arrow_upward

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Esbjerg N. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Esbjerg er uløseligt forbundet til Esbjerg Havn, der er årsag til, at byen voksede fra meget få indbyggere – efter borgerkrigens afslutning i 1864 – til at være landets femtestørste i dag. Tidligere var fiskeri den største industri i byen, men i de senere år anvendes havnearealerne i stigende grad til lastning af dele til offshore-aktiviteter, hvor vindmølleindustrien fylder rigtig meget. En af hovedaktørerne på havnen er Maersk Oil (Mærsk Olie og Gas) samt flere andre offshore-virksomheder, der understøtter olie- og gasproduktionen i Nordsøen. Med havnen som koryfæ er der i Esbjerg-området cirka 11.000 arbejdspladser inden for olie og gas og cirka 2.500 inden for design, installation og service af havmølleparker. Havnen anvendes desuden fortsat til godstransport, primært containergods.

Selvom flere større virksomheder i de senere år har valgt at forlade Esbjerg – Hjem-Is, Danish Crown og Vestfrost – så er mange af de store blevet i byen. Det gælder fx TripleNine (999), som producerer hav- og landbrugsprodukter samt dyrefoder. Kakaomælksgiganten, Cocio holder også til i Esbjerg, der ligesom Semco Maritime har hovedsæde i byen. Semco er en førende leverandør af olie og gas, vindenergi, rig- og energiprojekter til offshore-sektoren i Danmark og udlandet. Esbjergenseren VIKING Life Support Equipment har hjemsted i Esbjerg og er hovedleverandør af sikkerhedsudstyr til segmenterne passager, cargo, offshore (olie, gas og vind), forsvar, fiskeri, yachting og brand. Claus Sørensen Gruppen har hovedkvarter på Esbjerg Havn, hvorfra der drives køle- og frysehuse, der ligger strategisk godt placeret i forhold til produktionen af danske fødevarer. Den samlede kapacitet er på over 800.000 kubikmeter. CSG er førende inden for servicering af fødevareindustrien ved hjælp af branchens mest veludbyggede it-system. Virksomheden har cirka 240 medarbejdere. Blue Water Shipping ligger på Trafikhavnskaj i Esbjerg og er specialister inden for industrigods, køletransporter, olie og energi, havneaktiviteter, maritim logistik og Nordatlanten. Blue Water tilbyder transportløsninger med bil, bane, sø og luft fra kontorer i hele verden.

star
star
star
star
star
4.7 ud af 5 / 3 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage