arrow_upward

Assens

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Assens. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Find et erhvervslokale med unik en lokation– Assens ligger i hjertet af Danmark

Den vestfynske by Assens ligger unikt placeret i Danmark, og med et erhvervslokale i byen er du centralt placeret i forhold til store dele af Danmark. Når du leder efter erhvervslokaler, er det vigtigt at tænke på den rette location – Assens har derfor meget at byde på for dig!
Assens har 6.231 indbyggere (2017), og byen er beliggende ved Lillebælt, hvorfra det er hurtigt og nemt at komme til Jylland. Assens tilhører Assens Kommune, hvor den er hovedby, og den er derfor også en del af Region Syddanmark. Andre større byer i Assens Kommune tæller blandt andet Glamsbjerg med 3.217 indbyggere (2017), Vissenbjerg med 3.204 indbyggere (2017) og Aarup med 3.146 indbyggere (2017).

Fordelagtig erhvervsmæssig lokation - Assens Kommune har vilje til vækst

Assens Kommune profilerer sig som en kommune, hvor man har vilje til at skabe vækst. Det skal ifølge kommunen ske gennem fokus på udvikling, så der skabes optimale rammer og muligheder for kommunens borgere og erhvervsdrivende. Assens Kommune har en aktiv erhvervspolitik, hvor der er enighed om, at et energisk erhvervsliv er nøglen til vækst og udvikling. Assens Kommune er en af de stærkeste kommuner på Fyn ud fra et erhvervsmæssigt synspunkt, og det skyldes blandt andet kommunens evne til at tiltrække arbejdskraft, skabe udvikling og forhøjet vækstpotentiale for virksomheder og sikring af infrastrukturen – både fysisk, i kraft af den centrale placering i Danmark, og digitalt. I en undersøgelse, foretaget af Dansk Industri i 2015 og 2016, er Assens Kommune placeret som en af de bedste kommuner, når det gælder lokalt erhvervsklima – altså graden af erhvervsvenlighed i kommunen. Det er blandt andet med til at gøre det nemmere og ikke mindst mere attraktivt at drive sin virksomhed i Assens. Assens huser i dag flere virksomheder af forskellig størrelse. Chokoladeproducenten Summerbird,samt bryggeriet Vestfyen hører blandt andet hjemme i byen.

Hvad end du er på udkig efter et erhvervslokale til kontor, lager eller noget helt tredje, så er der med garanti noget, der passer til netop dine ønsker om størrelse, pris og location – Assens Kommune har nemlig ud af sit areal på 512,24 kvadratkilometer 143.187 kvadratmeter ledige til erhvervslokaler. Det gælder blandt andet 4.539 ledige kvadratmeter til kontorer, 26.907 ledige kvadratmetre til butik og 38.670 ledige kvadratmetre til lager.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Vis antal