arrow_upward

Langeskov

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Langeskov. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Nye erhvervslokaler? Sats på en fynsk lokation - Langeskov har meget at tilbyde!

På den østlige del af Fyn finder du byen Langeskov med sine 4.057 indbyggere (2017). Byen tilhører Kerteminde Kommune, som ligger i Region Syddanmark. Langeskov har været en stationsby i knap 90 år, men efter motorvejen blev bygget over Fyn, blev stationen lukket i 1977 (dog åbnede en ny station i 2015). Motorvejen er blevet godt udnyttet i den fynske location - Langeskov har nemlig satset på erhvervsbyggerier og virksomheder, som har nem adgang til motorvejen.

Glimrende forbindelser til hele Danmark

Byen er placeret lige i mellem Odense og Nyborg, og det er nemt at komme til disse byer - både via motorvej og tog. Derfor er der også en god forudsætning for, at du hurtigt kan komme til Sjælland på grund af Storbæltsforbindelsen, som netop starter ved Nyborg. Skal du mod Jylland, kan du på under 45 min. befinde dig på den anden side af Lillebælt, hvis du tager motorvejen fra Langeskov. Så er du på udkig efter erhvervslokaler, hvor der tages højde for attraktiv beliggenhed, vil denne fynske perle ikke skuffe dig. Med den location Langeskov har, vil det være nemt for dig og dine kunder at komme rundt mellem dine lokaler og diverse steder i hele landet.

Fyns stærke erhvervsprofil
Motorvejen i Region Syd, er med til at få industrien til at vokse i området. Det er faktisk en af Danmarks førende regioner, hvad industrivækst angår. Kerteminde Kommune stræber efter at gøre erhvervslivet endnu stærkere, og har i samarbejde med erhvervsforeningen og virksomhederne i kommunen, udformet en erhvervspolitik med fokus på gode rammer for borgeren og erhvervslivet. I Langeskov ligger de store erhvervsområder langs motorvejen, som stadig er i en konstant udvikling. Det er primært det erhvervsområde, som byen er kendt for. Kommunen vil nu også gerne sætte mere fokus på byerhverv. Der er nemlig optimale forhold til at skabe ny erhverv i centrum, tæt på den nye station. Bygninger, som ikke bliver benyttet, kan skabe nye muligheder for erhvervslivet i byen.

Så hvis du er på udkig efter nye erhvervslokaler i en attraktiv og central location - Langeskov ville være et fordelagtigt bud. Byens beliggenhed i forhold til motorvejen og resten af landet er en sand gevinst for en virksomhed. Den fynske natur og charme, som du finder omkring byen, er selvfølgelig bare en sidegevinst.

Din søgning gav ingen resultater