arrow_upward

7 erhvervslokaler: Værløse

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Værløse. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Find erhvervslokaler med attraktiv lokation – Værløse byder på det hele

I Nordsjælland ligger en forholdsvis stor by med den helt ideelle lokation. Værløse ligger i Furesø Kommune, der hører til Region Hovedstaden, og der bor 13.127 indbyggere i denne fantastiske by (2017). Der er rigtig mange danskere, der bedst kender byen fra vejrudsigten, da flyvestationen i byen tidligere var en af DMIs meldeområder. Andre større byer i Furesø Kommune er blandet andet Farum med sine 18.632 indbyggere (2010), Hareskovby med sine 3.602 indbyggere (2010) og Jonstrup med sine 1.193 indbyggere (2010).

Naturskøn lokation – Værløse byer både på flere søer og skove

Leder du efter nye og attraktive erhvervslokaler, er der ingen tvivl om, at denne by i Nordsjælland har den perfekte lokation. Værløse byder nemlig på mange spændende seværdigheder og bygninger. Heriblandt kan Værløsehallen samt Værløse Kirke nævnes. Værløse Kirke er nærmest gået hen og blevet et symbol for byen. Det er en meget moderne kirke med et tidløst design, der ligger centralt i byen. Herudover finder du også i byen et moderne folkebibliotek, der anvendes som samlingspunkt for byens borgere, ligesom biblioteket bruges som mødested for byrådet.

Noget andet, der er ganske særligt ved Værløse, er, at det er placeret i et skønt naturområde omgivet af tre store søer – henholdsvis Søndersø, Farum Sø og Furesøen. Disse tre søer er desuden omkranset af flotte og store skovområder, blandt andet Hareskoven. Der er således rig mulighed for at finde erhvervslokaler beliggende i idylliske naturområder, hvis du vælger at investere i erhvervslokaler i Værløse.

En by i hjertet af Nordsjælland med et rigt kulturliv

Værløse byder ikke blot på flot natur i form af både skov og sø. Ved Furesøen finder du tilmed en badestrand, hvor byens beboere kan komme og få en morgendukkert. Er det lidt for koldt til at bade udenfor, har byen også en indendørs svømmehal. Værløse byder også på mange forskellige kulturelle attraktioner, og du finder blandt andet en biograf, et teater samt et kunsthus ved navn Skovhuset i byen. Det skal desuden nævnes, at de danske musikere Nik & Jay, der har skrevet utroligt mange hits gennem årene, er fra Værløse.

Der er således ingen tvivl om, at Værløse er en lille perle i hjertet af Nordsjælland, der formår at byde på lidt af det hele. Her kan du opleve alt fra kulturelle seværdigheder og spændende bygninger til flotte natur- og skovområder. Værløse er kendt for at facilitere er et helt unikt sammenhold mellem byens beboere, der ganske enkelt gør Værløse til det ideelle sted for dine nye erhvervslokaler.

star
star
star
star
star
4.5 ud af 5 / 4 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Velegnet til café/restaurant
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage