arrow_upward

Skjern

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Skjern. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Erhvervslokaler Skjern

Er et stærkt erhvervsliv og iværksættermiljø vigtigt for dig, når du leder efter erhvervslokaler? Skjern har – til trods for sin lille størrelse - et blomstrende og innovativt erhvervsliv. Den vestjyske egn er spækket med ivrige iværksættere, handlekraftige mennesker og kreative individer, der sammen har skabt tusinder af jobs og et inspirerende miljø. Med initiativer fra kommunen og foreninger har man skabt et opløftende erhvervsliv, hvor man står sammen, bygger og udvikler på hinandens idéer, og hvor man ikke skal lede længe efter en god sparringspartner. Går du med en drøm om at starte din egen virksomhed – eller få erhvervslejemål i et område med sammenhold, god energi og støtte til at videreudvikle din forretning – så bør du kigge efter erhvervslokaler i Skjern.

Erhvervslejemål i Skjern – plads til alle

Ringkøbing-Skjern Kommune er særligt stærke inden for 4 typer af erhverv: Landbrug & Fødevarer, Turisme, Produktindustri og Energi. Men der findes også masser af virksomheder, der laver noget helt femte eller sjette. På listen over store firmaer i Skjern finder du blandt andet ConSet A/S, der fremstiller og sælger kontormøbler, Skjern Papirfabrik, Esperanto A/S og Hydra-Grene A/S, der alle omsætter for flere millioner årligt. Men i området finder du naturligvis også mellemstore samt helt små og nyopstartede virksomheder – blandt andet IT-virksomheder, rengøringsvirksomheder, fodplejere og meget andet. Der er altså plads til alle, der har en drøm eller et ønske om at drive deres eget, uanset hvad det måtte indebære. Med erhvervslokaler i Skjern bliver din virksomhed dermed nabo til et dynamisk erhvervsliv med mange og alsidige virksomheder.

Hjælp til store og små virksomheder

Rinkøbing-Skjern Kommune gør alt, hvad der står i deres magt for at hjælpe virksomheder og iværksættere, der har erhvervslokaler i kommunen, med at opnå deres mål. På rksk.dk/erhverv kan du finde en god oversigt over de tilbud, der er til dig, hvad end du er ene mand med en drøm eller allerede står med et helt firma og flere medarbejdere. Du vil blandt andet støde på Virksomhedskontrakten, der er et samarbejde mellem kommunes Jobcenter, Byg og Miljø-afdelingen og erhvervscenteret, og som fra en centraliseret position kan give dig råd og vejledning, så du ikke behøver at fare rundt og snakke med tredive forskellige mennesker for at få svar på dine spørgsmål. Du vil også falde over Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd, som er en medlemsbaseret forening med mere end 400 medlemmer fra erhvervslivet. Her arbejder man hårdt for at udvikle rammerne for lokale virksomheder og samtidig yde den bedste støtte og vejledning til medlemmerne. Erhvervsrådet afholder blandt andet Start-Up Caféer samt andre events, hvor iværksættere og virksomheder kan opnå ny viden og netværke med andre. Leder du efter erhvervslokaler: Skjern giver dig langt mere end blot et lokale til dit skrivebord eller dine maskiner – du bliver nemlig også en del af et entusiastisk erhvervsliv, og du får de bedste muligheder for at få rådgivning og opbakning, så du kan udvikle dine idéer og kompetencer. Så til dig, der ønsker attraktive vilkår, når du skal vælge erhvervslokaler: Skjern har de helt rette rammer.

Find det helt rigtige erhvervslokale

Er du også begyndt at kunne se de mange fordele ved at etablere dig i den vestjyske egn? Så gælder det nu om at finde de helt rigtige erhvervslokaler – Skjern kan her tilbyde lidt af hvert. Du kan med garanti finde noget, der passer til netop dinvirksomhed, hvad end du leder efter et lille kontor til leje, en stor industrihal til alle dine maskiner eller en hyggelig butik til leje med god beliggenhed. Overvej om det er nødvendigt for dig at være tæt på midtbyen og gågaden, eller om du kan bruge noget, der ligger længere væk fra centrum. Og vil du købe eller blot leje din kommende erhvervslokaler? Husk også at dit erhvervslokale er med til at skabe dit image, når kunderne kommer på besøg, og du bør finde noget, der på bedste vis udtrykker din brandidentitet. Ligeledes bør du overveje, hvordan tilkørselsforholdene og infrastrukturen er omkring de nye erhvervslokaler. Og herudover kan det for nogle virksomheder være essentielt at få erhvervslokaler med en høj grad af eksponering. Også i denne forbindelse finder du masser af mulige erhvervslejemål at vælge imellem i Skjern.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Vis antal