arrow_upward

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Ullerslev. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Attraktive erhvervslokaler med ideel lokation – Ullerslev har det hele

Søger du nye lokaler til erhvervsmæssigt brug til din virksomhed? I så fald er du helt sikkert særligt opmærksom på at finde et sted, der byder på en helt unik location – Ullerslev på det østlige Fyn må siges at have dette, i og med at der herfra blot er 10 kilometer til Nyborg og 20 kilometer til Odense. Der bor ca. 2.788 indbyggere (2017) i Ullerslev, og herudover er byen placeret i Nyborg Kommune, som tilhører Region Syddanmark. I kommunen er de andre større byer Nyborg med sine 16.492 indbyggere (2011) og Ørbæk med sine 1.533 indbyggere (2011).
Infrastrukturen i Ullerslev er desuden rigtig god, i og med at der går en hovedvej gennem byen, så du hurtigt kan komme både til og fra byen, og herudover ligger der en motorvej blot 1 kilometer syd for Ullerslev. Endelig skal det også nævnes, at jernbanen mellem Jylland og Sjælland passerer Ullerslev, hvorfor der således her er tale om en by med en helt ideel location – Ullerslev har simpelthen det hele! 

Mindre landsby med naturskøn location – Ullerslev giver spændende muligheder

Tidligere var Ullerslev en mindre landsby med blot ganske få gårde og huse. Dog skete der en udvikling, da byen blev til en stationsby i stedet for, og der kom både teglværker og en kro til byen. I 1900-tallet blev der bygget en realskole samt et mejeri i Ullerslev, og herudover fik byen også sin egen praktiserende læge. I dag er byen vokset sig til en yderst charmerende og attraktiv by med eget industrikvarter, butikscenter, centralskole og boldklub – på trods af det stadigt beskedne indbyggertal.

Rigt forenings- og erhvervsliv i naturskønne omgivelser

Ullerslev har således den helt ideelle beliggenhed, når det kommer til erhvervslokaler, i og med at byen er placeret i det østlige Fyn, og herudover har byen et aktivt erhvervsliv. Du finder bl.a. i byen en el-installatør samt en maskinfabrik, og der er derfor tale om en spændende stationsby, der med garanti vil kunne give din virksomhed mange muligheder. Herudover findes i byen et helt særligt sammenhold blandt byens indbyggere, hvilket bl.a. skyldes det rige foreningsliv.
Ullerslev er med sin placering ganske unik, i og med at du hurtigt vil kunne komme både til og fra byen grundet det faktum, at der er placeret en hoved- og motorvej tæt på. Ydermere befinder du dig utroligt tæt på større danske byer såsom Odense, og du får derfor landlig idyl i rolige omgivelser, samtidig med at du befinder dig tæt på en moderne storby.

star
star
star
star
star
4.5 ud af 5 / 2 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage