arrow_upward

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Vordingborg. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Erhvervslokaler til ethvert formål i Vordingborg

Vordingborg er en by i det sydlige Sjælland, og hvad end du har brug for kontor- eller lagerlokaler, kan du med sikkerhed finde lige netop det erhvervslejemål, der passer til lige netop din og din virksomheds behov. Med kort afstand til både København og Falster er beliggenheden yderst central med mulighed for at rekruttere medarbejdere fra et stort geografisk område.
Vordingborg er hovedby i Vordingborg Kommune og hører under Region Sjælland. Byen er via en bro forbundet til Masnedø og videre over Storstrømsbroen til Falster. Vordingborg er ydermere en gammel færgeby, der er rig på historie. Byen er smuk og charmerende og tilbyder alle de bekvemmeligheder, man har brug for – både når man skal drive virksomhed og leve i byen. Med erhvervslokaler i Vordingborg bliver man med garanti ikke skuffet!

Find erhvervslokaler i en by rig på charmerende historie

Hvis du gerne vil have, at dine kommende erhvervslokaler skal være beliggende i en by, der bunder på en charmerende historie, er Vordingborg det helt rette valg for din virksomhed. I byen finder man nemlig ruinerne af den gamle kongeborg, som var hjemsted for tre Valdemar-konger. Den eneste fuldt bevarede del af kongeborgen er Gåsetårnet, som den i dag er byens vartegn. Derudover finder man også Vor Frue Kirke, som stammer helt tilbage fra 1388.

Ideelle pendlermuligheder for dine medarbejdere

Hvis du vælger at købe eller leje dine fremtidige erhvervslokaler i Vordingborg, er der rig mulighed for, at dine medarbejdere kan pendle til arbejde fra hele Sjælland og Falster. Der kører blandt andet regionaltog fra København til Rødby, som naturligvis stopper i Vordingborg. Dine fremtidige medarbejdere behøver altså ikke kun være bosiddende i byen, men kan uden problemer også komme fra eksempelvis København. Det giver dig mulighed for at rekruttere langt flere medarbejdere og med større sandsynlighed de rette medarbejdere til din virksomhed.

Et væld af forskellige erhvervslejemål i Vordingborg

Hvad end du er på udkig efter lagerlokaler, kontorlokaler eller noget helt tredje, så har du mulighed for at boltre dig i massevis af forskellige erhvervslokaler i byen. Vordingborg tilbyder mange forskellige typer lokaler, hvor byens historie og charme er bevaret. Derudover tilbyder byen et rigt kulturelt liv med mange indkøbsmuligheder, som ydermere gør byen til et oplagt sted at købe eller leje fremtidige erhvervslokaler. 

star
star
star
star
star
4.5 ud af 5 / 2 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage