arrow_upward

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Ølstykke. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Find spændende erhvervslokaler med unik lokation – Ølstykke har det hele

Søger du nye erhvervslokaler til din virksomhed? Lige midt i hjertet af Nordsjælland finder du en by med den helt perfekte location – Ølstykke er sammen med Stenløse en samlet betegnelse for Danmarks 30. største by (2015), og det er således den største by i hele Egedal Kommune. Andre større byer i kommunen er eksempelvis Smørumnedre med sine 9.388 indbyggere (2011), Ganløse med sine 2.936 indbyggere (2011) og Veksø med sine 1.900 indbyggere (2011). Der bor ca. 21.635 i hele Ølstykke-Stenløse (2017), og byen er placeret blot 25-30 km fra Københavns centrum.

Stort udvalg af erhvervslokaler med skøn lokation – Ølstykke har en helt særlig infrastruktur

Leder du efter nye og spændende lokaler til din virksomhed, er der ingen tvivl om, at byen har den helt ideelle location – Ølstykke byder nemlig på helt fantastiske muligheder, når det kommer til offentlig transport, i og med at der er placeret hele tre S-togsstationer i byen. Stationerne ligger i henholdsvis Ølstykke, Egedal og Stenløse, og herudover går der mange forskellige lokalbusser gennem byen, der betjener hele Nordsjælland.
Infrastrukturen i Ølstykke er også helt fantastisk, i og med at primærrute 6 går gennem byen, og denne giver forbindelser til bl.a. Køge, Solrød, Roskilde, Helsingør og Hillerød. Ydermere kan du også blot 10 km fra byen komme med Frederikssundmotorvejen til resten af Sjællands motorvejssystem.

Rigt og spændende erhvervsliv, der byder på mange muligheder

Ølstykke er det ideelle sted for erhvervslokaler, i og med at byen tilbyder et spændende erhvervsliv, der vil kunne give din virksomhed spændende muligheder. Du finder eksempelvis i Egedalcentret en masse forskellige butikker, og herudover kommer der i løbet af de næste par år et stort erhvervsudviklingsområde ved Egedal Station – her vil der primært være fokus på detailhandel, men herudover vil der også komme store arealer til både kontorer og industri.

Af virksomheder i byen finder du bl.a. PBN Medicals Denmark A/S Propharma A/S, Planorama ApS, Retailment A/S, PB Montage-Teknik A/S samt Wienchen Maskiner ApS.

Moderne by tæt på hovedstaden omringet af naturskønne omgivelser

Ølstykke er den helt perfekte beliggenhed for dig, der søger erhvervslokaler tæt på hovedstaden, men som samtidig ønsker naturskønne og idylliske områder i ro og fred. Byen er nemlig omringet af flere skønne naturlandskaber, såsom nationalparken Skjoldungernes Land, Skenkelsø Sø, morænelandskaber, skovarealer osv. Der er således ingen tvivl om, at Ølstykke formår at byde på lidt af det hele – lige fra rigt erhvervsliv og god infrastruktur til naturskønne områder med alt det, der hører hertil.

star
star
star
star
star
4.7 ud af 5 / 3 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage