arrow_upward

Vordingborg

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Vordingborg. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Erhvervslokaler til ethvert formål i Vordingborg

Vordingborg er en by i det sydlige Sjælland, og hvad end du har brug for kontor- eller lagerlokaler, kan du med sikkerhed finde lige netop det erhvervslejemål, der passer til lige netop din og din virksomheds behov. Med kort afstand til både København og Falster er beliggenheden yderst central med mulighed for at rekruttere medarbejdere fra et stort geografisk område.
Vordingborg er hovedby i Vordingborg Kommune og hører under Region Sjælland. Byen er via en bro forbundet til Masnedø og videre over Storstrømsbroen til Falster. Vordingborg er ydermere en gammel færgeby, der er rig på historie. Byen er smuk og charmerende og tilbyder alle de bekvemmeligheder, man har brug for – både når man skal drive virksomhed og leve i byen. Med erhvervslokaler i Vordingborg bliver man med garanti ikke skuffet!

Find erhvervslokaler i en by rig på charmerende historie

Hvis du gerne vil have, at dine kommende erhvervslokaler skal være beliggende i en by, der bunder på en charmerende historie, er Vordingborg det helt rette valg for din virksomhed. I byen finder man nemlig ruinerne af den gamle kongeborg, som var hjemsted for tre Valdemar-konger. Den eneste fuldt bevarede del af kongeborgen er Gåsetårnet, som den i dag er byens vartegn. Derudover finder man også Vor Frue Kirke, som stammer helt tilbage fra 1388.

Ideelle pendlermuligheder for dine medarbejdere

Hvis du vælger at købe eller leje dine fremtidige erhvervslokaler i Vordingborg, er der rig mulighed for, at dine medarbejdere kan pendle til arbejde fra hele Sjælland og Falster. Der kører blandt andet regionaltog fra København til Rødby, som naturligvis stopper i Vordingborg. Dine fremtidige medarbejdere behøver altså ikke kun være bosiddende i byen, men kan uden problemer også komme fra eksempelvis København. Det giver dig mulighed for at rekruttere langt flere medarbejdere og med større sandsynlighed de rette medarbejdere til din virksomhed.

Et væld af forskellige erhvervslejemål i Vordingborg

Hvad end du er på udkig efter lagerlokaler, kontorlokaler eller noget helt tredje, så har du mulighed for at boltre dig i massevis af forskellige erhvervslokaler i byen. Vordingborg tilbyder mange forskellige typer lokaler, hvor byens historie og charme er bevaret. Derudover tilbyder byen et rigt kulturelt liv med mange indkøbsmuligheder, som ydermere gør byen til et oplagt sted at købe eller leje fremtidige erhvervslokaler. 

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal