arrow_upward

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Middelfart. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Æstetiske vinde i Middelfart – lagerplads med panoramaudsigt

Når du leder efter den rigtige placering til dit lager, har Middelfart en god beliggenhed i kraft af sin placering, som ligger midt i Danmark ved Lillebæltsbroerne. Middelfart hed engang Melfar, og det er meget passende for den mellemstore by, da navnet Melfar betyder ”farvandet, man rejser mellem”. Symbolet for byen er et sejlskib, som henviser til den gamle færgetrafik mellem Jylland og Fyn, som nu er afløst af Den Gamle Lillebæltsbro og Den Nye Lillebæltsbro. I dag er havnemiljøet blevet udbygget og byens centrum moderniseret med arkitekttegnede huse og et nyt rådhus tegnet af Henning Larsen Architects. Der er med andre ord æstetiske vinde i byen, som du vil kunne nyde fra dit lager.

Attraktivt miljø med transportvenlige muligheder i Middelfart – lager nær Lillebæltsbroerne

Middelfart Kommune er en kommune, som oplever befolkningsvækst med 38.093 indbyggere i 2017. Byen har i kraft af sin ideelle placering ved broerne en livlig og ventilerende atmosfære, og det er tilmed nemt, hvad end det er med tog, bus eller bil, at komme henholdsvis til og fra Middelfart. Lagerplads i byen er samtidig en plads i et udbygget og voksende erhvervsliv, hvor nogle af Danmarks større firmaer, såsom NKT, holder til. Desuden er byen omgivet af en gammel træskibshavn og skove, hvor hotel Comwell også har domicil. Når du skal finde et lagerlejemål, der både har praktiske kvaliteter i forhold til gode transportmuligheder, og som ligger i et attraktivt miljø, så peger pilen på Middelfart.

Tænk klima, når du overvejer beliggenhed af dit lager – Middelfart er en grøn vækst by

Lagerpladsen finder du i Middelfart, som er en klimavenlig by med klare målsætninger om at være naturvenlig. Fra politisk hold har Middelfart Kommune som den første kommune på Fyn og i Trekantsområdet indgået en aftale med Danmarks Naturfredningsforening om at være en grøn vækst-kommune som reducerer CO-forbruget 7% årligt. Middelfart er omgivet af Hindsgavl Dyrepark samt det maritime miljø med Marinaen i den sydlige del af byen. Kommunen har forpligtet sig på at støtte virksomheder, som arbejder for at integrere grøn teknologi. Byen, der ligger naturskønt, tilbyder også en attraktiv atmosfære for turister og besøgende, der hvert år besøger Middelfart og benytter sig af byens kulturelle tilbud såsom fiskeri, museumsbesøg og bridge walking på Den Gamle Lillebæltsbro, hvilket blev introduceret i 2015. I Middelfart Kommune, som i dag er en af Danmarks større kommuner, er der stort fokus på at skabe optimale betingelser for erhvervslivet, hvad end du er beskæftiget inden for. Byens mange erhvervsdrivende rummer stor mangfoldighed og spænder bredt fra et vækstende butiksmiljø til kontorer og industrielle arbejdsfællesskaber. Middelfarts lagerpladser har et panorama af hav og natur inden for rækkevidde og er derfor fordelagtigt for den, der både søger god beliggenhed og skønne klimavenlige omgivelser.

star
star
star
star
star
4.7 ud af 5 / 3 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage