arrow_upward

Esbjerg N

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Esbjerg N. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Esbjerg er uløseligt forbundet til Esbjerg Havn, der er årsag til, at byen voksede fra meget få indbyggere – efter borgerkrigens afslutning i 1864 – til at være landets femtestørste i dag. Tidligere var fiskeri den største industri i byen, men i de senere år anvendes havnearealerne i stigende grad til lastning af dele til offshore-aktiviteter, hvor vindmølleindustrien fylder rigtig meget. En af hovedaktørerne på havnen er Maersk Oil (Mærsk Olie og Gas) samt flere andre offshore-virksomheder, der understøtter olie- og gasproduktionen i Nordsøen. Med havnen som koryfæ er der i Esbjerg-området cirka 11.000 arbejdspladser inden for olie og gas og cirka 2.500 inden for design, installation og service af havmølleparker. Havnen anvendes desuden fortsat til godstransport, primært containergods.

Selvom flere større virksomheder i de senere år har valgt at forlade Esbjerg – Hjem-Is, Danish Crown og Vestfrost – så er mange af de store blevet i byen. Det gælder fx TripleNine (999), som producerer hav- og landbrugsprodukter samt dyrefoder. Kakaomælksgiganten, Cocio holder også til i Esbjerg, der ligesom Semco Maritime har hovedsæde i byen. Semco er en førende leverandør af olie og gas, vindenergi, rig- og energiprojekter til offshore-sektoren i Danmark og udlandet. Esbjergenseren VIKING Life Support Equipment har hjemsted i Esbjerg og er hovedleverandør af sikkerhedsudstyr til segmenterne passager, cargo, offshore (olie, gas og vind), forsvar, fiskeri, yachting og brand. Claus Sørensen Gruppen har hovedkvarter på Esbjerg Havn, hvorfra der drives køle- og frysehuse, der ligger strategisk godt placeret i forhold til produktionen af danske fødevarer. Den samlede kapacitet er på over 800.000 kubikmeter. CSG er førende inden for servicering af fødevareindustrien ved hjælp af branchens mest veludbyggede it-system. Virksomheden har cirka 240 medarbejdere. Blue Water Shipping ligger på Trafikhavnskaj i Esbjerg og er specialister inden for industrigods, køletransporter, olie og energi, havneaktiviteter, maritim logistik og Nordatlanten. Blue Water tilbyder transportløsninger med bil, bane, sø og luft fra kontorer i hele verden.

Din søgning gav ingen resultater