arrow_upward

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Assens. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Find et erhvervslokale med unik en lokation– Assens ligger i hjertet af Danmark

Den vestfynske by Assens ligger unikt placeret i Danmark, og med et erhvervslokale i byen er du centralt placeret i forhold til store dele af Danmark. Når du leder efter erhvervslokaler, er det vigtigt at tænke på den rette location – Assens har derfor meget at byde på for dig!
Assens har 6.231 indbyggere (2017), og byen er beliggende ved Lillebælt, hvorfra det er hurtigt og nemt at komme til Jylland. Assens tilhører Assens Kommune, hvor den er hovedby, og den er derfor også en del af Region Syddanmark. Andre større byer i Assens Kommune tæller blandt andet Glamsbjerg med 3.217 indbyggere (2017), Vissenbjerg med 3.204 indbyggere (2017) og Aarup med 3.146 indbyggere (2017).

Fordelagtig erhvervsmæssig lokation - Assens Kommune har vilje til vækst

Assens Kommune profilerer sig som en kommune, hvor man har vilje til at skabe vækst. Det skal ifølge kommunen ske gennem fokus på udvikling, så der skabes optimale rammer og muligheder for kommunens borgere og erhvervsdrivende. Assens Kommune har en aktiv erhvervspolitik, hvor der er enighed om, at et energisk erhvervsliv er nøglen til vækst og udvikling. Assens Kommune er en af de stærkeste kommuner på Fyn ud fra et erhvervsmæssigt synspunkt, og det skyldes blandt andet kommunens evne til at tiltrække arbejdskraft, skabe udvikling og forhøjet vækstpotentiale for virksomheder og sikring af infrastrukturen – både fysisk, i kraft af den centrale placering i Danmark, og digitalt. I en undersøgelse, foretaget af Dansk Industri i 2015 og 2016, er Assens Kommune placeret som en af de bedste kommuner, når det gælder lokalt erhvervsklima – altså graden af erhvervsvenlighed i kommunen. Det er blandt andet med til at gøre det nemmere og ikke mindst mere attraktivt at drive sin virksomhed i Assens. Assens huser i dag flere virksomheder af forskellig størrelse. Chokoladeproducenten Summerbird,samt bryggeriet Vestfyen hører blandt andet hjemme i byen.

Hvad end du er på udkig efter et erhvervslokale til kontor, lager eller noget helt tredje, så er der med garanti noget, der passer til netop dine ønsker om størrelse, pris og location – Assens Kommune har nemlig ud af sit areal på 512,24 kvadratkilometer 143.187 kvadratmeter ledige til erhvervslokaler. Det gælder blandt andet 4.539 ledige kvadratmeter til kontorer, 26.907 ledige kvadratmetre til butik og 38.670 ledige kvadratmetre til lager.

star
star
star
star
star
4.7 ud af 5 / 3 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage