arrow_upward

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Langeskov. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Nye erhvervslokaler? Sats på en fynsk lokation - Langeskov har meget at tilbyde!

På den østlige del af Fyn finder du byen Langeskov med sine 4.057 indbyggere (2017). Byen tilhører Kerteminde Kommune, som ligger i Region Syddanmark. Langeskov har været en stationsby i knap 90 år, men efter motorvejen blev bygget over Fyn, blev stationen lukket i 1977 (dog åbnede en ny station i 2015). Motorvejen er blevet godt udnyttet i den fynske location - Langeskov har nemlig satset på erhvervsbyggerier og virksomheder, som har nem adgang til motorvejen.

Glimrende forbindelser til hele Danmark

Byen er placeret lige i mellem Odense og Nyborg, og det er nemt at komme til disse byer - både via motorvej og tog. Derfor er der også en god forudsætning for, at du hurtigt kan komme til Sjælland på grund af Storbæltsforbindelsen, som netop starter ved Nyborg. Skal du mod Jylland, kan du på under 45 min. befinde dig på den anden side af Lillebælt, hvis du tager motorvejen fra Langeskov. Så er du på udkig efter erhvervslokaler, hvor der tages højde for attraktiv beliggenhed, vil denne fynske perle ikke skuffe dig. Med den location Langeskov har, vil det være nemt for dig og dine kunder at komme rundt mellem dine lokaler og diverse steder i hele landet.

Fyns stærke erhvervsprofil
Motorvejen i Region Syd, er med til at få industrien til at vokse i området. Det er faktisk en af Danmarks førende regioner, hvad industrivækst angår. Kerteminde Kommune stræber efter at gøre erhvervslivet endnu stærkere, og har i samarbejde med erhvervsforeningen og virksomhederne i kommunen, udformet en erhvervspolitik med fokus på gode rammer for borgeren og erhvervslivet. I Langeskov ligger de store erhvervsområder langs motorvejen, som stadig er i en konstant udvikling. Det er primært det erhvervsområde, som byen er kendt for. Kommunen vil nu også gerne sætte mere fokus på byerhverv. Der er nemlig optimale forhold til at skabe ny erhverv i centrum, tæt på den nye station. Bygninger, som ikke bliver benyttet, kan skabe nye muligheder for erhvervslivet i byen.

Så hvis du er på udkig efter nye erhvervslokaler i en attraktiv og central location - Langeskov ville være et fordelagtigt bud. Byens beliggenhed i forhold til motorvejen og resten af landet er en sand gevinst for en virksomhed. Den fynske natur og charme, som du finder omkring byen, er selvfølgelig bare en sidegevinst.

star
star
star
star
star
4.7 ud af 5 / 3 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage