arrow_upward

Middelfart

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Middelfart. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Æstetiske vinde i Middelfart – lagerplads med panoramaudsigt

Når du leder efter den rigtige placering til dit lager, har Middelfart en god beliggenhed i kraft af sin placering, som ligger midt i Danmark ved Lillebæltsbroerne. Middelfart hed engang Melfar, og det er meget passende for den mellemstore by, da navnet Melfar betyder ”farvandet, man rejser mellem”. Symbolet for byen er et sejlskib, som henviser til den gamle færgetrafik mellem Jylland og Fyn, som nu er afløst af Den Gamle Lillebæltsbro og Den Nye Lillebæltsbro. I dag er havnemiljøet blevet udbygget og byens centrum moderniseret med arkitekttegnede huse og et nyt rådhus tegnet af Henning Larsen Architects. Der er med andre ord æstetiske vinde i byen, som du vil kunne nyde fra dit lager.

Attraktivt miljø med transportvenlige muligheder i Middelfart – lager nær Lillebæltsbroerne

Middelfart Kommune er en kommune, som oplever befolkningsvækst med 38.093 indbyggere i 2017. Byen har i kraft af sin ideelle placering ved broerne en livlig og ventilerende atmosfære, og det er tilmed nemt, hvad end det er med tog, bus eller bil, at komme henholdsvis til og fra Middelfart. Lagerplads i byen er samtidig en plads i et udbygget og voksende erhvervsliv, hvor nogle af Danmarks større firmaer, såsom NKT, holder til. Desuden er byen omgivet af en gammel træskibshavn og skove, hvor hotel Comwell også har domicil. Når du skal finde et lagerlejemål, der både har praktiske kvaliteter i forhold til gode transportmuligheder, og som ligger i et attraktivt miljø, så peger pilen på Middelfart.

Tænk klima, når du overvejer beliggenhed af dit lager – Middelfart er en grøn vækst by

Lagerpladsen finder du i Middelfart, som er en klimavenlig by med klare målsætninger om at være naturvenlig. Fra politisk hold har Middelfart Kommune som den første kommune på Fyn og i Trekantsområdet indgået en aftale med Danmarks Naturfredningsforening om at være en grøn vækst-kommune som reducerer CO-forbruget 7% årligt. Middelfart er omgivet af Hindsgavl Dyrepark samt det maritime miljø med Marinaen i den sydlige del af byen. Kommunen har forpligtet sig på at støtte virksomheder, som arbejder for at integrere grøn teknologi. Byen, der ligger naturskønt, tilbyder også en attraktiv atmosfære for turister og besøgende, der hvert år besøger Middelfart og benytter sig af byens kulturelle tilbud såsom fiskeri, museumsbesøg og bridge walking på Den Gamle Lillebæltsbro, hvilket blev introduceret i 2015. I Middelfart Kommune, som i dag er en af Danmarks større kommuner, er der stort fokus på at skabe optimale betingelser for erhvervslivet, hvad end du er beskæftiget inden for. Byens mange erhvervsdrivende rummer stor mangfoldighed og spænder bredt fra et vækstende butiksmiljø til kontorer og industrielle arbejdsfællesskaber. Middelfarts lagerpladser har et panorama af hav og natur inden for rækkevidde og er derfor fordelagtigt for den, der både søger god beliggenhed og skønne klimavenlige omgivelser.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal