arrow_upward

Ølstykke

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Ølstykke. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Find spændende erhvervslokaler med unik lokation – Ølstykke har det hele

Søger du nye erhvervslokaler til din virksomhed? Lige midt i hjertet af Nordsjælland finder du en by med den helt perfekte location – Ølstykke er sammen med Stenløse en samlet betegnelse for Danmarks 30. største by (2015), og det er således den største by i hele Egedal Kommune. Andre større byer i kommunen er eksempelvis Smørumnedre med sine 9.388 indbyggere (2011), Ganløse med sine 2.936 indbyggere (2011) og Veksø med sine 1.900 indbyggere (2011). Der bor ca. 21.635 i hele Ølstykke-Stenløse (2017), og byen er placeret blot 25-30 km fra Københavns centrum.

Stort udvalg af erhvervslokaler med skøn lokation – Ølstykke har en helt særlig infrastruktur

Leder du efter nye og spændende lokaler til din virksomhed, er der ingen tvivl om, at byen har den helt ideelle location – Ølstykke byder nemlig på helt fantastiske muligheder, når det kommer til offentlig transport, i og med at der er placeret hele tre S-togsstationer i byen. Stationerne ligger i henholdsvis Ølstykke, Egedal og Stenløse, og herudover går der mange forskellige lokalbusser gennem byen, der betjener hele Nordsjælland.
Infrastrukturen i Ølstykke er også helt fantastisk, i og med at primærrute 6 går gennem byen, og denne giver forbindelser til bl.a. Køge, Solrød, Roskilde, Helsingør og Hillerød. Ydermere kan du også blot 10 km fra byen komme med Frederikssundmotorvejen til resten af Sjællands motorvejssystem.

Rigt og spændende erhvervsliv, der byder på mange muligheder

Ølstykke er det ideelle sted for erhvervslokaler, i og med at byen tilbyder et spændende erhvervsliv, der vil kunne give din virksomhed spændende muligheder. Du finder eksempelvis i Egedalcentret en masse forskellige butikker, og herudover kommer der i løbet af de næste par år et stort erhvervsudviklingsområde ved Egedal Station – her vil der primært være fokus på detailhandel, men herudover vil der også komme store arealer til både kontorer og industri.

Af virksomheder i byen finder du bl.a. PBN Medicals Denmark A/S Propharma A/S, Planorama ApS, Retailment A/S, PB Montage-Teknik A/S samt Wienchen Maskiner ApS.

Moderne by tæt på hovedstaden omringet af naturskønne omgivelser

Ølstykke er den helt perfekte beliggenhed for dig, der søger erhvervslokaler tæt på hovedstaden, men som samtidig ønsker naturskønne og idylliske områder i ro og fred. Byen er nemlig omringet af flere skønne naturlandskaber, såsom nationalparken Skjoldungernes Land, Skenkelsø Sø, morænelandskaber, skovarealer osv. Der er således ingen tvivl om, at Ølstykke formår at byde på lidt af det hele – lige fra rigt erhvervsliv og god infrastruktur til naturskønne områder med alt det, der hører hertil.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Vis antal