arrow_upward

Ullerslev

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Ullerslev. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Attraktive erhvervslokaler med ideel lokation – Ullerslev har det hele

Søger du nye lokaler til erhvervsmæssigt brug til din virksomhed? I så fald er du helt sikkert særligt opmærksom på at finde et sted, der byder på en helt unik location – Ullerslev på det østlige Fyn må siges at have dette, i og med at der herfra blot er 10 kilometer til Nyborg og 20 kilometer til Odense. Der bor ca. 2.788 indbyggere (2017) i Ullerslev, og herudover er byen placeret i Nyborg Kommune, som tilhører Region Syddanmark. I kommunen er de andre større byer Nyborg med sine 16.492 indbyggere (2011) og Ørbæk med sine 1.533 indbyggere (2011).
Infrastrukturen i Ullerslev er desuden rigtig god, i og med at der går en hovedvej gennem byen, så du hurtigt kan komme både til og fra byen, og herudover ligger der en motorvej blot 1 kilometer syd for Ullerslev. Endelig skal det også nævnes, at jernbanen mellem Jylland og Sjælland passerer Ullerslev, hvorfor der således her er tale om en by med en helt ideel location – Ullerslev har simpelthen det hele! 

Mindre landsby med naturskøn location – Ullerslev giver spændende muligheder

Tidligere var Ullerslev en mindre landsby med blot ganske få gårde og huse. Dog skete der en udvikling, da byen blev til en stationsby i stedet for, og der kom både teglværker og en kro til byen. I 1900-tallet blev der bygget en realskole samt et mejeri i Ullerslev, og herudover fik byen også sin egen praktiserende læge. I dag er byen vokset sig til en yderst charmerende og attraktiv by med eget industrikvarter, butikscenter, centralskole og boldklub – på trods af det stadigt beskedne indbyggertal.

Rigt forenings- og erhvervsliv i naturskønne omgivelser

Ullerslev har således den helt ideelle beliggenhed, når det kommer til erhvervslokaler, i og med at byen er placeret i det østlige Fyn, og herudover har byen et aktivt erhvervsliv. Du finder bl.a. i byen en el-installatør samt en maskinfabrik, og der er derfor tale om en spændende stationsby, der med garanti vil kunne give din virksomhed mange muligheder. Herudover findes i byen et helt særligt sammenhold blandt byens indbyggere, hvilket bl.a. skyldes det rige foreningsliv.
Ullerslev er med sin placering ganske unik, i og med at du hurtigt vil kunne komme både til og fra byen grundet det faktum, at der er placeret en hoved- og motorvej tæt på. Ydermere befinder du dig utroligt tæt på større danske byer såsom Odense, og du får derfor landlig idyl i rolige omgivelser, samtidig med at du befinder dig tæt på en moderne storby.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Vis antal