arrow_upward

Nykøbing F

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Nykøbing F. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

En plads blandt de tunge virksomheder med din nye lagerplads – Nykøbing Falster huser succeser

Nykøbing Falster, som er den største by i Guldborgsund Kommune, udgør et enestående centrum for Falster. Både hvad angår udbud af uddannelser, handel og industri ligger Nykøbing Falster i den driftige del af Falster og rummer blandt andet gode shopping muligheder for Falsters indbyggere, som er 22.159 (2011). ”Byen ved Guldborgsund” er byen, som al trafik går igennem, når man skal fra Lolland til Falster. På den måde er du sikker på at være placeret i et trafikalt attraktivt område med lager i Nykøbing Falster - Kontorlager med mange muligheder for eksponering i den mellemstore danske by, som også huser forholdsvist mange små og mellemstore virksomheder herunder Deloitte, Ejner Hessel A/S og Pricerunner. I byens nordlige del findes industrikæder og virksomheder inden for handel og produktion. Detailhandlen er især vokset omkring torvet i den centrale bydel, og her findes et utal af driftige restaurantkæder, treetagersindkøbscentre og butikker til ethvert behov. Med kontorplads i den aktive by kan der dermed drages fordel af de mange øjne, som hviler på byen.

En plads i Nykøbing F – kontorplads i Lollands livlige område

Nykøbing Falster råder også over en række uddannelser til byens studerende samt et folkeuniversitet og højskoler, efterskoler og et multicenter inklusiv flere velgørende organisationer, som også har til huse i byen. Byen er også hovedsæde for stolte sportstraditioner, blandt andet atletik og fodbold. At byen er et kulturelt trækplaster viser sig også på den voksende turisme, som byen møder disse år. Byen huser over 7.000 sommerhuse. Guldborgsund Kommune satser på turisme, og det stigende fokus på at tiltrække mennesker til byen er garanteret en gevinst for virksomheder, der har tilvalgt Nykøbing Falster. Kontorplads i byen er også blevet mere bekvemt end nogensinde, fordi Transportministeriet har udråbt Nykøbing Falster til én af de byer i Danmark, som går under den såkaldte ”timemodel”, med den ambition at nedbringe rejsetiden mellem de største danske byer til én time med offentlig transport.

Find gode priser til dit lager – Nykøbing Falster har tilbuddet

Selvom Nykøbing Falster ligger i et geografisk område, som bliver anset for at ligge i den billige ende, når man sammenligner med det øvrige Danmark, så ligger Nykøbing Falster i den høje ende for området. Det kan sige noget om, at byen er attraktiv for mange, og at flere og flere ser muligheder i at slå sig ned i byen. Skal du opveje flere parametre for at vælge din kontorplads, så skriv dig bag øret, at byens huspriser dog stadig er usædvanligt billige. I 2012 blev Nykøbing Falster kåret til at være den fjerdebilligste by per kvadratmeter i Danmark. Billige kvadratmeterpriser og et utroligt leben i Nykøbing F – lager med fordele på flere kanter, hvis du søger fine lokaler til en skarp pris.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal