arrow_upward

12 erhvervslokaler: Nykøbing F

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Nykøbing F. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

En plads blandt de tunge virksomheder med din nye lagerplads – Nykøbing Falster huser succeser

Nykøbing Falster, som er den største by i Guldborgsund Kommune, udgør et enestående centrum for Falster. Både hvad angår udbud af uddannelser, handel og industri ligger Nykøbing Falster i den driftige del af Falster og rummer blandt andet gode shopping muligheder for Falsters indbyggere, som er 22.159 (2011). ”Byen ved Guldborgsund” er byen, som al trafik går igennem, når man skal fra Lolland til Falster. På den måde er du sikker på at være placeret i et trafikalt attraktivt område med lager i Nykøbing Falster - Kontorlager med mange muligheder for eksponering i den mellemstore danske by, som også huser forholdsvist mange små og mellemstore virksomheder herunder Deloitte, Ejner Hessel A/S og Pricerunner. I byens nordlige del findes industrikæder og virksomheder inden for handel og produktion. Detailhandlen er især vokset omkring torvet i den centrale bydel, og her findes et utal af driftige restaurantkæder, treetagersindkøbscentre og butikker til ethvert behov. Med kontorplads i den aktive by kan der dermed drages fordel af de mange øjne, som hviler på byen.

En plads i Nykøbing F – kontorplads i Lollands livlige område

Nykøbing Falster råder også over en række uddannelser til byens studerende samt et folkeuniversitet og højskoler, efterskoler og et multicenter inklusiv flere velgørende organisationer, som også har til huse i byen. Byen er også hovedsæde for stolte sportstraditioner, blandt andet atletik og fodbold. At byen er et kulturelt trækplaster viser sig også på den voksende turisme, som byen møder disse år. Byen huser over 7.000 sommerhuse. Guldborgsund Kommune satser på turisme, og det stigende fokus på at tiltrække mennesker til byen er garanteret en gevinst for virksomheder, der har tilvalgt Nykøbing Falster. Kontorplads i byen er også blevet mere bekvemt end nogensinde, fordi Transportministeriet har udråbt Nykøbing Falster til én af de byer i Danmark, som går under den såkaldte ”timemodel”, med den ambition at nedbringe rejsetiden mellem de største danske byer til én time med offentlig transport.

Find gode priser til dit lager – Nykøbing Falster har tilbuddet

Selvom Nykøbing Falster ligger i et geografisk område, som bliver anset for at ligge i den billige ende, når man sammenligner med det øvrige Danmark, så ligger Nykøbing Falster i den høje ende for området. Det kan sige noget om, at byen er attraktiv for mange, og at flere og flere ser muligheder i at slå sig ned i byen. Skal du opveje flere parametre for at vælge din kontorplads, så skriv dig bag øret, at byens huspriser dog stadig er usædvanligt billige. I 2012 blev Nykøbing Falster kåret til at være den fjerdebilligste by per kvadratmeter i Danmark. Billige kvadratmeterpriser og et utroligt leben i Nykøbing F – lager med fordele på flere kanter, hvis du søger fine lokaler til en skarp pris.

star
star
star
star
star
4.7 ud af 5 / 3 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage