaler i en af Danmarks mest velhavende og smukkeste kommuner, kan man næppe ønske mere.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Vis antal