arrow_upward

Værløse

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Værløse. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Find erhvervslokaler med attraktiv lokation – Værløse byder på det hele

I Nordsjælland ligger en forholdsvis stor by med den helt ideelle lokation. Værløse ligger i Furesø Kommune, der hører til Region Hovedstaden, og der bor 13.127 indbyggere i denne fantastiske by (2017). Der er rigtig mange danskere, der bedst kender byen fra vejrudsigten, da flyvestationen i byen tidligere var en af DMIs meldeområder. Andre større byer i Furesø Kommune er blandet andet Farum med sine 18.632 indbyggere (2010), Hareskovby med sine 3.602 indbyggere (2010) og Jonstrup med sine 1.193 indbyggere (2010).

Naturskøn lokation – Værløse byer både på flere søer og skove

Leder du efter nye og attraktive erhvervslokaler, er der ingen tvivl om, at denne by i Nordsjælland har den perfekte lokation. Værløse byder nemlig på mange spændende seværdigheder og bygninger. Heriblandt kan Værløsehallen samt Værløse Kirke nævnes. Værløse Kirke er nærmest gået hen og blevet et symbol for byen. Det er en meget moderne kirke med et tidløst design, der ligger centralt i byen. Herudover finder du også i byen et moderne folkebibliotek, der anvendes som samlingspunkt for byens borgere, ligesom biblioteket bruges som mødested for byrådet.

Noget andet, der er ganske særligt ved Værløse, er, at det er placeret i et skønt naturområde omgivet af tre store søer – henholdsvis Søndersø, Farum Sø og Furesøen. Disse tre søer er desuden omkranset af flotte og store skovområder, blandt andet Hareskoven. Der er således rig mulighed for at finde erhvervslokaler beliggende i idylliske naturområder, hvis du vælger at investere i erhvervslokaler i Værløse.

En by i hjertet af Nordsjælland med et rigt kulturliv
Værløse byder ikke blot på flot natur i form af både skov og sø. Ved Furesøen finder du tilmed en badestrand, hvor byens beboere kan komme og få en morgendukkert. Er det lidt for koldt til at bade udenfor, har byen også en indendørs svømmehal. Værløse byder også på mange forskellige kulturelle attraktioner, og du finder blandt andet en biograf, et teater samt et kunsthus ved navn Skovhuset i byen. Det skal desuden nævnes, at de danske musikere Nik & Jay, der har skrevet utroligt mange hits gennem årene, er fra Værløse.

Der er således ingen tvivl om, at Værløse er en lille perle i hjertet af Nordsjælland, der formår at byde på lidt af det hele. Her kan du opleve alt fra kulturelle seværdigheder og spændende bygninger til flotte natur- og skovområder. Værløse er kendt for at facilitere er et helt unikt sammenhold mellem byens beboere, der ganske enkelt gør Værløse til det ideelle sted for dine nye erhvervslokaler.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Vis antal